Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Rzepa7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
unikat
Tito
Legia Warszawa

Tak wygląda tekstura.

I mam problem z OEditem

Bardzo chciałbym robić twarze ale właśnie Oedit sprawia mi największe problemy, jakimi wersjami wy się posługujecie ??
Czy może tekstura słaba??
krzychu117
najnowszą OEdit 0.2a (b40) ,a i słaba texturka ;-)
kostek
Z taką teksturą to po prostu pokemon Ci wyjdzie.
Poszukaj jakiś poradników jak zrobić dobrą teksturę - jest tego sporo w sieci.
don rxf
To co kostek i jeszcze nie zabieraj się za tak słabe fotki wink.gif
Kamiloxx
Strasznie słaba textrura sad.gif aha Oedit musi być nowszy i dawaj sccreny z gry smile.gif
unikat
Dzięki xD Postaram się tekstury poprawić i nowy OEDIT pobiorę i zabieram się na Facjatki ;]
MaTi10
Z małych fotek nie rób ;] ta Tito wiem że mala była bo jego fotek jest mało w necie a na dodatek są małe. Szukaj dużych fot i z tych staraj się wchodzić w "lepienie" mordek wink.gif pzDr.
unikat
Dzisiaj wydaje swoją pierwszą twarz do Pes6
Wiem że jest nie najlepsza ale to moja pierwsza facjatka.

Zrobiona z tej o to tekstury.

Wydaje mi się że poprawiłem tekstury ale mam pytanie jak zrobić w OEdit żebym miał w 4 okienku zamiast podglądu tych białych kreseczek teksturę ??
unikat
Sorry za post pod postem ale dodam dopiero twarz jak dopracuje Tekstury biggrin.gif i wtedy będę rozwiązywał problemy z OEdit
Pozdro
demiano7
Teksture -> manage tekstures wink.gif
unikat

Mam problem pobrałem nowego Oedita OEdit 0.2a (b38) ale jak wczytuje teksture to nie mam 4 podglądu 3D i nie mam podglądu jak głowa wygląda biggrin.gif
Help My !!
MaTi10
Steven nie najgorszy ; ]
lukasz44
Włosy,oczy,uszy wszystko jakieś u tego Gerrarda dziwne, ale pracuj dalej i powodzenia,
pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
unikat
CYTAT(lukasz44 @ Dec 28 2008, 21:07) *
Włosy,oczy,uszy wszystko jakieś u tego Gerrarda dziwne, ale pracuj dalej i powodzenia,
pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Musze ten problem z Oeditem rozwiązać biggrin.gif a co do Gerrarda za słaba tekstura ;]
unikat

Sorry za post pod postem ale musiałem jakoś temat odświeżyć
A o to Arruabarrena bynajmniej miał być ;]
Musze model jeszcze lepszy zrobić i chyba teksturę jeszcze poprawić, oczywiście oczy i nos w Oedicie.
norek
Popraw lekko mapowanie oczu i bedzie idealny.
demiano7
CYTAT(norek @ Jan 2 2009, 22:32) *

ahahahaha xDDD

a tak poważnie to ćwicz wink.gif
reS
w przypadku gdy w twarzy do poprawy jest - wszystko, nie rozumiem po, co pokazywać coś takiego na forum wink.gif.. pzdr
BiG
CYTAT(norek @ Jan 2 2009, 22:32) *

Oceniałeś Gerrarda?

Arrua cieniutki. Kompletnie nic. Tekstura jak z painta a model nieruszony. Porównuj sobie ze zdjeciem, nie widzisz ze pokemony powstają?
unikat
Przez ten czas miałem małe styczności z mordami ale natrafiłem na problem bo gdy chcę zmienić mapowanie tekstury to mam teksturę na odwrót gdy robię lewą stronę to prawa mi się zmienia ;/
I nie umiem zrobić zarostu.
Liczę na wasze porady

Patrzyłem mapowania innych i ustawiałem wszystko podobnie jak u kogoś w facjatce i mi na odwrót zmienia ;/
don rxf
Oedit - Option -> Perspective View -> Insert Y ja mam biggrin.gif
unikat
Po dłuższej przerwie :

Musze poprawić jeszcze mapowanie ust,oczu i model oraz zrobić włosy ,ale chciałem pokazać wam i wysłuchać waszych opinii czy idę w dobrym kierunku. Jak mogę poprawić te włosy na bmp ? Żeby ładnie w Pesie wyglądały ;]

Poprawiłem BMP ?

Mam ktoś może link do programu Fireworks ?

PS. Jakie biny odpowiadają za kitsy?
Mateusz13
CYTAT(Rzepa7 @ Feb 14 2009, 10:33) *
Po dłuższej przerwie :

Musze poprawić jeszcze mapowanie ust,oczu i model oraz zrobić włosy ,ale chciałem pokazać wam i wysłuchać waszych opinii czy idę w dobrym kierunku. Jak mogę poprawić te włosy na bmp ? Żeby ładnie w Pesie wyglądały ;]

Poprawiłem BMP ?

Mam ktoś może link do programu Fireworks ?

PS. Jakie biny odpowiadają za kitsy?

cosik mi nie odobny do JAnoty?
nos do poprawy, usta, oczy, i te wloski na face'ie jak na razie na super nie wyszły zobaczymy koncowy efekt, słabe mapowanie, bmp ujdzie nawet niezle i jak ode mnie narazie wszystko
naczelnik5
przede wszystkim ksztalt i mapowanie oczu ,usta , jesli chodzi o wlosy na bmp to po co maja ladnie w pesie wygladac skoro i tak fryzura je zakryje , rownie dobrze mogles je usunac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.