Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: We Pictures
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Jamnik
Witam! Czy wie ktoś jak tym sie obsłużyć ? Będe wdzięczny
perONE
+1
tez bym prosil o jakiś minitutek wink.gif
unikat
A do czego to program jak można wiedzieć biggrin.gif
Jamnik
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 29 2008, 11:27) *
A do czego to program jak można wiedzieć biggrin.gif

Chyba można ^^

Otóż podmienia się nim grafikę w PES i nie ma błędów jak przypadku np zmiany logosów przez GGS
zuraw12
A skad to wziac jesli mozna wiedziec?
Jamnik
Download WE Picture Decoder
zuraw12
CYTAT(Jamnik @ Dec 30 2008, 11:16) *

Dzięki smile.gif
p@blo
CYTAT(Jamnik @ Dec 27 2008, 22:51) *
Witam! Czy wie ktoś jak tym sie obsłużyć ? Będe wdzięczny

Co do uzytkowania tego programu jest to bardzo proste.
jak chcecie podmienic loga to wyciagacie z 0_texta pliki 535 i 536. nastepnie otwieracie we i klikacie na file>open file i ten plik. nastepnie szukacie loga ktore chcecie podmienic i klikasz na input/output>import pixels>import png/bmp ( logo musi byc zindexowane). Nastepnie save file i na ten plik ktory byl otwarty. W przypadku menu czy innych rzeczy robicie to samo tylko zamiast import pixels to import/export full image>imoprt png/bmp. prosciej nie umiem
perONE
JA juz sie pogubiłem. Pobrałem nie pamiętam skąd WePictureDecoder, Jamnik dal link do jakiegos AFSexplorer. Ani w tym ani w tym nie mogę otworzyc u_535 ani u_536 :/ Jamnik napisal o jakims przeciaganiu plików GGS. Mi sie wyświetla, ze taka operacja jest niedostępna. OCB?
Jamnik
Hmmm, kurde nie wiem dlaczego mi sie udało ściagnąć z sieci. Może weź z GA albo skądś. A co do plików to nie rozumiem (na GG jak będziesz miał czas to będzie łatwiej)
Jacmen
CYTAT(perONE @ Dec 31 2008, 12:31) *
JA juz sie pogubiłem. Pobrałem nie pamiętam skąd WePictureDecoder, Jamnik dal link do jakiegos AFSexplorer. Ani w tym ani w tym nie mogę otworzyc u_535 ani u_536 :/ Jamnik napisal o jakims przeciaganiu plików GGS. Mi sie wyświetla, ze taka operacja jest niedostępna. OCB?

Jamnik pisał o programie game grapish studio natomiast pablo o we picture decoder rozumiesz ?? W ggs otwierasz loga potem o text plik unnmaed i przeciągasz natomiast w we mozna pixele importowac i dopiero te loga wgrywać ;d
perONE
CYTAT(Jacmen @ Jan 2 2009, 23:03) *
Jamnik pisał o programie game grapish studio natomiast pablo o we picture decoder rozumiesz ?? W ggs otwierasz loga potem o text plik unnmaed i przeciągasz natomiast w we mozna pixele importowac i dopiero te loga wgrywać ;d

Tak, już sobie poradziłem. Mój błąd to był wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.