Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa By Varies - Polonia Warszawa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Varies.
Dobra zaczynamy...:
Pierw ustawiena:
Czempion,
10 min,
Wszystko inne powłaczane.

Popularne "Czarne koszule" czyli Polonia Warszawa to utytułowany Polski klub.W sezonie 2007/2008 po uporczywej walce piłkarze zdołali awansowac do I ligi.Częsciowym twórcą tego sukcesu był trener -Jacek Zieliński.Zrezygnował on jednak z posady w przerwie wakacyjnej.Jego zastępcą będzie szanowany,polski trener - Jacek Gmoch.Sezon piłkarze "Czarnych koszul" zaingurują meczem z odwiecznym rywalem - Łódzkim Klubem Sportowym.
Tytuły w mediach po zmianie trenera w Polonii :
~ pw.pl - "Doswiadczony trener w Polonii !"
~ twojstarystrzelagola.eu -"Sensacja!Jacek Gmoch trenerem Polonii!"
~ teno.pl -"Zmiany,zmiany,zmiany..."
~ interyja -"Utytułowany trener w Polonii!"

Pierwsze przedsezonowe rozmowy:

Dziennikarz -Witam panie trenerze!Czy był pan zaskoczony propozycją Polonii?
Jacek Gmoch - Oczywicie.Bardzo chciałem ponownie "pobawic sie" w takie rzeczy.Lubie wyzwania,a takim napewno jest praca w Polonii.
Dziennikarz - Czy planuje pan jakies mocniejsze wzmocnienia?Głosno bylo o transferze Łukasza Garguły do was.
Jacek Gmoch - Tak cos bylo o tym wspominane,ale chciałbym aby druzyna dobrze się zgrala.W przypadku kontuzjii gracza mozemy myslec o wzmocnieniach.
Dziennikarz - A jak sprawa z transferem Radka Majewskiego do Blackburn Rovers?Podobno "roversi" bardzo się o niego starają...?
Jacek Gmoch - Nic nie słyszałem,nic nie wiem.
Dziennikarz - Jeszcze tylko ostatnie pytanie:Czy planuje pan zmieniac styl gry pana podopiecznych?
Jacek Gmoch - Cos się pewnie zmieni.Zobaczycie w meczu inauguracyjnym.
Dziennikarz - Dziękuje za rozmowe.
Jacek Gmoch - Rownież dziękuje.

Polonia swoje boje bedzie toczyc w Lidze D.Przeciwnikami "czarnych koszul" będą:
Równolegle do Ligi startuje również puchar.Oto trabinka tych rozgrywek:
Przejdzmy do meczu inauguracyjnego.Mecz odbędzie się o godz. 20.45 przy ulicy Konwiktorskiej,w Warszawie.Wydzarzenie te będzie relacjonowane na antenie Canal + Sport,a skrot będzie można obejrzec w magazynie Liga+ jaki i Liga+Extra
Przypuszczalne składy:
Po fuzjii z Groclinem,z dawnego składu Polonii pozostało nie wiele.Drużynę zdominowała kadra z wielkopolski.Jak to było w Grodzisku,standardowo na bramce Sebastian Przyrowski.Środek pola oczyszcza będą Łukasz Skrzyński oraz Tomek Jodłowiec.Po bokach bedą biegali Radek Mynar i (tutaj drobna zmiana) Vlade Lazarevski.Defensywnymi pomocnikami będą Piotr Świerczewski i Błażej Telichowski."Świr" wraca do gry po zamieszaniu w Mielnie.W pomocy,od prawej Daniel Mąka,w srodku Radek Majewski,a po lewej (Grzesiek ahhhh biggrin.gif ) Jarosław Lato.Osamotniony w napadzie będzie macedoński snajper Filip Ivanovski.
Bukmacherzy:
W notowaniach u bukmacherow za wygraną Poloni trzeba zapłacic 1.44 zł,zas na triumf podopiecznych Marka Chojnackiego(wówczas),aż 3,50 zł.*
*-Statystyki z portalu winb.com
Kubbas
Daj jakieś foty na początek, zapowiedź pierwszego meczu, skład.
MaTi10
Gorszego szitu nie mogłeś wybrać tongue.gif powodzenia ; ].
Varies.

A Polonia to szit ;p?

Polonia Warszawa - Łódzki Klub Sportowy(ŁKS) 23/12/08

I połowa:

Miliony widzów przed telewizorami,tysiące przy konwiktorskiej,będą dzis wspierac swa dume.Pilkarze wychodza na murawe.Nastepuje tradycyje juz przywitanie,wymiana zdan i losowanie.Wygral je Radek Mynar co oznacza,ze Polonia zacznie.Zaczęło się.Po paru minutach gry sprawa byla jasna.Nie będzie łatwo obu ekipom.W 10 minucie meczu okazja dla przyjezdnych.Adamski sam na sam z Przyrowskiiiiim.Faul.Jeszcze przed polem karnym golkiper "Czrnych Koszul" popelnia przewinienie.Swietna okazja do obiecia prowadzienia.Strzela Kascelan!Daleko obok słupka.Po paru nastepnych minutach piłkarze ŁKS-u znacznie odpusili.Z czego doszczętnie skorzystali warszawiacy.Cięzko harowali na bramkę.Owoc pracy wykiełkował juz w 20 minucie meczu.Przepiekne podanie Majewskiego do Filipa Ivanovskiego,która potęzną bombą z 23 metra pokonuje Bogdana Wyparłę.Kibice się cieszą.Do konca pierwszej polowy pilkarze nie stwotzyli sobie rzadnych klarownych sytuacjii.Wynik d przerwy 1-0 dla gospodarzy.

