Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Jest?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
silion
Powie mi ktos dlaczego jak gram przez siec to moi zawodnicy nie moga wogole odebrac pilki przecwinikowi. Leci sobie messim czy kaką przez boisko a choc naciskam przycisk odboioru i tak nie odbieraja pilki. a z kolei jak ja mam pilke to jak przeciwnik we mnie "wejdzie" obronca to moj sie odbija tylko. dlaczego tak sie dzieje? przy odbiorz nalezy wciskać dodatkowo jeszcze jakiś inny klawisz? turbo?
kris15j
przez neta jest chyba domyślna konfiguracja sterowania, czyli strzał to A podanie i odbiór to X dośrodkowanie i podanie na dobieg W/D
silion
sterowanie jest dobre, bo sprawdzalem. Chodzi o to że np jak przeciwnik biegnie to latwo mija moich obroncow. Naciskam przycisk odbioru,moj obronca wystawia noge a wrog go mija. Z kolei czesto jak ja posiadam futbolówkę, to opponent czasem odbiera mi piłkę jakby jego obronca był 2 razy silniejszy , wchodząc we mnie jak taran. Zastanawia mnie po prostu czy jest jakiś klawisz odpowiadający np za rozpychanie się w odbiorze piłki. Albo często też się zdarza, że na równi biegnę z przeciwnikiem do piłki i nagle on mnie odpycha, wyprzedzając mnie. A może ma znaczenie to że gram gałką analogową co powoduje większą bezwladnośc sterowania zawodnikami ?
kris15j
to w tej sytuacji ja nie pomogę
MakssPl
Tutaj winę ponoszą opóźnienia (lagi)... ;[

A ja zawsze jak gonie przeciwnika z pilka to naciskam podanie - pressing
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.