Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kodycja
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kalay
Witam !

Jak widać w temacie mam problem z kondycją zawodników. Postanowiłem zagrać sobie West Ham United na Top Player, ale juz po pierwszym meczy 1/2 składu miała mniej niż 50% kondycji i większość wysiadła po połowie drugiego meczu.

Co proponujecie ? Da się jakoś zmienić rate zmęczenia ?
Pixmanek
Panowie! Rotacja! Musicie przeprowadzać zmiany, nikt nie jest cyborgiem (nie licząc Rooneya, który może grać cały sezon bez zadyszki ;o).
kalay
Wiem o tym, ale co mam zrobić jak mam 6 graczy z 50% a tylko 3 zmiany ? o.0 w następnym meczu zmienie tych co ostanio nie byli i znowu ci drudzy się zmęczą i tak pare meczy i po zawodnikach :/
Blasi
nikt na to nie wymysli sposobu, którego nie ma wink.gif
PES przegina z liczeniem staminy - każdy piłkarz po tygodniu jest mniej wiecej wypoczęty a w grze to wygląda tak jakby oni grali mecze co 3 dni.
tu trzeba mieć poprostu dobra ławke rezerwową - zagraj jeden czy dwa mecze ze składem rezerwowym W OGOLE nie wstawiając nawet na minutę tych zmęczonych i odzyskasz blask....na kolejne kilka meczów wink.gif kupuj, kupuj, kupuj smile.gif West Ham to tylko west ham - podstawowym składem wiele nie zdziałasz wink.gif
jest jeszcze inny sposób wink.gif poprostu wyłącz w opcjach (na początku wybierania trybu i chyba też w czasie negocjacji) kumulowanie staminy (fatigue) i nigdy nie bedziesz mial tego problemu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.