Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty Wolne
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
pio17
Czy jest możliwość wokonania rzutu wolnego w ten sposób, że jeden zawodnik wysuwa piłkę a drugi strzela. Bojak ja robię to ten drugi zawodnik tylko przechodzi przez piłkę. Jeśli jest taki sposób to proszę o opisanie go na pada
Archilus
Wpierw naciskasz L1 i R1, aby było ich dwóch, następnie naciskasz x trzymając L1. happy.gif
Pixmanek
Dodam, że ten co stoi przy piłce może on uderzyć. Prawie tak samo jak podanie, tylko zamiast naciskając "krzyżyk" naciskasz po prostu strzał. wink.gif
NeV
wystawka pilki do drugiego pilkaza jest stosunkowo nie wielka, wie ktos jak zrobic zeby byla ona zdecydowanie wieksza?
kris15j
dłużej przytrzymaj przycisk podania
Auer
Wie ktoś czy da się strzelić po ziemi, mocno? Tak z rogala tongue.gif
kris15j
podanie górą i trzymasz dół i kierunek podkręcenia
JnR
mocniej bedzie jak leciutko naciszniesz strzal i na przyklad strzalka w przod
kris15j
siłe zawsze należy do połowy i nie więcej do przestrzeli
JnR
ale mi chodzi o strzal po ziemii... leciutko np na kompie "D" a strzal z wolnego zalezy... ja czesem strzelam minimalnie przed polowa miminalnie za lub idealnie... i 90% moich wolnych to gole... ale nie ma co sie dziwic jak bija je VdV badz Wesley
kris15j
CYTAT(JnR @ Nov 29 2008, 23:21) *
ale mi chodzi o strzal po ziemii... leciutko np na kompie "D" a strzal z wolnego zalezy... ja czesem strzelam minimalnie przed polowa miminalnie za lub idealnie... i 90% moich wolnych to gole... ale nie ma co sie dziwic jak bija je VdV badz Wesley

no, ja już się nimi nauczyłem walić z wolnych, a strzał po ziemi wygląda następująco:

podanie górą (najlepiej na maks.)
strzałka w dół i kierunek podkręcenia

wtedy piłka idzie nad ziemią, choć nie zawsze przechodzi pod murem
JnR
ja rozumiem da się tak ale to jest lżejsze niż leciutkie naciśnięcie strzału.... spróbuj sobie i zobaczysz że dużo lżesz kopniesz tak jak mowisz.. a jak leciutko naciszniesz strzal+strzalka do przodu to taka lufa po ziemii pojdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.