Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oep 4.0 Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
GułA
Witam wszystkich, przejdę odrazu do sedna sprawy. A więc chciałbym pobrać patcha Orange Ekstraklasa Patch do PES 6 i kiedy wchodze w temat /+ http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491 +/ klikam POBIERZ TORRENT to wyskakuje mi takie coś :

Torrent not found...

The torrent you requested (id 1409610) does not exist in our database. 
This could mean that: 
The torrent was old, and automatically removed by our system. This happens if no torrent activity is recorded for a while.
The torrent was removed by one of our moderators, for example because we received complaints from users.
We received a copyright takedown request, and removed the torrent in compliance with our copyright policy.

Nie znam zbytnio angielskiego, ale podejrzewam ze chodzi tutaj o to ze TOrrent Wygasł, jest opcja pobrania tego patcha w 1 czesci? Blagam o szybka odpowiedz, chcialbym pograc polska ligą dopoki nie wyjdzie EP 5.0 do PES6 i EP09 do PES2009 bo juz nie mam w co grac ;/ Blagam was pomozcie !
Stuart17
jesli chcesz pograc polska lige to sciagnij OF od E9 z face&hair a reszte mozna dopasowac
GułA
dopasowac znaczy?? jestem w tym zielony... wiec prosze o pomoc wink.gif

Dobra juz zalapalem, ale dzieki za pomoc !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.