Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 5.0
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
HernanRenifer
Z góry chciałbym podziękować za prace nad patchem w imieniu moim i NORMALNYCh użytkowników formum. Jednocześnie chciałbym zapytać czy pracujecie nad patchem i czy go wydacie , bo rozumiem że te wszystkie wyzwiska mogły zniechęcić sad.gif . Błagam napiszczie czy patch wyjdzie !!! no i może taki prezent na święta że date podacie tongue.gif . Pamiętajcie że liczymy na was bo nikt inny takiego patcha nie umie zrobić, już każdy marzy żeby zagrać Wisłą z MArcelo , Lechem z Lewandowskim i Stilićem, Legią z Iwańskim smile.gif No i stroje, face , kitsy wszystko sprawia że już nie mogę się doczekać!

Tak, wyjdzie. //TMK
Lampsss
A moze dacie nowy post na temat jak wam idzie i w jakim etapie pracy jestescie bo jesli napiszecie ze jeszcze macie duzo roboty to wiara nie bedzie pisala glupich postow takich np jak ten koles powyzej :|.

Uważasz, że Twój post czymś się różni od powyższego? //TMK
zgredzik90
Żenada
po prostu Nic ja wiem że oni mają swoje życie ale po co obiecują

Rzeczywiście, żenada. //TMK
EjPii
No tak: Prawdziwy zamiar tego tematu: "Dziękujemy, że tworzycie patch, ale kur** szybciej" xDD Trzeba czekać nic wam nie pomoże pisanie. Przecież jeszcze pamiętają o patchu, a jak zrezygnują to napiszą i wtedy będziemy płakać.
koordi
ja tam po prostu tego nie rozumiem, ja se ściągnąłem ten patch tylko że sam 0_Sound i 0_text itp i patch jak nowy, dajcie im pracować a może jeszcze przed świętami wyjdzie ja też czekam
Tolox11
Tak dziekuje to all who make possible this patch, many ludzie is waiting this great patch and is because we know the quality that it has, i know they dont like ludzie ask about dates, but if they could give a news from time to time to know the % that it has, just to inform and then people wont ask about exact date.

Ekstraklasa patch jest najlepsze patch of PES 6, and czekamy.  dry.gif

Salu2(pozdrawiam) to all who make and help to create this wonderfull patch. 

Tomak
BYŁA JUŻ MOWA, ŻE PATCH WYJDZIE, WIĘC OGARNIJCIE SIĘ JUŻ DO JASNEJ ANIELKI I PRZESTAŃCIE ZAKŁADAĆ W KÓŁKO TE SAME TEMATY, KAPISZ ?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.