Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Autoryzcją
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
4Rs
czemu jak napiszę posta i próbuję go wysłać, w 96% przypadków wyskakuje błąd "Problem z autoryzacją"?? to jest denerwujące tak trochę, bo za każdym razem muszę to kopiować, cofać się, jeszcze raz brać odpowiedź, wkleić i błagac żeby się wysłało... pomoże ktoś? używam Mozilli FF3
perONE
Heh, mam podobnie, jaka tego przyczyna?
GułA
również to mam, zaczyna mnie to wnerwiac :/  ja uzywam Opery.
4Rs
delikatnie mówiąc denerwuje :/ naprawdę nic się z tym nie da zrobić?
4Rs
odezwie się ktoś łaskawie z ekipy czy nikt?? od razu mówię że to występuje również na IE więc o zmianie przeglądarki nie ma mowy.
Mortin
tez nieraz mam ten problem i tez nie mam pojecia skad to sie bierze wink.gif moze siano dostrzeze temat i sie wypowie na ten temat. Moze on bedzie cos wiecej wiedzial ^^
whan
hmmm, zajme się tym. Poproszę jakieś screenshoty ponieważ za bardzo nie wiem jak ten błąd wygląda... (u mnie wszystko ok).
perONE
Pjoszę

4Rs
u mnie jest dokładnie to samo
Edit: częściej to wyskakuje na szybkiej odpowiedzi.
whan
Przelogujcie się i napiszcie czy problem nadal występuje.
4Rs
wyczyściłem ciastka, zrobiłem re-loga i jest lepiej i nadal to wyskakuje. Choć zdecydowanie rzadziej.
PS żeby nie zakładać nowego Topica, to mam pytanie: czy jak chce cos dopisac w połowie tekstu to tą drugą połowę muszę kasować? nie chce nic mówić ale to jest strasznie do **** zrobione jeżeli ktoś się rozpisał i o czymś zapomniał.
perONE
CYTAT(4Rs @ Dec 12 2008, 14:40) *
wyczyściłem ciastka, zrobiłem re-loga i jest lepiej i nadal to wyskakuje. Choć zdecydowanie rzadziej.
PS żeby nie zakładać nowego Topica, to mam pytanie: czy jak chce cos dopisac w połowie tekstu to tą drugą połowę muszę kasować? nie chce nic mówić ale to jest strasznie do **** zrobione jeżeli ktoś się rozpisał i o czymś zapomniał.

A kursorem się nie da przejść unsure.gif
4Rs
no własnie sie nie da ;/ nawet kursora nie ma tzn. tej kreseczki migającej xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.