Lider traci punkty
1-1
Mączyński 90 Mila 44
To bedzie wspaniały mecz mówili o tym wszyscy kibice w całej Polsce gdzie Wisła Kraków podejmowała rewelacje tego sezonu Śląsk Wrocław który goscił na 4 a Wisła na 1 to bedzie ciekawy pojedynek.
Składy:

Relacja
1-Witamy na stadionie który jest zapełniony do ostaniego miejsca , juz kilka godzin przed meczem była zabawa obu kibiców druzyn którzy sa do siebie przyjaznie nastawieni , zaczynamy.
3- Jirsak strzela Sztylka blokuje.
5- Paweł Brożek zagrywa do brata a ten faulowany
10- Mila podaje do Gancarzyka , Janusz stracił piłke.
17- Junior Diaz wpada w pole karne strzela ale tylko w boczna siatke .
19- Boguski podaje do Cantoro ten strzela ale łapie Kaczmarek.
21- Baszczyński wykopuje daleka piłke błąd S.Dudka piłke przejmuje Boguski strzela ale zostaje faulowany i tylko rzut wolny.
24-Wisła wlaczy, Cleber rozpoczyna akcja ze wslizgiem nie trafił Łukasiewicz i Cleber sie utrzymał strzela z dystansu rzut rożny
27- Sotirovic podaje do Gancarczyka ,strzał pewnie łapie Pawełek
32-Jirsak mina 2 rywali wykłada Sobolewskiemu piłke a ten nie trafia .
35 -Gancarczyk rozpoczyna akcje podaje do Ostrowskiego ale tego podania nie zrozumiał Ostrowski i nie ruszył do piłki .
42- Paweł Brożek do spólki z Boguskim licza na bład obrony Ślaska ale Celeban wybija.
44- Nie pozorna akcja gosci Baszczyński podaje do Juniora Diaza , Sebastian Mila wyuskał piłke ostrym wslizgiem sedzia zadecydował ze faulu nie ma , Mila jest sam na sam z Pawełkiem i nie marnuje okazji jest 0-1 sensacja w Krakowie , czy Lider straci pierwsze 3 punkty ? 45 Koniec pierwszej czesci gry .
56-Wisła rusza na bramke Śląska Boguski zgrywa do Piotra Brożka ten strzela ale w sam środek bramki .
60-Cap strzela ! rzut rożny , Mila podchodzi do piłki bardzo ładnie wkrecil , piłka znalazla Sotirovica , ale Vuk jeszcze na swoja bramke musi poczekac.
68- Cantoro strzela , nad poprzeczka
72- Niewiele sie dzieje ciagłe ataki Białej Gwiazdy ale bramki jak narazie nie ma .
76- Junior Diaz wymienia sie podaniami z Piotrem Brożkiem ten wrzuca do Pawła ale nad poprzeczka .
85- Zmiany Mączyński - Sobolewski Małecki- Boguski / Gancarczyk J. - Gancarczyk M.
90- Koncowka meczu Wisła wyprowadza kątre Piotr Brożek zaczyna dryblowac i gubi rywali wrzuca piłke w pole karne tam jest Mączyński i gooool 1-1 wielka radosc całego zespoły Maciek Skorża wyskoczył z ławki trenerskiej jak by wygrał Lige Mistrzów . Mecz sie juz zakonczył a Śląsk powinien popracowac nad Defensywą . A ja sie żegnam juz z wami nastepnym meczu Jgiellonia Białystok przyjedzie do Wrocławia .
Wywiad z Ryszardem Tarasiewiczem Dz. Dzien dobry moge przeprowadzic z panem wywiad.
RT.Tak , Na wstepie tego wywiadu chciałbym pogratulowac dobrej gry Zespołowi Macieja Skorży i podziekowac kibicom za tak wspaniałą atmosfere jaka zrobili na stadionie . Dz.Na poczatku sezonu prowadzilem z panem wywiad czy wiele sie zmienilo w drużynie od tamtego mometu
RT. Oczywiscie , sczególnie linia ataku sie rozwinela niesamowicie jestem bardzo dumny ze moge ich trenowac .Dz.Jest sonda na jednej stronie i pytanie czy "Śląsk zostanie mistrzem jesieni ? "i nieoficalnie moge panu powiedziec ze 72% użytkowników twierdzi ze Śląsk jest zasłaby jak pan to oceni .
RT.Panowie Redaktorzy spokojnie dopiero to nasz pierwszy sezon w Ekstraklasie a wy juz chcecie zebym ja grał odrazu Finał Pucharu Uefa albo Ligi Mistrzów przyjda transfery , wzmocnie zespół i wtedy zobaczymy .Dz.Ma pan kogos szczególnego na swojej liście
RT. Tak mam i nawet dzisiaj go obserwowałem jest to Rafał Boguski i jeszcze paru zawodników z Wisły przydał by nam sie taki młody wsechstronny zawodnik.Dz. A co z Krzysztofem Ulatowskim bardzo dobrze sie spisał w meczu z Polonią Warszawą
RT. No Krzychu jest dobry ale juz troche wypadł z obiegu tak jak mówił w wywiadzie , spytalem sie go czy moze zagrac na 90 minut widzialem ze od 60 minuty to juz koledzy grali za niego w ataku , a ten rozegrał pare piłek a ja potrzebuje własnie kogos takiego jak Boguski który jest szybki i wspomógł by Vuka Sotrirovica .Dz Dziekuje za wywiad dowidzenia
RT.CzołemFotorelacja 

Komentowac