Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Taktyki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Bartas89
Jaka taktyke stosujecie i w jakich zespolach? Chodzi mi o dokladny i szczegolowy opis waszych taktyk wink.gif
JuveR
Nie ma taktyki która będzie idealna pod każdą drużynę. Ja w Juve gram klasycznym 4-4-2. smile.gif Możesz też zajrzeć do tematu Ujmenego, tyle że On opisywał taktykę pod PES6... A w "szósteczce" ta taktyka sprawdza się idealnie tongue.gif
Murat
No nie wiem czy nie ma takiego znaczenia. Może nie odgrywa najważniejszej roli, ale połączenie stylu gry gracza, taktyki i odpowiedniej drużyny może być zabójcze biggrin.gif sam się o tym przekonałem grając z kumplami biggrin.gif
2pac
Wszystko jest zależne od drużyny.
- Jak masz wielu szybkich napastników to najlepiej grać 4-3-3 (Inter: Adriano, Ibrahimovic, Mancini lub Dejan Stankovic).
- Jak masz wielu dobrych pomocników to najlepiej brać: 4-5-1 lub 3-5-2 (jak czujesz się pewnie w obronie)
- Na końcówki meczów przy niepewnym wyniku można dawać 5-4-1
falcon87pl
CYTAT(JuveR @ Dec 21 2008, 09:27) *
Nie ma taktyki która będzie idealna pod każdą drużynę. Ja w Juve gram klasycznym 4-4-2. smile.gif Możesz też zajrzeć do tematu Ujmenego, tyle że On opisywał taktykę pod PES6... A w "szósteczce" ta taktyka sprawdza się idealnie tongue.gif

Musze powiedziec ze jezeli potrafi sie dobrze grac 3 obroncami to taktyka Ujemnego jak dla mnie w PES 2009 tez sie niezle spisuje smile.gif wczoraj po necie gralem z kolejnym cwaniaczkiem ktory ganial skrzydlami Messim itd to jak ja atakowalem to mial problemy z obrona. Tylko do tego ustawienia najlepiej miec szybkich skrzydlowych.
cypress.amaru
obczajcie taktyke classic germany smile.gif
to jest dopiero wyczesana taktyka smile.gif

a co do ogolnei taktyk to wszystko zalezy od graczy jakich ma sie w skladzie...
nie ma uniwersalnej taktyki. Jak gram na przyklad w master league to mam przygotowane trzy taktyki.
a najlepsza zabawa jest gdy zmienia sie taktyki podczas meczu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.