Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Ranking Update.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
Norbi91
W update'cie posegregowalem druzyny ekstraklasy tak, ze gdy gramy BaL/ML w rankingu najwyzej z polskich druzyn sa Legia, Wisla, Lech, Polonia, natomiast najnizej Zaglebie, Korona, Widzew, Flota (zamienilem miejscami TS z Flota)
W patchu jedyne co poprawilem to stroj bramkarski Floty oraz poprawilem niektorych pilkarzy Floty (Dziuba i Prusak ulepszeni, Magdzinski oslabiony ;P, nie poprawilem ich jakos kosmicznie, tylko lekko, wiec nie powinno byc komentarzy, ze jako kibic Floty zrobilem z nich druzyne na Lige Mistrzow ;P)

Pare screenow rankingu po polowie sezonu:

Na to, ze polskie kluby sa tak wysoko nic nie da sie poradzic. wink.gif

Link:
Rapidshare

Instrukcja jest w folderze wink.gif

Edit:
Aby ten update dziala trzeba miec gre w wersji 1.2
zomek
i jak przyśpiewki i flagi itp. są dobrze podłożone ??
Norbi91
CYTAT(zomek @ Dec 31 2008, 10:50) *
i jak przyśpiewki i flagi itp. są dobrze podłożone ??

Gralem w BaL kilka meczy, na razie wszystko dobrze, ale jakby ktos zauwazyl jakis blad to pisac ;P
nike
górnik na 70 miejscu ?? to jest ranking wedlug tabeli ekstraklasy obecnie czy tak wogle ?? bo jak tak wogole to fajnie slabo jest gornika ;/ ?a
tomaj
CYTAT(nike @ Dec 31 2008, 17:14) *
górnik na 70 miejscu ?? to jest ranking wedlug tabeli ekstraklasy obecnie czy tak wogle ?? bo jak tak wogole to fajnie slabo jest gornika ;/ ?a

70 to liczba punktów. Ktoś tu tabelek nie umie analizować.
robien92
na jakim OF-ie grasz???
artysta germanista
CYTAT(robien92 @ Jan 1 2009, 16:54) *
na jakim OF-ie grasz???

no chyba raczej na tym z Ekstraklasa Patch tongue.gif
robien92
tak tyle ze byly 3 OF-y do epatcha09
artysta germanista
CYTAT(robien92 @ Jan 1 2009, 17:16) *

no to sory. Mam tego patcha tylko, ze ten temat z nim był tak zaśmiecony że nie mogłem znalesc update wink.gif Mógłbyśmi dac linka do najnowszego z 3 ofów?
robien92
jeden byl przy wydaniu patcha, drugi byl przy update(na poczatku tematu byl podpisany jako UPDATE, i moj biggrin.gif
Norbi91
CYTAT(robien92 @ Jan 1 2009, 17:16) *

Byly 2 OFy do Epatcha a ja korzystam z tego nowszego.
Mazix
przed pokazaniem menu wyskakuje ... " Load failed becouse data is from a different version "
Norbi91
A jaka masz wersje gry?
TommyD88
Dzieki za prace włożoną w tego update'a, mi by się nie chciało...szczególnie dziś 1 stycznia...;]
Mazix
CYTAT(Norbi91 @ Jan 1 2009, 20:41) *
A jaka masz wersje gry?

1.2 bo sciagnolem tego patcha to przez niego moze byc cos ?
tomaj
CYTAT(Mazix @ Jan 2 2009, 00:09) *
1.2 bo sciagnolem tego patcha to przez niego moze byc cos ?

