Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra W Dwójkę (pad+klawiatura)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
bartolini
Witam.

Zakupiłem dziś pada do PC specjalnie po to, żebym mógł pograć sobie w PES2009 z moim bratem. Jest jednak dziwny problem, bo gdy dochodzi do wybierania stron (Home - Away), to nie można ustawić gry na dwie osoby, tzn. gdy wybieram padem drużynę gości, to nie mogę wybrać klawiaturą drużyny gospodarzy bo gdy kliknę klawiaturą w lewo, to wcześniej wybrana padem drużyna gości zmienia mi się na HOME. Czyli jest tylko możliwość gry albo padem albo klawiaturą.

Trochę namieszałem, ale mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi. Dodam tylko, że pad jest sprawny w 100% bo samemu bez problemu można pograć w PESa.

Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję
JustMe1987
Oj przeciez to nie powinno byc trudne zwlaszcza jesli ktos jest tak dlugo na forum..

W settings ustawiasz sobie klawe tak jak Ci sie widzi potem pierwszy controler na --- a 2 na pada ktorego podpieles i smiga az milo cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.