Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Wczytaniem Ofa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kksm
To co w temacie. Zainstalowalem patcha i mam problem z wczytaniem ofa bo wyskakuje mi dziwny komunikat. Tylko nie mówcie kup oryginał bo ten sam problem wałkuje się u kilku osób na naszym forum jak i pesleague a oni również posiadają wersje ze sklapu. Narzie ten problem występuje u mnie tylko z patchem andreys patch. Pomóżcie.
Pixmanek
OF jest pod inną wersje niż Ty masz.
Np. OF jest pod wersje 1.2 a Ty masz wersję 1.1. Musisz zainstalować patcha.
kksm
Już chyba wiem w czym problem. Miałem wirusy i musiałem lekko przeczyscić rejestr. I tym samym usunąłem najprawdopodobniej wpis do rejestru. I teraz jak wchodze w rejestr to mi widzi dodany wczoraj wpis ale z wersją gry 1.0 a ja potrzebuje wpis dla patcha 1.2. Czy może ktoś wstawić tutaj swój wpis po zainstalowaniu poprawki 1.2. Bo sam bym to wpisał, ale nie wiem jak bo tam dużo tych 00000 jest po jedynce. Prosze o wstawienie.
Oczywiście w miejce cd-keya niech ktoś kto sie boi czy coś tam wstawi same jedynki naprzykład a ja sobie sam uzupełnie.
dissident
CYTAT(kksm @ Nov 23 2008, 17:28) *
Już chyba wiem w czym problem. Miałem wirusy i musiałem lekko przeczyscić rejestr. I tym samym usunąłem najprawdopodobniej wpis do rejestru. I teraz jak wchodze w rejestr to mi widzi dodany wczoraj wpis ale z wersją gry 1.0 a ja potrzebuje wpis dla patcha 1.2. Czy może ktoś wstawić tutaj swój wpis po zainstalowaniu poprawki 1.2. Bo sam bym to wpisał, ale nie wiem jak bo tam dużo tych 00000 jest po jedynce. Prosze o wstawienie.
Oczywiście w miejce cd-keya niech ktoś kto sie boi czy coś tam wstawi same jedynki naprzykład a ja sobie sam uzupełnie.

Zrob update system adjustment w srodku gry...to na pewno naprawi.
kksm
Już to zrobiłem ale w rejestrze nadal mi widzi wersje 1.0. Prosze wiec o wpis z rejestru albo przynajmniej kolejność numerków dla wersji z patchem 1.2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.