kostek
Dec 21 2008, 23:36
1. Oddajemy głos na jednego z użytkowników. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji. Wybieramy spośród wszystkich patchujących, w szerokim tego słowa znaczeniu. Od facemakerów, poprzez siatkorobów a na kitsmakerach kończąc.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą 'głosu' będą usuwane a autorzy karani.
djclanv1r00z
Dec 21 2008, 23:47
E9

według mnie najlepszy "paczujący użytkownik" jego OF-y to dopracowane cuda i że mu się nadal chce je uaktalniać to jest dopiero coś ... i te fajne edity stadionów nigdy nie spoczywał na laurach i zawsze starał się swoje prace zrbobić jak najlepiej
pozdro
Seba
Rewelacyjny patch OEP do PES 2008 oraz Ekstraklasa Patch do PES 2009 (który pojawi się na dniach) jego autorstwa. Do tego herby, które robi też są rewelacyjne.
Na dowód dodam jeszcze zdjęcie krótkiej recenzji patcha Seby z październikowego numeru gazety CD-Action:
http://zapodaj.net/90842994.jpg.html
Norbi91
Dec 22 2008, 07:59
Seba
Tak jak powiedzial Tomaj, rewelecyjny OEP 2008 i swietnie zapowiadajacy sie EP 2009
Jacmen
Dec 22 2008, 08:16
E9
Najlepszy of maker na świecie, kolejna rewelacyjna wersja ofa, wykonuje świetne edity stadionów i sam jest twórcą jednego ;]
qwerte
Dec 22 2008, 08:23
E9
Robi OFy w których zawodnicy grają jak w realu. Robi też bardzo dobre edity stadionów.
Damian.
Dec 22 2008, 09:58
E9
Najlepiej dopracowany OF na świecie. Kapitalne statystyki!!
Jamnik
Dec 22 2008, 10:01
Mój głos również na E9 - jego OF jeden z najlepszych o ile nie najlepszy na świecie. Do tego jeszcze grzebie przy stadionach
Jachu138
Dec 22 2008, 10:04
Orange91 pracuje w pol evo najlepszej drużynie z patchami.
Flisak
Dec 22 2008, 10:18
Ja zagłosuję na kogoś z mojego kręgu edytowania, czyli na sebinho22.
Pojawił się na scenie dość niedawno i już stał się(przynajmniej moim zdaniem) najlepszym kitsmakerem w Polsce. Poza tym ostatnio zajął się robieniem twarzy i to też wychodzi mu całkiem dobrze.
czubinho
Dec 22 2008, 10:22
E9- ostatni of to miazga. Wogule wszystkie sa the best
lukasz44
Dec 22 2008, 10:39
Kubass
Jego praca z ekipą nad patchami jest wspaniała i widoczna
Bardzo dobry poprzedni patch a i zbliżająca się kolejna wersja też zapowiada się wspaniale ,
Mój głos właśnie na niego, ale szacun dla jego pomocników.
MaTi10
Dec 22 2008, 10:50
E9 jak zwykle cuda robi ; ]
siwers99
Dec 22 2008, 10:59
E9 jego of jest najlepszy

a edytowane stadiony robione przez niego nawet bez zaglądnięcia w screeny można wrzucać do Pesa:) , ale również pomagał przy ofie do Ekstraklasa Patch jak i stadionach;) Pomagał również Matiemu10 przy jego ofie

On jest najlepszy;)
E9- za ogromny wkład pracy przy OF'ach, no i oczywiście za to że jest z Białegostoku
Mój głos również na E9. A za co? A za świetne OFy
qazwsx
Dec 22 2008, 11:38
E9
Za wspaniałe Ofy, za przyjmowanie krytyki i sugestii dotyczących jego pracy oraz za koleżeńskie nastawienie do innych.
manio3
Dec 22 2008, 11:38
seba
"OE PATCH VOL.2 do PES 2008, i Ekstrakalsa patch który wychodzi na dniach po screenach się zapowiada rewelacyjnie
szołpas
Dec 22 2008, 12:04
E9/co tu dużo pisać
najlepszy OF-maker na świecie
kostek
Dec 22 2008, 12:24
orange_91
Za świetnego patcha z polską ligą do PES6.
A ogólnie to za całą sagę tych patchów - od v1 do v5.
Orange_91
Dec 22 2008, 12:29
T-Mac - po prostu najlepszy patchmaker w Polsce.
artysta germanista
Dec 22 2008, 13:23
e9 - najbardziej dopracowany of na świecie i piękne edity stadionów
Vadiim
Dec 22 2008, 23:23
Orange91 - Wizytówka OEP / EP

Co tu dużo gadać

...
OFmaking
Tomaj
Praca przy OEP 2008 v2 i Ekstraklasa Patch 2009 - precyzja w działaniu poparta bardzo dużą wiedza ogólną i szczegółowa o piłce nożnej - IMO wschodząca gwiazda OFmakingu na tej scenie (byc może nie tylko)
KITSmaking
Dorin
W krótkim czasie osiągnał bardzo wysoki poziom w tym fachu. Nominacja za świetne polskie kitsy do Pes 2008.
Flisak
Pamiętam jak zaczynał, a dziś jedna z waznieszjych postaci na scenie w dziedzinie kitsmakingu, publikowany na wazniejszych forach i stronach o tematyce PES. Nominacja za kitsy do Pes 2008 i 2009 (głównie polskie sety) - moze i mało ale poziom najwyższy.
FACEmaking
Szolpas
Za fejsy do Pes 2009, których poziom moim zdaniem, to scisła światowa czołowka w tej profesji
Krzychu 117
Przede wszytskim za pracę przy projekcie OEP 2008 v2 oraz za dzialaność facemakerską, która z gęby na gębę osiąga oraz bardziej przyzwoity poziom.
Mortin
Dec 23 2008, 11:28
CYTAT(kostek @ Dec 21 2008, 23:40)