Jak masz patcha 1.2 to nie powinieneś mieć problemów z OF. Gorzej jagby OF był robiony na patchu 1.2 a odtwarzany na 1.0. Ja mam tylko pytanie czy masz ściągnięty folder cv0f ?
Mazix
CYTAT(tomaj @ Jan 2 2009, 00:12) *
Jak masz patcha 1.2 to nie powinieneś mieć problemów z OF. Gorzej jagby OF był robiony na patchu 1.2 a odtwarzany na 1.0. Ja mam tylko pytanie czy masz ściągnięty folder cv0f ?

sproboje reinstal i bez patcha moze pyknie smile.gif dzieki za pomoc pozdro
Norbi91
CYTAT(Mazix @ Jan 2 2009, 14:39) *
sproboje reinstal i bez patcha moze pyknie smile.gif dzieki za pomoc pozdro

Chyba zle zrozumiales tongue.gif Ty musisz miec patcha 1.2 zeby moj update Ci chodzil wink.gif
Mazix
CYTAT(Norbi91 @ Jan 2 2009, 15:02) *
Chyba zle zrozumiales tongue.gif Ty musisz miec patcha 1.2 zeby moj update Ci chodzil wink.gif

Aaaaaa tongue.gif juz czaje ;D wszystko pyka ^^ pozdro
hubertek7
folder 'save' trzeba bylo wrzucic do moich dokumentow>KONAMI>PES 09 i tam podmienic? wlasnie tak zrobilem wiec chyba dobrze go wrzucilem a tu masz linki: pierwszy to cos tam mi wyskakuje na poczatku gry, jakis tam komunikat a drugi to ten o ktorym mowilem w tamtym temacie czyli herb Legii, nazwa francuska i stroj Arki. Jest w tym linku tez Borussia o nazwie Ajax ale juz ze swoimi strojami. W Premiership tez sie podmienily nazwy na te bez licencji a w Bundeslidze wszystkie nazwy holenderskie. A u Ciebie Norbi91 to dziala dobrze? 1: http://www.wrzuta.pl/obraz/x2QNLe1NrG/jakisbladpes09 2: http://www.wrzuta.pl/obraz/9DTcz3PfQF/borussia54648
tomaj
Wejdź w edit mode i tam masz opcje load. Powinno Ci wtedy wczytać OF.
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 2 2009, 16:46) *
folder 'save' trzeba bylo wrzucic do moich dokumentow>KONAMI>PES 09 i tam podmienic? wlasnie tak zrobilem wiec chyba dobrze go wrzucilem a tu masz linki: pierwszy to cos tam mi wyskakuje na poczatku gry, jakis tam komunikat a drugi to ten o ktorym mowilem w tamtym temacie czyli herb Legii, nazwa francuska i stroj Arki. Jest w tym linku tez Borussia o nazwie Ajax ale juz ze swoimi strojami. W Premiership tez sie podmienily nazwy na te bez licencji a w Bundeslidze wszystkie nazwy holenderskie. A u Ciebie Norbi91 to dziala dobrze? 1: http://www.wrzuta.pl/obraz/x2QNLe1NrG/jakisbladpes09 2: http://www.wrzuta.pl/obraz/9DTcz3PfQF/borussia54648

Na pewno masz patcha 1.2?
hubertek7
CYTAT(tomaj @ Jan 2 2009, 16:49) *
Wejdź w edit mode i tam masz opcje load. Powinno Ci wtedy wczytać OF.
ok, tylko mi powiedz gdzie jest edit mode biggrin.gif
hubertek7
CYTAT(Norbi91 @ Jan 2 2009, 17:01) *
Na pewno masz patcha 1.2?
tak bo instalowalem przy tym ekstraklasa patch
hubertek7
CYTAT(hubertek7 @ Jan 2 2009, 17:03) *
tak bo instalowalem przy tym ekstraklasa patch
sorry, tylko sciagnalem a zapomnialem zainstalowac, to mowisz ze na 1.2 pojdzie?
hubertek7
zainstalowalem tego patcha 1.2 (tam jeden folder byl?) i jest to samo. na poczatku nie mam zadnego komunikatu a gdy biore to edit mode i load pokazuje mi sie ten komunikat do ktorego wczesniej dalem linka. jego tresc : load failed because data is from a different version. download content and uptade data. ale 1.2 napewno teraz mam sad.gif
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 2 2009, 17:30) *
zainstalowalem tego patcha 1.2 (tam jeden folder byl?) i jest to samo. na poczatku nie mam zadnego komunikatu a gdy biore to edit mode i load pokazuje mi sie ten komunikat do ktorego wczesniej dalem linka. jego tresc : load failed because data is from a different version. download content and uptade data. ale 1.2 napewno teraz mam sad.gif

