Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League / Z Ligi 2 Do 1/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
sayek
Czy da się na początku kariery w Master League od razu grać w lidze 1, a nie w 2. Jak się da to proszę o wytłumaczenie jak tego dokonać.
Bodzioszenko
raczej nie da rady ale ta 2 liga ma mniej zespołow niz w 1 lidze więc to szybko idzie
brtek00
jak nie da rady da sie^^ u mnie gdy wlaczam master lige i wybieram druzyna potem daje change zaznaczam swoja druzyna i wciskam S na klawiaturze na moich ustawieniach i przezucam do 1 ligi ale nie wiem jak u was bedzie ..
kris15j
bo masz opcje: change withow progres(pisze z pamięci) i change

co oznacza tyle: zmiana z rozwojem czyli musimy awansować do wyższej ligi i przenieś czyli przenosimy klub do dowolnej ligi za wybrany klub
Tomak
CYTAT(kris15j @ Dec 17 2008, 21:19) *
bo masz opcje: change withow progres(pisze z pamięci) i change

co oznacza tyle: zmiana z rozwojem czyli musimy awansować do wyższej ligi i przenieś czyli przenosimy klub do dowolnej ligi za wybrany klub

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

----------------------

Progress without changing - Przechodzisz do trybu ML bez edytowania składów lig.
Change - zmieniasz drużyny, które mają grać w ligach. I to jest odpowiedź na Twoje pytanie, gdyż wtedy musisz przyporządkować swoją drużynę do pierwszej ligi.
zagroo
CYTAT(brtek00 @ Dec 17 2008, 20:19) *
jak nie da rady da sie^^ u mnie gdy wlaczam master lige i wybieram druzyna potem daje change zaznaczam swoja druzyna i wciskam S na klawiaturze na moich ustawieniach i przezucam do 1 ligi ale nie wiem jak u was bedzie ..

a za jaki przycisk odpowiada u ciebie S ??
Wojtax
Za pewne za X
kris15j
najprawdopodobniej na klawie każdy gra tak:
square.gif - D
triangle.gif - W
circle.gif - A
x2.gif - S
l1.gif - Q
l2.gif - Z
r1.gif - E
r2.gif - C

mam nadzieję że się przyda biggrin.gif
Graczyk
Nie bo ja tak:

[Początek ten sam]

l1.gif - Q
l2.gif - Alt
r1.gif - E
r2.gif - Shift

;P

Ale mniejsza o to. Tak samo mozna w Bal LM i Karierze tongue.gif Ja zawsze startuje z 1 bo np. gram Betisem a to druzyna 1 ligowa wiec gram z 1 ligi tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.