Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zagrać - 2 Graczy Na 1 Pc?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
19LEGIA28
Witam!
Otóż mam taki problem iż chce zagrać z bratem 1 vs 1, ale na 1 komputerze.
Miałoby wyglądać to tak iż np. ja gram na klawiaturze a brat na joypadzie.
Kombinowałem już ale nic nie idzie. Czy jest to w ogóle możliwe? Jeżeli tak
to proszę o dokładny opis jak to zrobić. Z góry dzięki.
Beblas
CYTAT(19LEGIA28 @ Dec 27 2008, 22:29) *
Witam!
Otóż mam taki problem iż chce zagrać z bratem 1 vs 1, ale na 1 komputerze.
Miałoby wyglądać to tak iż np. ja gram na klawiaturze a brat na joypadzie.
Kombinowałem już ale nic nie idzie. Czy jest to w ogóle możliwe? Jeżeli tak
to proszę o dokładny opis jak to zrobić. Z góry dzięki.

Jest to mozliwe! Wchodzisz w folder z gra i wlaczasz setting nastepnie w settting klikasz zakladke controller i wybierasz controler 2 a w Device twojego pada. A potem musisz tylko przyporzadkowac klawisze i masz pada w grze

19LEGIA28
Mam ustawione. Ale przy wyborze stron w grze, to jest tylko jeden joystick. A powinny byc 2, czyli 1 dla pada a 1 dla klawy
Beblas
CYTAT(19LEGIA28 @ Dec 27 2008, 22:50) *
Mam ustawione. Ale przy wyborze stron w grze, to jest tylko jeden joystick. A powinny byc 2, czyli 1 dla pada a 1 dla klawy

Jezeli masz ustawiona klawiature i do tego jest ustawiony pad na 2 roznych kontrolerach to juz sam nie wiem dlaczego masz tylko 1
19LEGIA28
nie, bo jak wchodze w settings to w zakladce Keyboard mam ustawienia dla klawiatury, a w zakladce Controller mam ustawienia dla pada w Controller 1.
A da sie dodac klawiature do Controller 2?
damost4
A ja mam takie problem, że robię to co napisałeś, ale nie mam pada w grze. Jezeli wchodzę w mecz towarzyski to mam tylko jednego pada mellow.gif Jeżeli wiesz co może być źle to się odezwij unsure.gif Proszę
19LEGIA28
Pomóżcie :|
Beblas
no kontroler musisz ustawic na 2, 3 albo 4 bo jak ustawisz na 1 to ta jak bys podlaczyl do laptopa klawiature na usb czyli zarowno ta z laptopa i ta dolaczona na usb dzialaja jednoczesnie jako jedna
19LEGIA28
mysle ze zadziala, dzieki
Beblas
CYTAT(damost4 @ Dec 27 2008, 22:59) *
A ja mam takie problem, że robię to co napisałeś, ale nie mam pada w grze. Jezeli wchodzę w mecz towarzyski to mam tylko jednego pada mellow.gif Jeżeli wiesz co może być źle to się odezwij unsure.gif Proszę

A co do Ciebie to jezeli zorbiles to co napisalem to nie mam pojecia dlaczego nie masz. Upewnij sie ze w kontroler jak ustawiales pada to dales controller 2, 3 lub 4 a nie 1 czyli ustawiles pada po klawiature
damost4
Na pewno ustawiłem pada na controller 2. Kurcze jak ktoś wie o co chodzi to niech się odezwie. Proszę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.