Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Radek Matusiak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
zomek
Prosiłbym jakby ktoś mógłby napisać mi obiektywne statystyki dla Radka Matusiaka do Pesa smile.gif. Pozdro
tomaj
CYTAT(zomek @ Dec 22 2008, 18:14) *
Prosiłbym jakby ktoś mógłby napisać mi obiektywne statystyki dla Radka Matusiaka do Pesa smile.gif. Pozdro

Radosław Matusiak
E 9
Tak na przyszłość, w Dziale PES6-Other Edit jest temat Centrum Of-makerów. W tym temacie można prosić o statystyki i inne rzeczy potrzebne do OF'a. wink.gif

pzdR wink.gif
brtek00
Tomaj te statsy matusiaka podales jak byl w dobrej formie z przed dwoch lat biggrin.gif a tak serio Matusiak wraca do Ekstraklasy znaczy sie juz oficialnie wrocil do Widzewa Lodz biggrin.gif statsy powinien miec teraz troszke slabsze smile.gif
skotar(L)
a Franek do Jagielloni tongue.gif
E 9
CYTAT(skotar(L) @ Dec 23 2008, 10:04) *
a Franek do Jagielloni tongue.gif

Jagiellonii ;)

Sry za OT. Tomaj podał obecnie jedyne, dopracowane staty Matusiaka. Myślę, że na ich poprawkę przyjdzie czas jak zacznie grać. Razem z Sikorem zadbamy o to ;p

pzdR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.