Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES2009 PS3 OF (Ekstraklasa oraz B. Dortmund i B. Monachium)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Other Edit
-Byczy-PES4LIFE
apraszam na pierwsza odslone mego Ekstraklasa OF na PS3!!
Uploadowane na Rapidshare Premium!
Pelna Ekstraklasa oraz w OTHERS A znajdziemy Borrusie Dortmund i Bayern Monachium.
WAZNA SPRAWA TEN OF JEST NA V1.4 !!!

INSTALACJA!!!
Wystarczy skopiowac folder PS3 na flasha a nastepnie wlozyc do PS3 i kopiowac indiwidualnie wszystkie pliki do PS3 SAVE DATA.

http://rapidshare.com/files/241219612/PES2009_PS3_Epatch.rar
Pelna Ekstraklasa juz jest zrobiona!

OTO NOWE PRZYSPIEWKI DO EKSTRAKLASY!!!!!!!
http://rapidshare.com/files/241621996/Przy...Ekstraklasy.rar

Rowniez tu wrzucam linki do MUSIC PATCH na PS3. W nim znajdziemy spoko muzyczke ktora rozmaici gre, a takze i przyspiewki polskich druzyn!
http://rapidshare.com/files/178357155/MUSIC_PATCH.rar
http://rapidshare.com/files/178363458/MUSIC_PATCHczesc2.rar

Zycze milego pobierania i grania laugh.gif
Oto screeny!
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

PROSZE O ZOSTAWIENIE KOMENTARZY!!!! CHCE WIEDZIEC CO MYSLICIE O MOJEJ PRACY! Z GORY DZIEKI! NarQa
Rems
A masz moze pod PC czy tylko ps3??
pez
czy ten patch zmienia równiez herby i nazwy klubów z innych lig na poprawne?

Kiedy mozna spodziewac się w calosci ukonczenia tego patcha? Wacham się nad kupnem ps3 a PC ... na pc jak wiadomo patch z OE i 1 ligą jest świetny. Ten naprawde wygląda kozacko również i mam nadzieje że doczekamy się oficjalnej wersji a nie beta.

pozdrawiam twórce patcha!!!
-Byczy-PES4LIFE
CYTAT(Rems @ Jan 15 2009, 14:32) *
A masz moze pod PC czy tylko ps3??

to jest tylko Option File do PS3
-Byczy-PES4LIFE
CYTAT(pez @ Jan 18 2009, 05:35) *
czy ten patch zmienia równiez herby i nazwy klubów z innych lig na poprawne?

Kiedy mozna spodziewac się w calosci ukonczenia tego patcha? Wacham się nad kupnem ps3 a PC ... na pc jak wiadomo patch z OE i 1 ligą jest świetny. Ten naprawde wygląda kozacko również i mam nadzieje że doczekamy się oficjalnej wersji a nie beta.

pozdrawiam twórce patcha!!!

W wersji PS3, importowanie herbow jest limitowane do 40. jedyne kluby bez herbow to kluby z La Liga.
Co do pelnej odslony to jeszcze dluga droga. To jest bardzo praco chlonne, a ja prawde mowiac duzo czasu nie mam aby tylko siedziec i robic OF.
Ja akurat mam obie wersje PESa na PC jak i na PS3, z mojego punktu widzenia i grywalnosci to na PS3 mi sie duzo lepiej gra niz na PC.
Tak pozatym to PS3 RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!
-Byczy-PES4LIFE
CYTAT(-Byczy-PES4LIFE @ Jan 19 2009, 00:57) *
W wersji PS3, importowanie herbow jest limitowane do 40. jedyne kluby bez herbow to kluby z La Liga.
Co do pelnej odslony to jeszcze dluga droga. To jest bardzo praco chlonne, a ja prawde mowiac duzo czasu nie mam aby tylko siedziec i robic OF.
Ja akurat mam obie wersje PESa na PC jak i na PS3, z mojego punktu widzenia i grywalnosci to na PS3 mi sie duzo lepiej gra niz na PC.
Tak pozatym to PS3 RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz udalo mi sie wykonac nastepujace druzyny, LKS LODZ, ODRA WODZISLAW, PIAST GLIWICE, POLONIA BYTOM, POLONIA WARSZAWA, i rowniez RUCH CHORZOW. NARAZIE tylko tyle laugh.gif

Wszyscy się bardzo cieszymy, tylko naucz się edytować posty.///Orange_91
77mik77
zobaczyć OE na PS3 to byłaby naprawdę super wiadomość...
wielki żal że nie pracujesz na patchu 1.2... przecież każdy kto instaluje PES zaraz wgrywa tego patcha...

czy myślisz nad dostosowaniem do tego?
pozdrawiam Michał
-Byczy-PES4LIFE
CYTAT(77mik77 @ Feb 8 2009, 13:44) *
czy myślisz nad dostosowaniem do tego?

Tak oczywiscie, czekam na V1.2 z niecierpliwoscia, gdyz tu w ameryce polnocnej jeszcze tego patcha 1.2 nie ma na PS3. Duzo osob mi te oto pytanie zadaje. Ja jedyna rzecz co moge zrobic to prosic was o cierpliwosc moze wkrotce nadejdzie i u nas ten patch.
-Byczy-PES4LIFE
Juz dzis zaladuje nowego OF-a , w nim bedzie w pelni skonczona Ekstraklasa. to jeszcze nie pelna odslona bo jeszcze beda do niej update-y , jeszcze nie skonczone sa druzyny z Premiership, oraz z ligi hiszpanskiej, po zatym wszystko juz jest zrobione. OCZYWISCIE DALEJ OF na WERSJE 1.1 !!!!!!!
Becky
Nie chcę Ci zwracać uwagi , od tego są admini i Orange_91 napisał Ci żebyś zaczął edytować posty , a ty dalej swoje .
Tam pod napisanym postem masz do wyboru edycje i szybką edycje skorzystaj z tego , bo w przeciwnym razie polecą Ci % ; ) Pozdro , poćwicz.
crash5
Czy tu trzeba mieć oficjalnego patcha czy tam OFA KONAMI? Bo zrobiłem wszystko dobrze ale poprostu nic niema. Aha no i miałem 1.3 ale wykasowałem i 1.2 tez wykasowałem. więc niewiem w czym problem. Wie ktoś? Prosze o odpowiedź.
opal207
mi tez to nie działa ....
dividex
Cześć. Wybaczcie moje moze glupie pytanie , ale bardzo chcialem zainstalowac tego patcha z ligą polską na PS3, ściągnąłem go jak w instrukcji od autora. ładuje dane z kompa na pena i po włozeniu do PS3 w "Save Data Utility" w zakladce "USB Device" pojawia sie komunikat There is no saved data. Moze cos zle robie ale niech ktos mnie olśni jak mam to wszystko skopiowac skoro konsola nic nie czyta . Jedynie obrazki twarzy i koszulek sa dostepne i mozliwe do skopiowania w zakladce "photo".
Z góry dziekuje za pomoc.
RaTaJ
pasuje to do ps2?
Szczepan09
RaTaJ nie lataj hahahahaha
ksgboy
Tez mi nie dziala

Znalazl ktos rozwiazanie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.