CYTAT(19(M)50 @ Dec 18 2008, 18:58)

Heh żebyś się nie rozczarował z tym kibicowaniem ponad podziałami. Skoro jesteś takim zagorzałym fanem Lecha to kibicowałbyś Legii czy Wiśle na tym etapie europejskich rozgrywek? Jeżeli tak to w moim odczcuciu nie jesteś prawdziwym kibicem (ale to tylko moje zdanie i niechce wywoływac żadnej kłótni). Owszem cieszę się, że w końcu drużyna z Polski coś osiągnełą a tym bardziej cieszy ze to drużyna z dużego miasta a nie jakaś wieś Grodzisk Wlkp. której mieszkańców nie obchodzą losy lokalnej drużyny. Ale życze Lechowi żeby zaszedł jak najdalej bo im lepszy wynik tym więcej zespołów z PL w Pucharach na następne lata
Po avatarze i podpisie sądzę że jesteś kibicem drużyny z Lublina? Czyli sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz,że nie uważasz użytkownika KKS_LECH_1922 za prawdziwego kibica, bo trzymałby kciuki za Legię, gdyby ta grała w europejskich pucharach, a później piszesz że życzysz Lechowi aby jak najdalej zaszedł
A po drugie to nie wiem co to za różnica z jakiej miejscowości jest dana drużyna. Myślisz że jak ktoś mieszka w mieście to lepszy jest? Bo tak z twojej wypowiedzi wynika.
Ja się bardzo cieszę że "coś" wreszcie ruszyło w polskiej piłce i w końcu ktoś reprezentuje nas w Europie. Trzeba też przyznać że mecze Lecha potrafią trzymać w napięciu