Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patchmaker Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2008
kostek
1. Oddajemy głos na jednego z użytkowników. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji. Wybieramy spośród wszystkich patchujących, w szerokim tego słowa znaczeniu. Od facemakerów, poprzez siatkorobów a na kitsmakerach kończąc.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą 'głosu' będą usuwane a autorzy karani.
djclanv1r00z
E9 smile.gif

według mnie najlepszy "paczujący użytkownik" jego OF-y to dopracowane cuda i że mu się nadal chce je uaktalniać to jest dopiero coś ... i te fajne edity stadionów nigdy nie spoczywał na laurach i zawsze starał się swoje prace zrbobić jak najlepiej smile.gif

pozdro cool.gif
tomaj
Seba

Rewelacyjny patch OEP do PES 2008 oraz Ekstraklasa Patch do PES 2009 (który pojawi się na dniach) jego autorstwa. Do tego herby, które robi też są rewelacyjne.

Na dowód dodam jeszcze zdjęcie krótkiej recenzji patcha Seby z październikowego numeru gazety CD-Action:
http://zapodaj.net/90842994.jpg.html
Norbi91
Seba

Tak jak powiedzial Tomaj, rewelecyjny OEP 2008 i swietnie zapowiadajacy sie EP 2009 wink.gif
Jacmen
E9
Najlepszy of maker na świecie, kolejna rewelacyjna wersja ofa, wykonuje świetne edity stadionów i sam jest twórcą jednego ;]
qwerte
E9

Robi OFy w których zawodnicy grają jak w realu. Robi też bardzo dobre edity stadionów.
Damian.
E9

Najlepiej dopracowany OF na świecie. Kapitalne statystyki!!
Jamnik
Mój głos również na E9 - jego OF jeden z najlepszych o ile nie najlepszy na świecie. Do tego jeszcze grzebie przy stadionach smile.gif
Jachu138
Orange91 pracuje w pol evo najlepszej drużynie z patchami.
Flisak
Ja zagłosuję na kogoś z mojego kręgu edytowania, czyli na sebinho22.
Pojawił się na scenie dość niedawno i już stał się(przynajmniej moim zdaniem) najlepszym kitsmakerem w Polsce. Poza tym ostatnio zajął się robieniem twarzy i to też wychodzi mu całkiem dobrze.
czubinho
E9- ostatni of to miazga. Wogule wszystkie sa the best tongue.gif
lukasz44
Kubass tongue.gif
Jego praca z ekipą nad patchami jest wspaniała i widoczna
Bardzo dobry poprzedni patch a i zbliżająca się kolejna wersja też zapowiada się wspaniale ,
Mój głos właśnie na niego, ale szacun dla jego pomocników. smile.gif tongue.gif

MaTi10
E9 jak zwykle cuda robi ; ]
siwers99
E9 jego of jest najlepszy wink.gif a edytowane stadiony robione przez niego nawet bez zaglądnięcia w screeny można wrzucać do Pesa:) , ale również pomagał przy ofie do Ekstraklasa Patch jak i stadionach;) Pomagał również Matiemu10 przy jego ofie wink.gif On jest najlepszy;)
norek
E9- za ogromny wkład pracy przy OF'ach, no i oczywiście za to że jest z Białegostoku smile.gif
JuveR
Mój głos również na E9. A za co? A za świetne OFy smile.gif tongue.gif
qazwsx
E9
Za wspaniałe Ofy, za przyjmowanie krytyki i sugestii dotyczących jego pracy oraz za koleżeńskie nastawienie do innych.
manio3
seba

"OE PATCH VOL.2 do PES 2008, i Ekstrakalsa patch który wychodzi na dniach po screenach się zapowiada rewelacyjnie
szołpas
E9
/co tu dużo pisać biggrin.gif
najlepszy OF-maker na świecie wink.gif
kostek
orange_91
Za świetnego patcha z polską ligą do PES6.
A ogólnie to za całą sagę tych patchów - od v1 do v5.
Orange_91
T-Mac - po prostu najlepszy patchmaker w Polsce.
artysta germanista
e9 - najbardziej dopracowany of na świecie i piękne edity stadionów
Vadiim
Orange91 - Wizytówka OEP / EP wink.gif Co tu dużo gadać wink.gif...
seba
OFmaking
Tomaj
Praca przy OEP 2008 v2 i Ekstraklasa Patch 2009 - precyzja w działaniu poparta bardzo dużą wiedza ogólną i szczegółowa o piłce nożnej - IMO wschodząca gwiazda OFmakingu na tej scenie (byc może nie tylko)

KITSmaking
Dorin
W krótkim czasie osiągnał bardzo wysoki poziom w tym fachu. Nominacja za świetne polskie kitsy do Pes 2008.

Flisak
Pamiętam jak zaczynał, a dziś jedna z waznieszjych postaci na scenie w dziedzinie kitsmakingu, publikowany na wazniejszych forach i stronach o tematyce PES. Nominacja za kitsy do Pes 2008 i 2009 (głównie polskie sety) - moze i mało ale poziom najwyższy.

FACEmaking
Szolpas
Za fejsy do Pes 2009, których poziom moim zdaniem, to scisła światowa czołowka w tej profesji

Krzychu 117
Przede wszytskim za pracę przy projekcie OEP 2008 v2 oraz za dzialaność facemakerską, która z gęby na gębę osiąga oraz bardziej przyzwoity poziom.
Mortin
CYTAT(kostek @ Dec 21 2008, 23:40) *
1. Oddajemy głos na jednego z użytkowników. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji. Wybieramy spośród wszystkich patchujących, w szerokim tego słowa znaczeniu. Od facemakerów, poprzez siatkorobów a na kitsmakerach kończąc.

