Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Umiejętności Graczy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kris15j
Proszę mi pomóc i podać link do patcha lub ofa, który ma obiektywnie patrząc najlepiej utworzonych zawodników pod względem umiejętności, proszę nie podawać ga patch i burgumspatch, gdyż one nie są dobre pod tym względem moim zdaniem

z góry dziękuję tym, którzy podadzą prawdziwie pomocne linki, nie takie, gdzie są gracze cyborgi
.alien
akonami ;>
kris15j
a coś innego, bo w tym nie są obiektywnie rozdane umiejętności
Pixmanek
To sobie sam zrób. Żaden patch Ci nie podpasuje. Możesz korzystać z tego: http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?act=SC&c=2
kris15j
znam tę stronę, ale ten temat założyłem po to, abym znalazł naprawdę obiektywnego patcha
Bodzioszenko
http://rapidshare.com/files/170920461/cust...s2009_patch.rar

Ten jest dobry

kris15j
a możesz powiedzieć dlaczego, czy nie przypadkiem dlatego, że nabije ci punkty?
Bodzioszenko
Szukałeś dobrego patcha to ci dałem taki jaki ja używam..

Patch zawiera-

-bundeslige w miejsce eredivsie

-nowe przyśpiewki,buty,bandy,stroje

-normalne nazwy lig i pucharów

-poprawione niektóre twarze

-drużyny z aktualnej fazy grupowej ligi mistrzów np.Anorthosis Famagusta,BATE Borisov

kris15j
dzięki za link, ale nie skorzystam, bo dla mnie nie liczą się bajery, ale dobrze zrobieni, pod względem umiejętności, piłkarze
dissident
sprobuj IBK Patch 3.5

tez jest ciut z bajerami typu bundesliga, scoreboard, buty, pilki etc, ale najblizej mu do prawdziwych umiejetnosci pilkarzy...
kris15j
sprawdzę go, bo do wyjścia ekstraklasa patch szukam jakiegoś dobrze zrobionego
Kettger
CYTAT(kris15j @ Dec 14 2008, 12:59) *
znam tę stronę, ale ten temat założyłem po to, abym znalazł naprawdę obiektywnego patcha

Czyli takiego, w którym Real jest lepszy od Barcy? ;]

Skończ wreszcie pisać posty nic nie wnoszące do dyskusji. Jeżeli się nie opanujesz to będziemy musieli się pożegnać.///Orange_91
kris15j
CYTAT(KTR @ Dec 15 2008, 17:47) *
Czyli takiego, w którym Real jest lepszy od Barcy? ;]

nie nOObku, nie takiego, ale takiego, gdzie są dobrze zrobieni gracze
matekdb
wyszedl of[patch dodajacy statsy z fma09 -> http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34965 pozdro
CYTAT(kris15j @ Dec 13 2008, 15:27) *
Proszę mi pomóc i podać link do patcha lub ofa, który ma obiektywnie patrząc najlepiej utworzonych zawodników pod względem umiejętności, proszę nie podawać ga patch i burgumspatch, gdyż one nie są dobre pod tym względem moim zdaniem

z góry dziękuję tym, którzy podadzą prawdziwie pomocne linki, nie takie, gdzie są gracze cyborgi
kris15j
dzięki za info, ale ja czekam na Ekstraklasa Patch 2009, który wyjdzie już w środę
INTER MANUND
CYTAT(kris15j @ Dec 22 2008, 01:28) *
dzięki za info, ale ja czekam na Ekstraklasa Patch 2009, który wyjdzie już w środę

to na chuk sie pytasz o pathe skoro wiesz na jaki czekasz ZAL TYPA
Norbi91
CYTAT(INTER MANUND @ Dec 25 2008, 02:15) *
to na chuk sie pytasz o pathe skoro wiesz na jaki czekasz ZAL TYPA

Zal to jest Ciebie, popatrz kiedy sie pytal o tego patcha -.-

A jak mial juz 1 dzien do premiery E patcha to chyba juz mu nie potrzebny inny...
kris15j
Pytanie zadałem trochę przed wyjściem EP2009 bo chciałem pograć na dobrych statsach, ale tylko do momentu wyjścia patcha, jest jednak to trochę czasu, a dokładnie 10 dni!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.