Ustawienia Gry:
Czempion,10 min,zmęczenie z meczu na mecz
Dziś zajmiemy się analizą Ligi Francuskiej Ligue 1
W poprzednim sezonie zasłużenie i bezkonkurencyjnie mistrzostwo zdobył Olympiqe
Lyon. W tym sezonie po wielu roszadach w składzie trenerzy takich klubów jak Olympiqe
Marsyllie, PSG, Saint Einne czy AS Nancy po kontrowersyjnej zmianie trenera, zapowiadają
stanąć do walki o mistrzostwo.
Lyon. W tym sezonie po wielu roszadach w składzie trenerzy takich klubów jak Olympiqe
Marsyllie, PSG, Saint Einne czy AS Nancy po kontrowersyjnej zmianie trenera, zapowiadają
stanąć do walki o mistrzostwo.
Oto mecze 1 kolejki
Udało nam się porozmawiać chwilkę z trenerem Adrianem. K na temat jego wypowiedzi i
inauguracyjnego meczu z niejednogłośnym faworytem ligi Olympique Lyon.
inauguracyjnego meczu z niejednogłośnym faworytem ligi Olympique Lyon.
Dziennikarz: Pozwoli pan że zacznę od pytania o gwałtowną zmianę trenera. Co się
stało ?
Adrian. K: Myślę że nie rozmawia pan z osobą kompetentną w tych sprawach. Prosze
zapytać o to władze klubu.
Dziennikarz: Więc przejdźmy do pytań o drużynę. Pańskie huczne wypowiedzi o górnych
częsciach tabeli a nawet mistrzostwie kraju zwróciły uwagę dziennikarzy z całego świata.
Adrian. K: Wprawdzie w poprzednim sezonie AS Nancy nie zaprezentowało się źle, ale
trener nie wykorzystał w pełni potencjału drzemiącego w tej drużynie. Piłakrze wyszkoleni są
przednio tylko ich nastawienie do meczu było złe. Myślę że je diametralnie zmieniłem zresztą
sam pan osądzi po następnym meczu.
Dziennikarz: Czy naturalną wolę walki można piłkarzowi wpoić ?
Adrian K: Oczywiście.
Dziennikarz: Jaki typuje pan wynik na następny mecz ?
Adrian K: 2-3:0 dla nas. Prosze mnie trzymać za słowo.
Dziennikarz: Uważa pan że łatwo ograć poprzedniego Mistrza ?
Adrian K: Oczywiście nie lekcewarzymy przeciwnika ale zakładając z góry najgorsze
daleko nie zajdziemy. Każdy rywal w lidze jest silny i z każdym trzeba się liczyć
Dziennikarz: Dziękuję panu za poświęcony czas.
Adrian. K: Ja również.
A oto skład i kalendarz Nancy na ten sezon

Sezon zapowiada się ciekawie, niebawem przekonamy się czy zapowiedzi trenera Adriana. K
pokryją się z prawdą.
Kubbas mnie namówił xd. 1 mecz już rozegrałem, ale muszę spadać jak wrócę dam relację.