Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupno Gry Z Używanym Serialem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
lukasz_vlk
Witam,
chciałem się zapytać czy jak kupię PES'a 09 z używanym serialem (gościu powiedział, że zagrał tylko 12 meczy) i da mi login / hasło to czy będę mógł bez żadnych problemów grać u siebie w sieci?
falcon87pl
CYTAT(lukasz_vlk @ Dec 8 2008, 18:02) *
Witam,
chciałem się zapytać czy jak kupię PES'a 09 z używanym serialem (gościu powiedział, że zagrał tylko 12 meczy) i da mi login / hasło to czy będę mógł bez żadnych problemów grać u siebie w sieci?

Jasne ze tak. Jak chcesz to ja Ci sprzedam 2009 biggrin.gif cos czuje ze wracam do PES 6 pod roku przerwy... zainstalowalem tydz temu i znowu czuje ta magie pes'a smile.gif
ovne
Bdziesz mogl grac, pod warunkiem ze ten czlowiek nie bedzie a tyle chamski ze bedzie dalej gral na tym luczu. Jesli on bedzie gral na kluczu, ty nie bedizesz mogl.
szwaczu
FALCON 87 a za ile sprzedalbys tego pesa 2006 ?Bo ja tez chetny jestem
Pixmanek
On wyraźnie napisał, że sprzedaje Pes'a 2009, a WRACA do Pes'a 6.
falcon87pl
CYTAT(szwaczu @ Dec 8 2008, 22:55) *
FALCON 87 a za ile sprzedalbys tego pesa 2006 ?Bo ja tez chetny jestem

PES 6 tez mam oryginal ale nie zamierzam sprzedawac. Mysle nad sprzedaza 2009 - powiedzmy ze polowa ceny sklepowej to bedzie jakies 50-60 zl.
NeV
ja tam nowke kupilem za 42zl :> http://allegro.pl/item490464368_pro_evolut...nowa_folia.html
szwaczu
TFUUU mialem na mysli za ile sprzedalbys 2009 !! hehe widze ze napisalem 2006 biggrin.gif sooorki, wielka pomylka. Pixmanek , dobrze ze zwrociles uwage na to tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.