Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Pad Do Pes 09
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
NeV
Wlasnie moj stary pad zakonczyl zywot, musze predko kupic nowy ;d jakiego polecacie?

ps jutro planuje kupic logitech chillstream, czy lepszym wyborem bedzie taki http://allegro.pl/item498833131_logitech_c...tion_gw_fv.html ? albo jakies inne propozycje?
Mazix
mysle ze pady Logitecha są najlepsze i mało zawodne smile.gif obojetnie jaki model wszystkie są wygodne i super w uzytkowaniu wink.gif lub jakis pad do PlayStation + przejsciowka wink.gif
falcon87pl
CYTAT(NeV @ Dec 9 2008, 02:25) *
Wlasnie moj stary pad zakonczyl zywot, musze predko kupic nowy ;d jakiego polecacie?

ps jutro planuje kupic logitech chillstream, czy lepszym wyborem bedzie taki http://allegro.pl/item498833131_logitech_c...tion_gw_fv.html ? albo jakies inne propozycje?

ja posiadam bezprzewodowego rumblepada 2(tego ktorego aukcje podales) od roku i 4 miesiecy. Powiem krotko - REWELACJA. Jedyne co przy nim robilem to 2 razy baterie wymienialem (tylko alakliczne). Swietna czulosc i precyzja. Czasami jak kumple graja na innym padzie, a pozniej na moim to juz ze 2 razy slyszalem opinie ze czuli sie jakby z malucha do merca sie przesiasc biggrin.gif cena pada jest spora ale jezeli grasie sporo w pes'a to swietna inwestycja. Polecam rowniez podstawowego pada logitecha bez analogow - 40 zl - najlepszy stosunek jakosci do ceny. I jeszcze jedna opcja zeby kupic pada od sonki i przejsciowke wink.gif tamte pady sa nie do zajechania smile.gif pozdro!
JustMe1987
Ja osobiscie kupuje pady za 12zl co 12miesiecy i spisuja sie swietnie pod warunkiem ze sie o nie dba. Nie rzucam pada i nie zalewam go niczym wiec spokojnie da sie na nim lupac caly rok w PESA. W dodatku wiekszosc padow nawet tej polki ma gume na analogu co zapewnia swietna kontrole. Moje zdanie - skoro nie widac roznicy to po co przeplacac. Pomyslcie czy wasz Logitech bedzie swietnie dzialal przez 5lat? Bo wlasnie na 5 padow starcza pieniadze wydane na jednego z powyzszych linkow za ponad 100z.l
mils
Powiem tak, jeśli grasz na krzyżaku kupuj rumblepada 2, jesli grasz analogiem to tylko chillstream (ten pierwszy ma kwadratowe ograniczenie analoga i pogarsza jakość gry moim zdaniem). Kiedyś miałem r2 ale przesiadłem się na chillstream. Jakościowo oba są świetne i jeśli ktoś porównuje je do padów za 12 PLN to mogę powiedzieć tylko - laugh.gif Pady od logitecha to zakup na minimum 3-5 lat jeśli będziesz o nie dbał oczywiście. Aha jeszce jedna różnica między nimi, PES (wszystkie części) wykrywa r2 od razu z ustawionymi przyciskami, CH. trzeba ustawić za pierwszym razem, no i wymaga on sterowników do xp, vista wykrywa go od razu.
pietja
ja tez mam dual shocki tylko ze z napisem sony, te za 59 czy cos na allegro. zawsze wytrzymuja conajmniej dwa lata, obecnego mam ponad 3. ma tak idealnie guziczki wyrobione ze nie zamienilbym go na zaden inny happy.gif a poza tym jeszcze krzyzak skladajacy sie z 4 czesci a nie jednej, co jak dla mnie jest duzo lepsza opcja... Pzdr!

edit: chodzi oczywiscie o pada dual shock 2. widze ze teraz nawet za 39 stoja:) chociaz w sumie chyba ciezko stwierdzic czy to sa faktycznie te o jakie chodzi czy te za 12zl z logo tylko unsure.gif
radziu
ja mam pada od x360 i naprawdę nie mam mu nic do zarzucenia. Ręce po dłuższej rozgrywce nie odpadaja, ogólna wygoda użytkowania - pod warunkiem oczywiście, że gra się na analogu, bo d-pad to ciężkie nieporozumienie biggrin.gif
ovne
Mam rumblepada2.

Sweitny pad, zwlaszcza bezprzewodowosc (siadam na fotelu i gram na TV 5 metrow przed soba bez zadnych oporów).
Kwadratowe analogi wnerwiają, zwłaszcza w pes (ruletki itp ciezko wychodzą)

Co do Chillstreama... nieszczególnie polecam. Ten pad jest po prsotu tak wygodny ze az niewygodny. Znajomy go ma i preferuje pada frmy empik za 15zl od niego.

Xboxowy tez dobry
dissident
najlepszy jest pad od ps2 z przejsciowka....od 4 lat na nim tłuke i chodzi jak nowy...nie ufam zadnym wynalazkom...dla mnei ten pad jest najwygodniejszy...ale to sam powinienes wybrac, bo kazdy Ci jakiegos doradzi, a okaze sie, ze taki pad nie bedzie Ci pasowal...aha tylko jesli juz zdecydujesz sie na pada od ps2 to tylko oryginalny...bo te buble po 10-20 zł bo jednym upadku juz w srodku cos chrupie i przestaja dzialac...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.