^Początek.

^ Przywitanie się drużyn.

^Strzał Kascelana.

^Piękny Gol Filipa Ivanovskiego.

Rozmowa w przerwie meczu:

Dzennikarz-
Filip,gratuluję piękna bramka i to na otwarcie sezonu ligowego.Jak to zrobiłes?
F.Ivanovski - Heh dzięki.Gdy otrzymalem piekne podanie od Radka Majewskiego,podprowadzilem pilkę,zamknąlem oczy i uderzylem najmocniej jak moglem
Dzennikarz -Strzeliłes bramkę po pierwszym strzele...i jedynym.Dlaczego ty,jako napastnik malo probujesz?
F.Ivanovski - Gra się tak jak przeciwnik pozwala.Srzelilismy bramkę w chwili słabosci ŁKS-u.
Dzennikarz -Co zmieni sie w waszej grze,w drugiej odslonie?
F.Ivanovski - Pewnie nie wiele.Trener Gmoch rzadko dokonuje zmian formacjii w trakcie meczu.To taki typ trenera.Oczywiscie to swietny szkoleniowiec.Zobaczymy co życie nam przyniesie.
Dzennikarz - Dzięki za rozmowe.
F.Ivanovski -Równiez dziekuje.

II połowa:

Druga odsłona rozpoczęła się tak samo jak zakonczyla sie pierwsza.Mało sytuacjii,piłkarze bali sie zaatakowac,szanowali piłkę az do czasu.Zabawę w polu karnym obronców Polonii doszczętnie wykorzystał Kujawa.Przeją i strzelił obo interweniującego golkipera warszawiaków.Kibice polonii nie zdawali sobie sprawy ze to poczatek konca dla ich pupili.Gwizdy zagluszaly ostre slowa Sebastiana Przyrowskiego do obroncow.Czy to źle?Nie wiemy,ale już po 10 minutach goscie zdecydowanie zaatakowali.Przełamali swoją niemoc(tak jak Mirek Langer xD) i po szarzy lewoskrzydlowgo Ełkaesiaka,21-letni Freidgeimas strzelił przepiękną bramkę głową.Polonisci stracili wiare w chocby 1 punkt.Do konca meczu nie było niczego po stronie gospodarzy.Spotkanie zakonczylo sie wynikiem 1-2 dla ŁKS-u.Oto jest przykład nie przewidywalnosci w sporcie.A więc ci którzy zapłacili 20zl za łks dostali niezłą sumkę.

^Gol na 1-1.

^Nie moc druzyny przy strzale.Wynik 1-2.

^Nic juz nie da sie zrobic...Happy End?Zależy dla kogo...

Rozmowa z Jackiem Gie.

Dziennikarz -
Witam!Przegrana na początku sezonu.Zasłużona czy wypadek przy pracy?

Jacek - Również witam hehe.ŁKS w drugiej połowie bardzo nas przycisnoł.Cofnęlimy się-to był bląd.Cóz moe więcej poweidziec.Mam nadzieje,że to tylko wypadek przy pracy...

Dziennikarz - A teraz zadam panu pytanie z całkiem innej beczki.Ostatnio serwis twojstarystrzelagola.eu napisał,że ma pan profil na naszej-klasie.Wzbudziło to mocne kontrowersje...Co ma pan do powiedzenia?

Jacek - Nic nie wiem.W domu nie mam internetu.Spytam się syna,ale on pewnie bez mojej zgody nie uzyl by moich danych.Ale czy rzeczywiscie byla taka sytuacja?

Dziennikarz - Tak.Ale zboczylismy z tematu głownego.Co zmieni się w następnym meczu ligowym?

Jacek - Nic nie mogę powiedziec.Opierajcie sie na moich poprzednich wypowiedziach.
Dziennikarz - Rozumiem,że mało sie zmieni?
Jacek - Powiedziałem,ze chce aby moja druzyna sie zgrala.Nic wiecej nie powiem na temat najblizszych meczy.
Dziennikarz - Dobrze.Dziękuje za rozmowe
Jacek - Również dziękuje

Teraz trochę info:

Pozostałe wyniki:

Najlepsi asystenci:

Najlepsi strzelcy:

Aktualna tabela:

Piszcie cos wink.gif .Czy więcej opisywac itd.Next mecz z OGC Niceą
Pozdro.

@down - taa z enejse przegrałem xD

GooFy
Wszystko git tylko logosy Ci coś chyba nie pasują xD
MaTi10
Coś logosy nie teges ^^ , a co do karierki fajna ; ] tylko gdyby nie ten klub ; D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.