Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1908 Faces
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
1908
Elosza jako ze Timak nie zainteresowany zrobieniem faców dla eŁKSy,

postanowilem sprobowac wlasnych sił

prosze o wyrozumiałośc to 1 face w życiu mimo to mysle ze jako tako podobienstwo jest dlatego jestem zadowolony,

pozdro.

Gabor Vayer

A tu fotka z ktorej robiłem (jedyna wiec nie piszcie poszukaj innych fot, bo nie ma)
http://lodzkifutbol.pl/wp-content/gallery/newsy/vayer.jpg
norek
CYTAT(1908 @ Nov 27 2008, 22:45) *
Elosza jako ze Timak nie zainteresowany zrobieniem faców dla eŁKSy,

postanowilem sprobowac wlasnych sił

prosze o wyrozumiałośc to 1 face w życiu mimo to mysle ze jako tako podobienstwo jest dlatego jestem zadowolony,

pozdro.

Gabor Vayer
http://img205.imageshack.us/my.php?image=gvzc3.png
A tu fotka z ktorej robiłem (jedyna wiec nie piszcie poszukaj innych fot, bo nie ma)
http://lodzkifutbol.pl/wp-content/gallery/newsy/vayer.jpg

Dwa lata temu określało się takie prace mianem tragedii, czasem też padała kwestia "pracuj dalej". Jednak teraz po kilku dobrych latach praktyki facemakingu i tutorialach które były tworzone przez masę ludzi mogę tylko i wyłącznie powiedzieć: "daj sobie spokój z twarzyczkami". Nie traktuj tego osobiście tylko jest masa innych zajęc niż robienie mord- basen, siłownia, ping-pong etc. Pozdrawiam.
MaTi10
Jakieś podobieństwo jest wink.gif ale pracuj ; ]
reS
CYTAT(MaTi10 @ Nov 28 2008, 09:56) *
Jakieś podobieństwo jest wink.gif ale pracuj ; ]

siłą rzeczy, skoro bmp powstaje ze zdjęcia prawdziwego zawodnika, to "jakiegoś" podobieństwa ciężko jest nie uchwycić.
jednak biorąc pod uwagę czysto techniczny aspekt wykonania tej twarz to jest beznadziejna.

jeżeli chcesz dalej się w to bawić, to proponuje pokazywać screeny z edit mode.
Jamnik
CYTAT(reS @ Nov 28 2008, 14:50) *
siłą rzeczy, skoro bmp powstaje ze zdjęcia prawdziwego zawodnika, to "jakiegoś" podobieństwa ciężko jest nie uchwycić.
jednak biorąc pod uwagę czysto techniczny aspekt wykonania tej twarz to jest beznadziejna.

jeżeli chcesz dalej się w to bawić, to proponuje pokazywać screeny z edit mode.

+1

Jeżeli zaczynasz to z łatwiejszych zdjęć rób

1908
CYTAT(norek @ Nov 28 2008, 00:46) *
Dwa lata temu określało się takie prace mianem tragedii, czasem też padała kwestia "pracuj dalej". Jednak teraz po kilku dobrych latach praktyki facemakingu i tutorialach które były tworzone przez masę ludzi mogę tylko i wyłącznie powiedzieć: "daj sobie spokój z twarzyczkami". Nie traktuj tego osobiście tylko jest masa innych zajęc niż robienie mord- basen, siłownia, ping-pong etc. Pozdrawiam.

Naprawde potrafie przyjąc krytyke i ją szanuje ale wątpliwym jest zrobienie przez początkującego czegoś więcej z tego zdjęcia? Moze ty sproboj hm wink.gif ?
Jak wyjdzie ci to lepiej to obiecuje ze sie nie odezwe tongue.gif
demiano7
Pracuj pracuj wink.gif póki co to niemasz sie czym chwalic ale to nie znaczy że już masz sie poddawać wink.gif a na przyszłość nie pokazuj takiej pracy na forum, pokaż dopiero gdy już nic nie będziesz potrafił w danej chwili poprawic wink.gif pozdro
norek
CYTAT(1908 @ Nov 29 2008, 00:06) *
Naprawde potrafie przyjąc krytyke i ją szanuje ale wątpliwym jest zrobienie przez początkującego czegoś więcej z tego zdjęcia? Moze ty sproboj hm wink.gif ?