CYTAT(seba @ Dec 23 2008, 02:02) *
OFmaking
Tomaj
Praca przy OEP 2008 v2 i Ekstraklasa Patch 2009 - precyzja w działaniu poparta bardzo dużą wiedza ogólną i szczegółowa o piłce nożnej - IMO wschodząca gwiazda OFmakingu na tej scenie (byc może nie tylko)

KITSmaking
Dorin
W krótkim czasie osiągnał bardzo wysoki poziom w tym fachu. Nominacja za świetne polskie kitsy do Pes 2008.

Flisak
Pamiętam jak zaczynał, a dziś jedna z waznieszjych postaci na scenie w dziedzinie kitsmakingu, publikowany na wazniejszych forach i stronach o tematyce PES. Nominacja za kitsy do Pes 2008 i 2009 (głównie polskie sety) - moze i mało ale poziom najwyższy.

FACEmaking
Szolpas
Za fejsy do Pes 2009, których poziom moim zdaniem, to scisła światowa czołowka w tej profesji

Krzychu 117
Przede wszytskim za pracę przy projekcie OEP 2008 v2 oraz za dzialaność facemakerską, która z gęby na gębę osiąga oraz bardziej przyzwoity poziom.

nie potrafisz czytac regulaminu? zdecyduj sie na jednego, w innym razie Twoj glos nie bedzie brany pod uwage.
pozdrawiam
potter
T-Mac
Za OE patche i najnowszy Eklasa patch. Troche mu pomagalem przy tym ostatnim i wiem ze to spoko gosc. Gdyby jeszcze terminow sie trzymal tongue.gif
Moj glos na niego i powodzenia w nast patchach albo uaktualnieniu do pesa 6 !
P.S.Na mnie tez mozesz liczyc jak cos.
JustMe1987
W tej kategorii cieszy mnie fakt ze mam spory bol glowy (biore pod uwage ludzi patchujacych legende-6.)

Zatem uwazam ze w tym roku na wyroznienie zasluzyli:

Tomi84 za loga i previewy ktore zrobil w niesamowitej liczbie i napewno nie mozna powiedziec ze poszedl prz tym na ilosc

Szejk widac ze ma smykalke do swojej roboty

Sebinho pracuje na miano robota wielofunkcyjnego swiatowej klasy

Bartek-brt za swietne facjaty nad ktorymi naprawde sporo pracuje

Kilku Panow z zaawansowanych tez zasluzylo na wyroznienie w zwiazku z poziomem prac ale ze wzgledu na to ze nie potrafili zachowac klasy pozwalam sobie ich pominac nie mniej jednak dzieki za wasze produkcje closedeyes.gif

T-mac szacun za powrot w wielkim stylu(twarze) i realizacje po raz kolejny projektu ekstraklasa patch

Goofy i torin dzieki Panowie za fatalaszki dzieki ktorym zmarszczki i pajeczyna trzymaja sie z dala od poczciwej 6czki cool.gif

E9 Za wszystkie ohy i ahy po Twoich editach stadionow no i za baze danych ktora zawsze powala precyzja

Moj glos oddaje na:

Orange_91
Inicjator i wykonawca najlepszej serii patchow jakie zdobily 6. Dodatkowo zapunktowal u mnie laczeniem malo chwalebnej roli moda i jednoczesnie duzym udzialem w projekcie ekstraklasa cool.gif
Kamiloxx
Wahałem się między E9 a Orangem i T-Macem smile.gif Ale oto tabelka:
1.E9
2.T-Mac i Orange91
Czemu E9? Najlepsze ofy robi i stadiony też bardzo dobre smile.gif
Tomak
Ciężko wyróżnić jedną osobę, ale...

T-Mac

Te cztery litery mówią same za siebie. Kapitalne mordy, pacze, nie ważne czy to Winning Eleven czy Pro Evolution Soccer, T-Mac zawsze staje na wysokości zadania.

Szacunek dla chłopaków wymienionych w poście JustMe1987, bo to co robicie w ramach upiększania PESa zasługuje na jakiś order od prezydenta.
Kubbas
Goofy.
szejk
Trudna dezycja bo patchmakerów to mamy najlpeszych na świecie (buty, fejsy, kitsy, stadiony i ofy itp.)
Szkoda ze nie ma osobno głosowania na np kitsmaker roku, fejsmaker roku itp.

Wybór pada na T-Maca - fesjy + zajebisty patch
bartek-brt
O to moi faworyci:
1. T-Mac
2. Timak
3. T.Mc

Dziękuje!
empek
E9-Najlepsze of-y.Statystyki zawodników najbardziej realne,itd...
Sebinhoo
E9 - jak już się w coś angażuje, to robi to solidnie wink.gif Kosmiczny OF no i stadiony gitaśne wink.gif
BoBaN
E9 zdecydowanie, wiadomo, że za Option File by E9! mam nadzieję że wkońcu przerzuci się na PES2009 i będzie robił świetne ofy do nowego Pesa;)
Windziak
Całe PolEvo. wink.gif
Stuart17
Jest wielu swietnych, ale musze kogos wybrac....

T-mac- za caloksztalt,czyli za wspaniale twarze i EP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.