1. Ekstraklasa patch 20092
2. Gamingaccess Community Patch
3. Evo League patch ( o ile juz wyszedl )
ktory jest najlepszy dobre notki itp
Ardudark
Dec 29 2008, 19:09
Najlepszy jest Gamingaccess Community Patch ponieważ ma najlepiej zrobionego OFa i połączone other a i other b, czyli można grać wszystkimi zespołami w master league
Kamiloxx
Dec 29 2008, 19:21
Ekstraklasa Patch 2009

Oczywiście z tym updatem co wyjdzie bo wtedy będą poprawione błędy itp. a statsy już mi się nawet podobają ... Więc zdecydowanie EPatch
Mooner
Dec 29 2008, 20:21
Nie wiem, który jest najlepszy, bo grałem tylko na jednym, więc mogę jedynie wyrazić moją opinie o GamingAccess Community Patch.
Gram na ver 2.3 i na ofie tym nieoficjalnym z rzeczywistymi i dopracowanymi statsami. I wg mnie jest to najlepszy of jaki do tej pory wyszedł, bo statsy sa rzeczywiście prawidłowo odwzorowane (ale chyba głównie premiership, reszty nie patrzyłem). Wizualnie patch prezentuje się wyśmienicie, b. dobrze dopracowany, wszystko co trzeba jest i z pewnością spodoba się osobą, ktore nie wymagaja jakiś superszczegółowych detali, wszystkich twarzy i korów do każdego togijskiego zawodnika. (takiego chyba nie ma.. ;] ). Z pewnością każdy będzie zadowolony, poza tym częste aktualizacje wychodzą. Banalna istalacja (instalka)
PS. Nie wiem tylko jak można porownywać GA Patch z Ekstraklasa Patch, bo albo ktos chce grac polskim klubem albo nie chce.
ja gram na ekstraklasa patch ale taki nie dopracowany w zostan legenda odra jest chyba 7 w rankingu bo jest zamiast jakiegos dobrego klubu;/ ktos jescze sie wypowie?
enek95
Dec 29 2008, 22:52
nie prawda Lech jest zamiast Le mans (chyba tak sie pisze) i miałem nim 2 miejsce xD
rafael91
Dec 29 2008, 23:38
Na dzień dzisiejszy, najlepszym oraz najbardziej dopracowanym patchem jest GA. Wyszło już tyle update'ów, więc trudno żeby nie był. Trudno jest teraz ocenić, gdyż Ekstraklasa oraz Evo League są "świeże". Co do GA : bardzo prosta instalacja, tworzy się oddzielna gra co daje nam mozliwosc zainstalowanie lub potestowania innych patchy naszych rodzimych twórców, ładne stadiony, wiele twarzy (szkoda że nie dla legii i wisły), no i brak NIEDORÓBEK w ofie, które tak żenują szczególnie w Evo League. Chodz chyba trzeba sie wstrzymac z ocena na najlepszego patcha, gdyż niedługo pojawi się E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch, który może zmiażdżyć konkurencje
Norbi91
Dec 30 2008, 10:07
CYTAT(enek95 @ Dec 29 2008, 22:56)

nie prawda Lech jest zamiast Le mans (chyba tak sie pisze) i miałem nim 2 miejsce xD
Jemu chodzi o ranking a nie miejsce w tabeli -.- Na samym poczatku wlasnie takie kluby jak odra sa wysoko w rankingu, przez co trudno do nich trafic, za to trafic do Lecha to mozna juz po polowie 1 sezonu. Mogli zrobic to inaczej, no ale coz:/
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 30 2008, 10:13
Ja tez czekam na Evolution patch dla mnie te som najlepsze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.