Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strzały Silniejsz± Nog± Zawodników
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
soadzik
Szukam sposobu na to żeby piłkarze cze¶ciej strzelali swoj± silniejsz± nog±. Bo cały czas gdy piłka wchodzi pieknie na wolne pole i chce uderzyc z pierwszej pilki to zawodnik strzela swoj± słabsz± i ta leci gdzies za stadion. Czy jest gdzie¶ opcja żeby zawodnik zacz±ł cze¶ciej strzelać swoj± silniejsz± nog±? wiem że nie w kazdej sytuacji sie da ale irytuje mnie to że wychodzę sam na sam z bramkarzem mam full czasu na zastanowienie sie w ktory rog uderzyć po czym spokojnie uderzam a on słabsz± nog± albo leciutko w bramkarza albo w inny rog niż planowalem. Zawsze jak chce sobie zrobić pozycję do strzału to musze kombinować tak żeby zawodnik ustawił się tak by mogł uderzyć silniejsz± nog±, a przecież chyba można jako¶ łatwiej?
JnR
eeee nie wiem jak ty to robisz bo pilkarz zazwyczaj strzela silniejsz± z niewiadomo jakich pozycji.. ma super na lew± a czasem wali i tak z prawej. To co napisałe¶ jest nie możliwe.. albo po prostu naucz się grać.
soadzik
wła¶nie nie. Może jeszcze nie umiem grać bo w PESa zacz±łem grac od wersji obecnej ale moi zawodnicy jako¶ specjalnie nie szukaj± silniejszej nogi. Gram Atletico Madryt i np Aguero ma silniejsz± praw± nogę i zazwyczaj musze wbiegać w pole karne z lewej strony żeby miał czysty strzał praw± nog±, jak wbiegam praw± stron± automatycznie jak strzelam to strzela lew±. To mnie denerwuje bo ani nikt go nie naciska ani nie ma problemow z rownowag±.
JnR
kombinuj strzałkami, ustawiaj się tak żeby piłkarz miał łatwiej uderzyć dobr± nog±( nie wiem jak to robisz ale najczęstszym problemem tych co zaczynaj± jest uderzanie słab± nog±... ty masz odwrotny problem)
Ronni1010
Próbuj czasami uzywac tzw. strzalow precyzyjnych (strzal+RT) najlepiej przy sam na sam. Wtedy zawodnik bedzie sie staral uderzyc silniejsza noga.Takze aby uderzać częsciej siln± nog± musi miec niskie Weak Foot Freq. To chyba na tyle i powinno Ci pomóc
kris15j
to zależy od gracza, jeżeli ma używanie słabszej nogi (Weak foot frequency) na 6 lub wyżej to będzie jej często używał, tak to już jest, to s± profesjonali¶ci i umiej± strzelać obiema nogami
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.