Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
dermen13
Witam. Mam problem bardzo dziwny z PESem. Mianowicie podczas wlaczania PESa od razu samo wciska mi dowonly klawisz i przy wybueraniu skladow podobnie caly czas naprzemiennie wlacza mi sie autowybor skladu. Jednym slowem gra zwariowala. To samo w meczu, nie moge normalnie zagrac gdyz zawodnicy uzywaja non stop jednego klawisza (sami) i wykopuja pilke. Wie ktos moze co z tym moge zrobic? Z gory dziekuje za podpowiedzi.
Pixmanek
D lub (jeżeli to pad) kwadrat masz wciśnięty.
dermen13
wlasnie sprawdzalem i nie mam :/ sam nie wiem co z tym zrobic...
GułA
CYTAT(dermen13 @ Dec 4 2008, 19:36) *
wlasnie sprawdzalem i nie mam :/ sam nie wiem co z tym zrobic...

pewnie masz ustawiona opcje turbo na przycisk ktorym sie to wszystko tam robi,  square.gif albo którys tam z tych guziczkow ;>
dermen13
a ta opcja turbo nie jest przypadkiem na pada? bo zapomnialem dodac ze gram na klawie. jezeli nie to fajnie by bylo jakbys powiedzial gdzie to wylaczyc. smile.gif Pozdro.
GułA
na pada jest glownie ale na klawiaturze tez sie zdarza, mysle ze przytrzymanie klawisza turbo i wcisniecie D lub S powinno pomoc ;> przy ustawieniach Fifopodobnych, jezeli masz domyslne to X albo A wink.gif Pozdrawiam.
dermen13
u mnie na klawie nie mam turbo ;p
GułA
aha xD no to nie wiem, moze zainstaluj pesa od nowa ? biggrin.gif
dermen13
nic nie pomoglo. sad.gif jakby ktos wiedzial co jeszcze mozna zrobic to bylbym wdzieczny za dalsze wskazowki. Pozdrawiam.
kris15j
wejdź w notatnik i kliknij a i d jeżeli będą pisały się same dalej, to znaczy, że ci się zacięły klawisze, a jeżeli nie to masz trudny problem, choć możesz próbować ustawić inną klawiszologię
dermen13
zmiana klawiszologii tez nic nie dala a klawisze chodza jak trzeba. ja juz sam nie wiem co jest grane ;/
kris15j
jeżeli masz jaki kolwiek kontroler gier oprócz klawiatury to spróbuj na nim zagrać, może wtedy będzie dobrze, a jak nie to wina gry lub kompa
dermen13
no wlasnie jutro sprobuje zagrac na innej klawiaturze, zobacze czy cos pomoze. a winy gry to raczej nie jest, bo z pesem 2008 kilka dni temu mialem to samo. ;/
szayba
Witam mam ten sam problem... ostatnio instalowałem pes'a2008 i sobie nie pograłem. A dzisiaj sciagnelem demo 2010 majac nadzieje ze wszystko bedzie ok a tu lipa to samo. Wogole jezeli sobie z demem nie poradze to szkoda bedzie kupywac gre skoro nie mam pewnosci ze bedzie mi dzialala prawidlowo. Wie ktos co tutaj jest grane ?

dermen13 poradziles sobie z tym ???

prosze o pomoc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.