Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mcmattt25
Witamm , mam takie pytanie smile.gif gram w pesa 2009 na ful detal i gdy gram mecz towarzyski czy tez jakis puchar itp jest wszystko okej , a gry gram w become a legend to wtedy wydaje mi sie jakby mecz byl taki powolniejszy tzn tempo powilniejsze heh czy mi sie tak wydaje czy tak jest juz w grze ? na normal detalach tak samo jest hmm prosze o pomoc !
kris15j
ja nie zauważyłem podobnych problemów, może masz delikatnie słabszego kompa?
cypress.amaru
tez to mialem.. a kompa nie mam slabego.. mam wrecz bardzo dobrego// chwalic konfiguracja sie nie bede...
w become a legend jest taki motym ze gdy wchodze z lawki mecz jest delikatnie wolniejszy.. przychodzi nastepny w korym gram od poczatku i juz jest idealnie.. i nie sadze ze to wina kompa..
tak jakby gra sie "przyzwyczajala" z tempa x2 do normalnego biggrin.gif

pozdrOOOO
messjash
CYTAT(cypress.amaru @ Nov 28 2008, 10:37) *
tez to mialem.. a kompa nie mam slabego.. mam wrecz bardzo dobrego// chwalic konfiguracja sie nie bede...
w become a legend jest taki motym ze gdy wchodze z lawki mecz jest delikatnie wolniejszy.. przychodzi nastepny w korym gram od poczatku i juz jest idealnie.. i nie sadze ze to wina kompa..
tak jakby gra sie "przyzwyczajala" z tempa x2 do normalnego biggrin.gif

pozdrOOOO
Też mi się wydawało że jest coś nie tak z gameplayem, ale nie w tym rzecz. To zwyczajne złudzenie jest jak się na patrzysz jak goście grają x2 to potem wydaje się że gra jest wolniejsza. Wystarczy nei oglądać meczu jak grają x2 bez Ciebie i potem jak wchodzisz na boisko o wszystko jest ok. Sprawdźcie bo już nie raz to przerabiałem. To złudzenie jest. ;]
cypress.amaru
hehehe.... tez w ten sposob probowalem to rozkminiac... smile.gif chyba masz racje
2pac
Dokładnie, tak samo mi się wydaje. Jeśli nie gram meczu od początku to kłade się na łóżku i oglądam z dalsza. Efekt x2 nie działa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.