A sama gre tez masz 1.2? tongue.gif
hubertek7
CYTAT(Norbi91 @ Jan 2 2009, 17:50) *
A sama gre tez masz 1.2? tongue.gif
hehe, tzn mam wejsc na strone konami i zaciagnac patcha 1.2? myslalem ze to cos spatchuje tongue.gif
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 2 2009, 17:57) *
hehe, tzn mam wejsc na strone konami i zaciagnac patcha 1.2? myslalem ze to cos spatchuje tongue.gif

Musisz miec gre w wersji 1.2 aby moj update dzialal tongue.gif
Bylem pewien, ze napisalem to w 1 poscie :/ Nie wiem jak moglem zapomniec, ale teraz juz dopisalem tongue.gif
hubertek7
CYTAT(Norbi91 @ Jan 2 2009, 19:41) *
Musisz miec gre w wersji 1.2 aby moj update dzialal tongue.gif
Bylem pewien, ze napisalem to w 1 poscie :/ Nie wiem jak moglem zapomniec, ale teraz juz dopisalem tongue.gif
juz mam wszystko jak trzeba( tak mi sie wydaje) zainstalowalem patcha 1.2, pozniej EPatcha, uptade 1, Twojego uptada i znow mam to samo. Nie da sie zrobic tak jak mowil tomaj czyli wczytac go przez edit mode bo caly czas ten komunikat
tomaj
CYTAT(hubertek7 @ Jan 2 2009, 20:03) *
juz mam wszystko jak trzeba( tak mi sie wydaje) zainstalowalem patcha 1.2, pozniej EPatcha, uptade 1, Twojego uptada i znow mam to samo. Nie da sie zrobic tak jak mowil tomaj czyli wczytac go przez edit mode bo caly czas ten komunikat

Weź kliknij na plik pes.exe prawym przyciskiem myszy i wejdź we właściwości i zobacz wersję pliku.
hubertek7
CYTAT(tomaj @ Jan 2 2009, 20:17) *
Weź kliknij na plik pes.exe prawym przyciskiem myszy i wejdź we właściwości i zobacz wersję pliku.
niewatpliwie 1.2.0.0 Kliknij, aby zobaczyć załącznikczyli pasuje
Norbi91
A wszystko to bez mojego update dziala poprawnie?
hubertek7
CYTAT(Norbi91 @ Jan 2 2009, 20:57) *
A wszystko to bez mojego update dziala poprawnie?
tak, a u Ciebie dziala dobrze? i czy wgrywales swojego uptade od razu na EPatcha czy na uptade1?
Norbi91
Ja tego update robilem na "update1", u mnie wszystko jest ok i szczerze to juz nie wiem jak Ci pomoc ;/
tomaj
A napisz jeszcze dokładne miejsce gdzie wkleiłeś OF i jaką on ma nazwę.
hubertek7
CYTAT(tomaj @ Jan 2 2009, 21:47) *
A napisz jeszcze dokładne miejsce gdzie wkleiłeś OF i jaką on ma nazwę.
dokladnie jak w instrukcji czyli kitserver do folderu glownego czyli D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\tu podmienilem a save D:\Documents and Settings\Hubert.HUB.001\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\i tez tu podmienilem nie lapie o co chodzi z nazwa? gdzie to sprawdzic?
hubertek7
sciagnalem jeszcze raz tego uptade ale znowu jest to samo, w poniedzialek albo wtorek przeinstaluje gre to moze cos sie zmieni
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 2 2009, 22:58) *
dokladnie jak w instrukcji czyli kitserver do folderu glownego czyli D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\tu podmienilem a save D:\Documents and Settings\Hubert.HUB.001\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\i tez tu podmienilem nie lapie o co chodzi z nazwa? gdzie to sprawdzic?

