Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: E.adrian's Adboards
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
artysta germanista
Siemka, zacząłem na poważnie robic bandziochy w grochy tongue.gif . Pierwsze wypociny to Polonia W. czy jak kto woli Dysko-Polo :

Myślę, że narazie nie mam co bina wrzucac no chyba, że ktoś zeche dry.gif. Aha template oczywiście nie mój tongue.gif
p@blo
Fajnie ze wrociles. Bandy sa dobre tylko pare poprawek i dopiescisz je
mietek_
Wrzuc Bina?
Jamnik
Ja tam się nie znam, ale bandy mi się bardzo podobają smile.gif
artysta germanista
CYTAT(mietek_ @ Dec 31 2008, 12:04) *
Wrzuc Bina?

Polonia Warszawa

Next:Lech Poznań
mietek_
A moze bys zrobil bandy dla Widzewa??
artysta germanista
CYTAT(mietek_ @ Dec 31 2008, 12:26) *
A moze bys zrobil bandy dla Widzewa??

okej. Chcesz konkretnie jakiś sponsorów czy wszystko jedno jakich ? o oczywiscie Widzewa biggrin.gif ale najpierw Lech bo już zacząłem
Daro.
Może kapitalne nie są, ale są lepsze niż te co mi pokazywałeś na GG ;P

Teraz błędy:
- activejet.com: pixele i krzywo troche
- ekstraklasa: za mocno spłaszczyłeś i nie usunełeś do końca białego tła i troche źle umieszczyłeś logo na bandzie
- zina: trochę krzywo

Popraw błędy a będzie naprawde dobrze wink.gif
mietek_
No nie tacy jacy sa harnas itp
MaTi10
Tak jak na gg rily gut dżob smile.gif Dysko-Polo w akcji ; D
artysta germanista
Heh dzięki za dobre słowa. Dośc dużo czasu zajęło mi zrobienie kolejnych czterech dosyc porstych niestety band. Tym razem tak jak zapowiadałem Lech:

To jest taka jakby v.1 bo niedługo zrobie kolejne cztery i będzie taki ośmioreklamowy full biggrin.gif No i po komplecie Lecha Widzew a potem Legia pewnie biggrin.gif
Jamnik
Fajne fajne bandy smile.gif Czekam na full HD i reszte band z Ekstraklasy

Pozdro
Daro.
Bandy Remes i Poznań stawia na sport za jasny niebieski, pixele na Warka i za jasny czerwony na tej bandzie, za mały napis Sponsor po lewej stronie Warki, za mocny czarny na napisie BEMO MOTORS i za mały ten napis. Po drugie Lech Poznań ma elektryki a nie zwykłe tongue.gif
artysta germanista
CYTAT(DarOoOo969 @ Dec 31 2008, 13:45) *
Bandy Remes i Poznań stawia na sport za jasny niebieski, pixele na Warka i za jasny czerwony na tej bandzie, za mały napis Sponsor po lewej stronie Warki, za mocny czarny na napisie BEMO MOTORS i za mały ten napis. Po drugie Lech Poznań ma elektryki a nie zwykłe tongue.gif

No to tak: Ten niebieski jakoś podobał mi się biggrin.gif kombinacja 3 warstw, no niepowiem pixele są w Warce, ale w necie znalzłem logo naprawde lipnej jakości a sam jeszcze jej nie umiem poprawiac, wydaje mi się, że napis jest w miare w dobtrym rozmiarze w rzeczywistości jest podbnie patrzyłem na fotki tongue.gif Napis BEMO MOTORS no może troche za mocny ten czarny, ale za mały? jak zrobił bym większy to tak "świńsko" by wyglądało biggrin.gif
Stuart17
Podoba mi sie to happy.gif
p@blo
Bandy sa dobre aczkolwiek maja drobne uchybienia. Idz na jakosc a nie ilosc
GooFy
Sporo niedoróbek, Posiedź dłużej nad bandami i wyłap takie piksele itd bo logo Warki straszne...
artysta germanista

DOWNLOAD

W grze wyglądają przeciętnie, no ale dopiero zaczynam.

PS.Pewnie i tak nikt tego nie ściągnie biggrin.gif

Next: Widzew na życzenie mietka biggrin.gif
GooFy
Warki nadal nie ruszyłeś... Jak się przyjżeć to na Remes widać czerwone piksele a tak to myślę że całkiem całkiem
artysta germanista
Elektryczny Widzew :
GooFy
Całkiem, całkiem - rozkręcasz się
Kubbas
Nieźle wink.gif
artysta germanista
Też mi się bardzo podobają moje bandy Widzewa biggrin.gif ale gdy wrzuciłem do gry to nie są one obrotowe no ale jak się to mówi "a h*j tam" xD Jako,że urządziłem sobie "Sylwester z kompem" zaraz zabieram się za następne bandy tylko jeszcze do końca niewiem jakiego klubu, ale raczej Polskiego. Aha i jeszcze mogę powiedziec ze w grze bandy Widzewa wyglądają już znacznie lepiej niż bandy Lecha. Na życzenie kogoś mogę zapodac bin.
p@blo
No no fajne bandziochy w grochy
oposq3
super bandy przydałby się takie jak nike addidas
ale jak narazie bandy spoko:)
perONE
Te białe napisy na Widzewie (pumafootball.com i www.widzew.pl newsy,... ) wyglądają jakoś dziwnie, tak jakby nie leżały na badzie. IMO

wink.gif
Daro.
Nie wtapiasz na teksturke niektórych logosów i napisów! A to baardzo źle! Popraw to!
artysta germanista
0,5 Bandopaku Legii:

Żebyście nie myśleli,że banda "www.n.pl" to jakieś kpiny tongue.gif pokaże wam fotke ze stadionu Legii

no i w drugiej części zrobie "telewizje nowej generacji" i w binie spróbuje jakoś to zgrac zeby było obok siebie? ale może się nie udac
Filippo123321
Bandy widzewa miód, dawaj bina :]
artysta germanista
CYTAT(Filippo123321 @ Jan 1 2009, 04:17) *
Bandy widzewa miód, dawaj bina :]

Hehe zgodzę się. Template na którym robiłem Widzew jest chyba najłatwiejszy, żeby zrobic coś porządnego

WIDZEW DOWNLOAD
mietek_
Kapitalny Widzew wielkie dzieki.
MaTi10
Bandziochy nawet fajne Adrienie ; D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.