Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony 4 Z Ligi Angielskiej
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Sola121
Sciągnołem 4 stadiony Emirates Old Traford Stanfor Bridge i Anfield Road mogli byście pomóc gdzie mam zainstlowac te stadiony ?
Piter123
kitserver->img->cv09.img
Pelajs
A czy moglibyście jeszcze powiedzieć, gdzie wrzucić Scoreboard np z Canal+
Sola121
a z kąd masz Canal+ chętnie bym pobrał

a wrzuciłem tam i nadal nie mam stadionów
Pelajs
Tu np jest Canal+ HD Canal+ Hd Ale powiedz gdzie to wrzucić trzeba.
Piter123
Sola21

jest , tylko że on zastąpił jakiś inny stadion musisz sam sobie obczaić który
Sola121
Pleajs jak sciagniesz to włacz i tam masz 2 foldery w tym 1 parcie wchodzisz w pes09 kitserver IMG i tam szukasz tych 2 folderów co masz w tym parcie otwierasz foldery z partu i rozpakowujesz do folderi w kitserver img

masz moze Canal+Sport ? zeby pisało zamiastCanal+HD
magots
ja również mam problem. w ogóle nie mam tego katalogi cv09.img, moze ktos pomóc?

już nie trzeba. stworzyłem sam ten katalog i tam wklejiłem i działa smile.gif
magots
zauwazyłem jeszcze jedne problem ze stadionem Old traford (tylko ten wgrałem), w trakcie normalnej gry (kamera wide) na trybunach bocznych nie widac kibiców, są zupełnie puste. Natomiast podczas np. wykopów bramkarza lub rzutów rożnych (widok z za pleców) na trybunach są kibice. wie moze ktos jak to naprawić? i czy w ogóle da się to poprawić? z góry dzieki za odpowiedz
Sola121
jaki stadion zastepuje Old Trafford ?
magots
zastępuje ten stadion który normalnie jest przypisany manchesterowi. nie pamietam jak sie nazywał
jacekz40
rolleyes.gif Nic nie kapuję z tymi stadionami do PES 2009, jak się to robi?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.