No czyli wszystko wydaje sie byc ok, dlatego tym bardziej nie czaje czemu nie dziala
hubertek7
a jakbym zrobil cos takiego ze wgral Twojego uptada(Norbiego91) a pozniej podmienil w kitserverze foldery ktore odpowiadaja za stroje,herby,sklady i pozamienial przyspiewki to ten ranking dalej bylby aktualny?
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 3 2009, 18:12) *
a jakbym zrobil cos takiego ze wgral Twojego uptada(Norbiego91) a pozniej podmienil w kitserverze foldery ktore odpowiadaja za stroje,herby,sklady i pozamienial przyspiewki to ten ranking dalej bylby aktualny?

Moj update musi byc wgrany na EP 2009 a nie na odwrot tongue.gif
hubertek7
skopiowalem sam folder GDB z folderu kitserver i wszystkie herby sa ok, przyspiewki tez, sklady tez tylko kitsy mam zle huh.gif myslicie ze wystarczy pozamieniac nazwy folderow ze strojami? np jak gram Legia i mam kitsy Arki to mam folder Legia nazwac Arka czy folder Arka nazwac Legia? dodam ze mam zle stroje tylko dla ekstraklasy
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 3 2009, 20:40) *
skopiowalem sam folder GDB z folderu kitserver i wszystkie herby sa ok, przyspiewki tez, sklady tez tylko kitsy mam zle huh.gif myslicie ze wystarczy pozamieniac nazwy folderow ze strojami? np jak gram Legia i mam kitsy Arki to mam folder Legia nazwac Arka czy folder Arka nazwac Legia? dodam ze mam zle stroje tylko dla ekstraklasy

Wez z mojego update plik map.txt (kitserver/GDB/uni)
hubertek7
CYTAT(Norbi91 @ Jan 3 2009, 21:09) *
Wez z mojego update plik map.txt (kitserver/GDB/uni)
skopiowalem mapa i nic sie nie zmienilo, dalej sa porazone kitsy
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 3 2009, 21:53) *
skopiowalem mapa i nic sie nie zmienilo, dalej sa porazone kitsy

W ogole troche dziwne, ze Legia ma Arki stroje, bo Legia nie byla zmieniana miejscami z Arka. Nie ogarniam czemu Ty masz problemy, bo kumple mi mowili, ze wszystko smiga jak nalezy.
hubertek7
CYTAT(Norbi91 @ Jan 4 2009, 09:16) *
W ogole troche dziwne, ze Legia ma Arki stroje, bo Legia nie byla zmieniana miejscami z Arka. Nie ogarniam czemu Ty masz problemy, bo kumple mi mowili, ze wszystko smiga jak nalezy.
poradzilem sobie z kitsami. w instrukcji byla taka lista i wg tej listy pozamienialem stroje i dziala nawet, ale pewnie ranking bd stary skoro wrzucilem tylko GDB
Norbi91
CYTAT(hubertek7 @ Jan 4 2009, 10:58) *
poradzilem sobie z kitsami. w instrukcji byla taka lista i wg tej listy pozamienialem stroje i dziala nawet, ale pewnie ranking bd stary skoro wrzucilem tylko GDB

No raczej
hubertek7
zainstalowalem gre od nowa ale nic sie nie zmienilo;/ dalej ten komunikat
Przemo
wrzuccie prosze jeszcze raz ten plik z rankingiem bo juz się nie da sciagna na tym linku z rs
dzieki
Assassin
CYTAT(Przemo @ Jan 29 2009, 12:13) *
wrzuccie prosze jeszcze raz ten plik z rankingiem bo juz się nie da sciagna na tym linku z rs
dzieki

klik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.