1. Oddajemy głos na jednego z użytkowników. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji. Wybieramy spośród wszystkich patchujących, w szerokim tego słowa znaczeniu. Od facemakerów, poprzez siatkorobów a na kitsmakerach kończąc.
CYTAT(seba @ Dec 23 2008, 02:02)

OFmaking
Tomaj
Praca przy OEP 2008 v2 i Ekstraklasa Patch 2009 - precyzja w działaniu poparta bardzo dużą wiedza ogólną i szczegółowa o piłce nożnej - IMO wschodząca gwiazda OFmakingu na tej scenie (byc może nie tylko)
KITSmaking
Dorin
W krótkim czasie osiągnał bardzo wysoki poziom w tym fachu. Nominacja za świetne polskie kitsy do Pes 2008.
Flisak
Pamiętam jak zaczynał, a dziś jedna z waznieszjych postaci na scenie w dziedzinie kitsmakingu, publikowany na wazniejszych forach i stronach o tematyce PES. Nominacja za kitsy do Pes 2008 i 2009 (głównie polskie sety) - moze i mało ale poziom najwyższy.
FACEmaking
Szolpas
Za fejsy do Pes 2009, których poziom moim zdaniem, to scisła światowa czołowka w tej profesji
Krzychu 117
Przede wszytskim za pracę przy projekcie OEP 2008 v2 oraz za dzialaność facemakerską, która z gęby na gębę osiąga oraz bardziej przyzwoity poziom.
nie potrafisz czytac regulaminu? zdecyduj sie na jednego, w innym razie Twoj glos nie bedzie brany pod uwage.
pozdrawiam
potter
Dec 23 2008, 16:19
T-Mac
Za OE patche i najnowszy Eklasa patch. Troche mu pomagalem przy tym ostatnim i wiem ze to spoko gosc. Gdyby jeszcze terminow sie trzymal
Moj glos na niego i powodzenia w nast patchach albo uaktualnieniu do pesa 6 !
P.S.Na mnie tez mozesz liczyc jak cos.
JustMe1987
Dec 25 2008, 12:15
W tej kategorii cieszy mnie fakt ze mam spory bol glowy (biore pod uwage ludzi patchujacych legende-6.)
Zatem uwazam ze w tym roku na wyroznienie zasluzyli:
Tomi84 za loga i previewy ktore zrobil w niesamowitej liczbie i napewno nie mozna powiedziec ze poszedl prz tym na ilosc
Szejk widac ze ma smykalke do swojej roboty
Sebinho pracuje na miano robota wielofunkcyjnego swiatowej klasy
Bartek-brt za swietne facjaty nad ktorymi naprawde sporo pracuje
Kilku Panow z zaawansowanych tez zasluzylo na wyroznienie w zwiazku z poziomem prac ale ze wzgledu na to ze nie potrafili zachowac klasy pozwalam sobie ich pominac nie mniej jednak dzieki za wasze produkcje
T-mac szacun za powrot w wielkim stylu(twarze) i realizacje po raz kolejny projektu ekstraklasa patch
Goofy i torin dzieki Panowie za fatalaszki dzieki ktorym zmarszczki i pajeczyna trzymaja sie z dala od poczciwej 6czki
E9 Za wszystkie ohy i ahy po Twoich editach stadionow no i za baze danych ktora zawsze powala precyzja
Moj glos oddaje na:
Orange_91 Inicjator i wykonawca najlepszej serii patchow jakie zdobily 6. Dodatkowo zapunktowal u mnie laczeniem malo chwalebnej roli moda i jednoczesnie duzym udzialem w projekcie ekstraklasa
Kamiloxx
Dec 25 2008, 14:47
Wahałem się między E9 a Orangem i T-Macem

Ale oto tabelka:
1.E9
2.T-Mac i Orange91
Czemu E9? Najlepsze ofy robi i stadiony też bardzo dobre
Ciężko wyróżnić jedną osobę, ale...
T-Mac
Te cztery litery mówią same za siebie. Kapitalne mordy, pacze, nie ważne czy to Winning Eleven czy Pro Evolution Soccer, T-Mac zawsze staje na wysokości zadania.
Szacunek dla chłopaków wymienionych w poście JustMe1987, bo to co robicie w ramach upiększania PESa zasługuje na jakiś order od prezydenta.
Kubbas
Dec 25 2008, 19:56
Goofy.
Trudna dezycja bo patchmakerów to mamy najlpeszych na świecie (buty, fejsy, kitsy, stadiony i ofy itp.)
Szkoda ze nie ma osobno głosowania na np kitsmaker roku, fejsmaker roku itp.
Wybór pada na T-Maca - fesjy + zajebisty patch
bartek-brt
Dec 26 2008, 16:44
O to moi faworyci:
1. T-Mac
2. Timak
3. T.Mc
Dziękuje!
E9-Najlepsze of-y.Statystyki zawodników najbardziej realne,itd...
Sebinhoo
Dec 26 2008, 22:47
E9 - jak już się w coś angażuje, to robi to solidnie

Kosmiczny OF no i stadiony gitaśne
E9 zdecydowanie, wiadomo, że za Option File by E9! mam nadzieję że wkońcu przerzuci się na PES2009 i będzie robił świetne ofy do nowego Pesa;)
Windziak
Dec 29 2008, 14:45
Całe PolEvo.
Stuart17
Dec 31 2008, 15:07
Jest wielu swietnych, ale musze kogos wybrac....
T-mac- za caloksztalt,czyli za wspaniale twarze i EP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.