Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Robienie Patcha
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Promaniak^^94
Chciałbym sobie z kolegą z robić pacza do PES 2009 , ale nie wiemy za pomocą jakiego programu i jak.. biggrin.gif Moglibyście pomóc???Z góry dzięki za pomoc biggrin.gif
JuveR
yyy...? To może napisz chociaż co chcesz robić huh.gif
Zawsze to będzie nam łatwiej.
Promaniak^^94
Słowacką lige, Węgierską lige, of-a, muzyke, scoreboard biggrin.gif

artysta germanista
Najprościej:

OF- tryb edycjii w grze
Muzyka - ściągasz mp3 przerabiasz na adx w DKZ studio i wrzucasz za odpowiedzialne za muzyke pliki
no i jak chcesz miec te ligi to pewnie i stroje piłki twarze nowe menu i cala grafike - polecam photoshop ale z tym ci już nie pomogę bo żeby byc dobrym patchmakerem trzeba spędzic ze 2 lata w tym programie
Promaniak^^94
Ściągnołem photoshopa ale jak go instaluje to potrzebny jest jakiś kod.. s kąd mam go wziąść????
szołpas
CYTAT(Promaniak^^94 @ Jan 1 2009, 13:30) *
Ściągnołem photoshopa ale jak go instaluje to potrzebny jest jakiś kod.. s kąd mam go wziąść????

Daj sobie spokój z tym paczem lepiej closedeyes.gif
jak nawet nie wiesz jak zainstalować ps ... unsure.gif
artysta germanista
CYTAT(Promaniak^^94 @ Jan 1 2009, 13:30) *

napisz do mnie na gg 12766202 to Cię poducze co i jak tongue.gif
Promaniak^^94
Na pisz mi na priv lub w temacie bo mam gg z***bane biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.