mcmattt25
Nov 25 2008, 21:38
Mam ogromna prozbe ! prosze was podajcie mi jakis dobry patch ( bo juz nie mam sil przeszukiwac wszystkich stron i co chwile instalowac jakies patche i w kazdym czegos brakuje :/ ) teraz mam bundeslige 1.2 ale oczywiscie brakuje mi herbow w nim ;/ dlaczego ? a moze macie jakis ekstra patch ( dobry solidny of , wszystkie stroje , loga , nazwiska , pilki , buty , wszystko zeby bylo jak trzeba

) prosze o pomoc !
brtek00
Nov 25 2008, 22:16
brakuje ci w nim czego bo nie umiesz wgrywac i tyle proste ~~ sciagnij sobie Bundeslige 1.1 + of aktualny z aktualną polską reprezentacja jest na tym forum wystarczy poszukac... jak narazie najlepszy patch ...
potter
Nov 25 2008, 22:17
To powiedz jak wgrac bo ja zrobilem jak pisaliscie, kits tam gdzie gra i setup i tam ejst error i nie mam herbow i czarne stroje
Co mam robic co ?
A tak w ogole dlaczego jak go sciagnalem t w tym kitsie w UNI sa tylko zespoly co juz na prawde maja dobre stroje a inne nie ? mam se jeszcze gdb -> uni sciagac ?
brtek00
Nov 26 2008, 01:06
kitserver kopiujesz tam gdzie gra i klikasz setup a zawartosc folderu konami z patcha kopiujesz do moje dokumenty/konami/pro evolution soccer 2009/save i tyle ... i
ale jaki error moze wyslac screena albo cos ..
potter
Nov 26 2008, 11:00
Prosze screen z kitservera i setupa;

Tylko ze u mnie nie instaluje sie do game a do settings jest ok
brtek00
Nov 26 2008, 18:04
jak byś umiał troszeczke angielski czlowieku pisze tam wyraznie ze kitserver jest juz zainstalowany do pes 2009 a tak w ogole to pisze jeszcze ze nie moze znalesc setting.exe ... wejdz w kitserver i daj setup potem...
Game executable zmien na pes 2009.exe
a
settings executable zmien na settings.exe
a i proponuje zeby sciagnal najnowszy kitserver 8.1.2 i zawartosc folderu img ze starego kitservera przekopiuj do nowego moze to jest przeczyna bo z tego co wiem ten kitserver 8.1.1 mial wlasnie jakiegos buga...
potter
Nov 26 2008, 18:55
Juz instalowalem kilka roznych kitserverow i robilem reinstall gry.
Nic to nie dalo, nadal w game.exe jest error, bo ten screen to nie jest dokladnie moj ale podobne tylko error
brtek00
Nov 26 2008, 19:02
a probowales z innymi patchami? czy wyskakuje ci blad tylko w tym patchu?
potter
Nov 26 2008, 22:32
Probowalem, na 3 innych
To samo
Po pierwsze to zainstaluj najnowszego kitservera bo ten z nr. 7 był do PES2008. Co do kitsów, sprawdź czy w folderze uni są wogóle kitsy, lub czy jest odpowiedni plik map.txt. Aha i pamiętaj przy instalacji kitservera odpowiednie pliki do instalacji zaznaczyć. Musisz robić coś bo wszystkim innym różne patche chodzą, a co do najlepszego patcha to polecam powstający Ekstraklasa Patch
potter
Nov 27 2008, 00:28
Ty no mowisaz do mnie jakbym pierwszy raz instalowal patcha, robilem do 6 , jednego do 08 i wszystko bylo ok a teraz nie bardzo. A z tymi czarnymi koszulkami to nie tylko ja mam problem b widzialem po forach ze inni tez tylko nikt nie wie jak to zmienic
A eklasa patch moze i bedzie obry ale jednak wole Ligue1 niz grac DOlcanem Zabki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.