Bartas89
Nov 29 2008, 14:20
Czy ktos sie orientuje jak mozna dokladnie wybijac pilki bramkarzem? Chodzi mi dokladnie o taka sytuacje w ktorej bramkarz ma pilke w rekach i chce ja wybic wykopem... Jak zrobic zeby wybil np na lewe skrzydlo to niekrytego zawodnika? Bo jak ustawiam analoga w lewo zeby tam podal to on kopie na srodek boiska gdzie stoi moj srodkowy napastnik, a przy nim 3 obroncow;/ A na skrzydlach stoja niekryci... Czy ktos wie jak temu zaradzic?
Nie da się dokładnie podac miejsca wykopu. Po prostu kierujesz pilke na skrzydla albo na środek, a gdzie poleci to zależy od bramkarza.
W pesie 08 byla mozliwosc podczas wychodzenia bramkarzem przejac nad nim kontrole, czy i w tym pesie istnieje taka mozliwosc? Ew jak tego dokonac.
kris15j
Nov 29 2008, 22:13
chyba L1
qazwsx
Nov 29 2008, 22:24
Jest to R1. Mi czasami bramkarz wybije z ręki tam, gdzie wcisnę kierunek ale rzadko tak się dzieje.
messjash
Nov 29 2008, 22:46
Ja często steruję bramkarzem w przeciwną stronę niż chcę podać i wtedy najczęściej dochodzi ;] Lepszego sposobu na to nie znalazłem.
kris15j
Nov 30 2008, 00:03
CYTAT(messjash @ Nov 29 2008, 22:50)

Ja często steruję bramkarzem w przeciwną stronę niż chcę podać i wtedy najczęściej dochodzi ;] Lepszego sposobu na to nie znalazłem.
to spory błąd Konami, bo czasem stoi sobie szybki i niekryty napastnik, a bramkarz mu nie poda
cypress.amaru
Dec 1 2008, 09:35
czy ja wiem czy to taki błąd? to zalezy od umiejetnosci bramkarza i tyle.. nie kazdy potrafi dokladnie zagrac na skrzydlo
kris15j
Dec 1 2008, 11:27
ale czy casillas lub buffon nie umieją piłki wybić do boku tylko zawsze w środek walą?
Mnie też jedna rzecz wkurza. Chodzi mi o sposób w jaki bramkarze wykopują. Niektórzy np. Casillas, Boruc, Valdes kopią normalnie nad stadion i zanim piłka spadnie to minie 5 sekund. Najlepsze wykopy to ma Van Der Sar (i inni którzy kopią tym samym stylem)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.