Nad modelem nie bede siedzial gdyz raz brakuje mi checi, dwa nie mam zainstalowanej "6stki", trzy wykonalem jedynie teksture- 10 minut. Jak na emeryta chyba niezle. A prowokacje na poziomie przedszkolnym to nie na tym forum.
Jacmen
CYTAT(1908 @ Nov 28 2008, 23:06) *

Widać kolego że jesteś dość krótko na forum, chociaż się rejestrowałeś już na 3 4 nickach ;d Wyobraź sobie, że Norek był facemakerem i to bardzo dobry, więc twój tekst mnie rozbawił. http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=502 tu masz jego mordkę z przed dwóch lat a robił jeszcze lepsze mordki, wiec zadaj se pytanie czy warto się nim z nim spierać ?

Jak nie to soory bo był tu taki jeden z łks co się kilka razy rejestrował ;d
1908
Ja?? 3-4 nicki? O lol o czym ty mowisz czlowieku 1 raz sie tu rejestruje! Sry norek nie wiedzialem ze byles facemakerem juz jestem cicho wink.gif
BadNewz
Na pesfaces są tutoriale, pooglądaj może się dowiesz czegoś co okaże się dla ciebie przydatne.

Co do twarzy norka tak na marginesie wg mnie najlepsza jego praca wink.gif

1908
Gabor Vayer V.2

Pozwolilem sobie troszke zmodyfikowac teksturke norka i zmapować mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko, wyszlo cos takiego smile.gif
Prosze o oceny.
reS
czemu nie dajesz screenów z edit mode?
ciężko coś więcej powiedzieć poza tym, że eksperyment z modyfikowaniem tekstury norka nie wyszedł najlepiej..
1908
Dlatego ze beznadziejnie wyglada w edit mode w tej nie "ełkaesowej" koszulce. Czemu nie wyszło najlepiej? porownaj sobie 1 wersje Gabora z drugą jak dla mnie niebo i ziemia wink.gif ale tylko dla mnie .. tongue.gif
bartek-brt
CYTAT(1908 @ Nov 30 2008, 21:09) *
Dlatego ze beznadziejnie wyglada w edit mode w tej nie "ełkaesowej" koszulce. Czemu nie wyszło najlepiej? porownaj sobie 1 wersje Gabora z drugą jak dla mnie niebo i ziemia wink.gif ale tylko dla mnie .. tongue.gif

Beznadziejnie to wygląda screeny z meczu, pokaż lepiej z edita jak znaczna większość userów robiąca mordy.
Stuart17
roznica pomiedzy pierwszym a drugim jest ale generalnie to szalu nie ma wink.gif
GułA
Ja sie na tym nie znam ale za jakis czas moze cos z Ciebie bedzie bo poki co twarze niezbyt dobre ;> Ale widac ze probujesz zrobic jak najlepsza co w efekcie 1 twarzy nie wyszedl "Stilic" od Sasuke_Kamil (z całym szacunkiem Kamil no i rozumiem ze to byla twoja 1 twarz ;>) a jednak jakies podobienstwo jest... minimalne ale jest ;>
1908
Wiecie moze w jaki sposob moge odchudzic mu twarz biggrin.gif tzn jakis lepszy program do mapowania moze niz Oedit jesli istniaje wink.gif
reS
CYTAT(1908 @ Dec 1 2008, 13:48) *
Wiecie moze w jaki sposob moge odchudzic mu twarz biggrin.gif tzn jakis lepszy program do mapowania moze niz Oedit jesli istniaje wink.gif

albo ustawienia w edit mode, albo Oedit wink.gif innego programu ni ma, więc jeśli chcesz zająć się mordoróbstwem to jesteś na niego skazany tongue.gif
zarzuć tym screenem z edita, bo chciałbym ujrzeć to twoje "niebo a ziemia" ;D
1908
Jamnik
Do best ever z tym biggrin.gif

Oglądaj tutki tyle powiem...
MaTi10
Teraz lepiej wink.gif ale pozostaje powalczyć.
Orange_91
Na razie nie jest za ciekawie. Widziałeś może ten temat: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12384
Jeśli nie to radzę obejrzeć dokładnie wszystkie tutoriale jakie się tam znajdują i bardziej przyłożyć się do twarzy a powinno być lepiej. smile.gif
Kamiloxx
no start na pewno lepszy niż mój xP
ale pracuj ;] zajrzyj do mnie i widzisz że (chyba) im nowsza twarz tym chyba troszeczkę lepsza ;] (Przynajmniej niektórzy tak mówią smile.gif)
no ale do Best4ever to nie jest dobre ;] ale ocenka 3,5/10 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.