bartol
Nov 23 2008, 18:33
Witam gram juz 3 sezon Barcą w lidze mistrzów prawie wszystkie mecze wygrane ale mam porblem z kupowanie zawodników jak juz dochodzi do negocjacji to w natepnym tygodniu mi pisze negocation brken down i tak w kółko obojetnie kogo bym chciał kupic a ceny daje nawet 2 razy takie i salary tez, moge ew wypozyczyc zawodników w 1 okienku tranferowym i to nawet najplepszym bez problemu ale po sezonie wracają do swoich druzyn. Pomoże ktos??
nie dziw się skoro chcesz kupić tylko Ronaldo,Benzemę,Kake...
bartol
Nov 23 2008, 18:56
Van Persie, Fabregas i tego typu zawodnicy takze?? bez sensu to jak mam ich sciagnąc do zespołu, ja rozumiem akbym grał słabą druzyną albo nic nie zdobył a tu prawie same zwyciestwa a moge jedynie co wyporzyczyc, tak samo np jak chciałem sie Henryego pozbyc co ma z 20 bram nastrzelanych w zamian za zawodników co mają po 1000p mniej i nic z tego...
tak oni też.. ich kupisz dopiero około 5 sezonu, musisz zyskać renomę, nie ważne czy grasz Realem , MU czy Sportingiem Gijon.. dopiero jak wygrasz dużo oni będą chętni żeby u Ciebie się zjawaić. Na początek polecam ci przeczytanie tematu talenty w ML i tam wybierz sobie paru. Ci piłkarze bardzo szybko się rozwijają . Widzę że szukasz środkowego i skrzydłowego/napstnika to polecam ci na skrzydlo badz atak Gouffran a na środek możesz postarać się o np Huddelstona
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.