witam mam taki problem. Otoz wgralem sobie patcha Gamingaccess Community Patch Pes 2009 V2.0(mam Pes od wczoraj).. no i nie wiem dlaczego po wlaczeniu trsansferow wybieram sobie np 1899 Hoffenheim i chce dodac Ibisevica do listy trasnferowej. ale niestety nie ma tam nikogo oprocz jakiegos jednego pilkarza co sie nazywa LOW.. a jak chce go wyszukac to wyskakuje komunikat ze go nie ma wogole w grze ( tak naprawde po zainstalowaniu tego patcha jest) pozniej sprawdzilem wiele niemieckich druzyn i za kazdym razem mam tam tylko kilka pilkarzy ktorym moge zlozyc oferte. Myslalem ze jest to spowodowane tym ze moja druzyna jest za słaba i nie ma prestizu ale np wchodze na taka barcelone i teoretycznie moge zlozyc oferte nawet messiemu. Chcialbym aby mi ktos pomogl i powiedzial o co w tym chodzi , czy to jest wina patcha czy to tak ma byc. Pozdrawiam i prosze o odpowiedź

zdaje sobie sprawe ze moze na tym forum znalazlbym odpowiedz na moje pytanie , jednakze nie potrafie jej znalesc:( prosze tylko o pomoc, bo to psuje radosc z gry:( a pozniej mozecie wywalic moj topic:)