Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Plynnoscia Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Piechuuu
Witam, a wiec posiadam taki problem ktory raczej nie jest spowodowany slaba konfiguracja sprzetowac (Athlon 2800+ xp, 1.5gb ram, geforce 7600gs), mianowicie w sytuacjach pod bramkowych, a dokladnie po oddaniu strzalu (niewazne czy bramka padnie, czy uderzy w slupek czy bramkarz wybije w pole czy na rog) to gra na chwile przytnie, tylko w tym momencie i niewazne czy mam ustawiona rozdzialke 1024x768 na high detalach czy 800x600 na low detalach to gra chodzi plynnie caly czas do momentu oddania strzalu, czy ktos ma podobny problem i wie jak sobie z nim poradzic ??
z gory dziekuje za pomoc
messjash
Ja jednak stawiał bym na słabą konfigurację. Zawsze możesz przeinstalować system bo może masz zasyfiony i w trakcie gry wyłączyć wszystkie zbędne aplikacje razem z efektami wizualnymi xp żeby maksymalnie odciążyć system. A na tej grafie to 2008 słabo mi chodziło więc jak najszybciej się jej pozbyłem.
kksm
Jeżeli masz wgranego jakiegoś patcha do pesa 2009 to wejdz w kitserver (jak gammingaccesspatch to gakserver) i odpal plik config i jezeli masz zaznaczone to na dole cośtam enhanced image quality
to odchacz to i powinno tykać, a jeżeli niec nie instalowałeś to nie wiem może nowe sterowniki do karty graficznej.
.alien
tez tak mam a kompa mam mocnego.

i znajomego na 'kombajnie' to samo.

i 3 innych znajomych na slabszych kompach to samo.

ja sie przyzwyczailem nie przeszkadza mi to
mack
CYTAT(kksm @ Dec 29 2008, 16:56) *
Jeżeli masz wgranego jakiegoś patcha do pesa 2009 to wejdz w kitserver (jak gammingaccesspatch to gakserver) i odpal plik config i jezeli masz zaznaczone to na dole cośtam enhanced image quality
to odchacz to i powinno tykać, a jeżeli niec nie instalowałeś to nie wiem może nowe sterowniki do karty graficznej.

U mnie wystepuje ten sam mankament. Z tym , ze ja mam sredni sprzet.
Kksm ten plik config to ktory ma byc? plik exe czy ten z notatnika? ja nie mam tej opcji co mowisz.. Kitserver 8 mam i tam tylko 'disable controller selection check' na dole..

Ahaa.. Ja nie posiadam tego patcha. No nic jakos sie przyzwyczajam do tych 'przycinek'.
Piechuuu
w kitserwerze w tym co jest z GA patchem jest ta opcja, oczywiscie w pliku config.exe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.