Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Doping Kibiców
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
goranj
Nie wiem czy ten problem wysępuje tylko u mnie ale podczas spotkań słychać tylko kibiców gospodarzy, mam najnowszego patcha gaming access i przyśpiewki do niego, nie wiem czy ta gra jest tak skonstruowana, że kibicują tylko gospodarze, czy ja coś źle 'wgrałem'. Drugie pytanie brzmi czy mogę jakoś zapisać ustawienia w grze, tj język komentarza i ustawienia drugiego kontrolera jak wyświetlanie nazwisk zamiast numerów czy samodzielna zmiana zawodników. Z góry dziękuję za pomoc!
Offsik
to tak co do pierwszego tyo w ekstraklasa patch mam to samo i chyba tak zawsze jest wg mnie.
a co do drugiego powinno ci bez probemu samo zachowac zmiany... chyba, że wyłaczasz gre krytycznie to znaczy alt F4 albo mendżer urządzeeń
goranj
przecież nie ma takiej możliwości, żebym za każdym razem grę wyłączał poprzez ALT i F4, drugi kontroler to pad, kiedy pojawia się ekran wyboru Klawiatura jest po stronie gospodarzy a pad po środku, może gdyby ustawiony był po stronie gości problem by znikł. Nie jest to ogromne utrudnienie w grze, ale wkurza człowieka kiedy za każdym uruchomieniem trzeba ustawić niemiecki czy jakiś tam inny komentarz, a kumpel zamienić wyświetlanie numeru na nazwisko zawodnika, czekam na inne możliwe rozwiązania. Próbowałem podmienić nazwy plików odpowiedzialnych za komentarze, wtedy oczywiście od razu włączał się niemiecki ale nazwiska były 'pomylone'.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.