Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edit Mode
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
dr_idea
Witam. Ściągnąłem niemieckiego patcha do PES6, jestem z niego bardzo zadowolony tylko jest jeden problem, nie działa Edit Mode. Właściwie to działa, tylko nie widzę kategorii mam jeden prostokącik i mogę wchodzić w działy i podkategorie Edit Mode. Moja prośba jest następująca, czy ktoś mógłby rozpisać Edit Mode, to znaczy po kolei, coś w tym stylu:

1. Edycja zawodnika
- xxxxx,
- xxxxx,
2. Edycja drużyny
- xxxxx,
- xxxxx,

Byłbym wdzięczny, jeśli ktoś mógłby to zrobić. Pozdrawiam.
Orange_91
CYTAT(dr_idea @ Nov 23 2008, 11:11) *
Witam. Ściągnąłem niemieckiego patcha do PES6, jestem z niego bardzo zadowolony tylko jest jeden problem, nie działa Edit Mode. Właściwie to działa, tylko nie widzę kategorii mam jeden prostokącik i mogę wchodzić w działy i podkategorie Edit Mode. Moja prośba jest następująca, czy ktoś mógłby rozpisać Edit Mode, to znaczy po kolei, coś w tym stylu:

1. Edycja zawodnika
- xxxxx,
- xxxxx,
2. Edycja drużyny
- xxxxx,
- xxxxx,

Byłbym wdzięczny, jeśli ktoś mógłby to zrobić. Pozdrawiam.

A ściągnąłeś go dla jakiej wersji językowej? Bo np. jeśli masz PESa zainstalowanego w wersji polskiej a do tego patcha ściągnąłeś np. g_text i potem zmieniłeś jego nazwę na p_text aby Ci działało to ten problem w edit jest normalny, aby wszytko działało poprawnie należy zainstalować PESa w wersji niemieckiej i dopiero potem instalować patch.
dr_idea
Tak miałem polską wersję i zmieniłem tylko g_text na p_text. W gruncie rzeczy tak pomyślałem, to mi te Edit Mode niepotrzebne, ale jakby ktoś mógł to niech mi napisze, przyda się zawsze. Poza tym, jak wgrałem polskie p_text to mi m. in. scoreboardy się zepsuły i mam białe prostokąty, zna ktoś na to sposób?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.