Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Q_B_A
Moja Stara by tego patcha szybciej wydała <lol2>... widze że pracujecie pełną parą ... haha! o ile pamietam patch miał wyjść początkiem października ... brawo wink.gif szybkość jest waszą zaletą . xD    długo to jeszcze potrwa?? bo zaraz Pes12 wyjdzie  !! 
karol1119
to powiedz swojej starej niech go wyda jak jestes taki mądry!
Tu ludzie nie zajmują sie tylko robienniem jakiegos patcha, mają tez swoje zycie i normalną pracę za to ze robią tego patcha nikt im nie płaci! To jak ci sie nie podoba to nie wiem w ogole po co tu wchofdzisz na to forum i piszesz takie durne tematy. Ale wadomo jak dziecko neo to neo!
CYTAT(Q_B_A @ Nov 21 2008, 15:44) *
Moja Stara by tego patcha szybciej wydała <lol2>... widze że pracujecie pełną parą ... haha! o ile pamietam patch miał wyjść początkiem października ... brawo wink.gif szybkość jest waszą zaletą . xD długo to jeszcze potrwa?? bo zaraz Pes12 wyjdzie !!
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Temat do zamkniencia juz sie wypowiadali ze jak go skonczom to wtedy go wypusczom !
Q_B_A
a powiem jej wink.gif... no spoko ale po ch.uj mówią " już już w tym tygodniu!!"  ,  " na pewno w weekend" , "będzie jutro"... wiadomo wszyscy chcą zagrać w pesa z nowym patchem i stąd ta niecierpliwość , a jak oni dodatkowo podają czas wyjścia pesa i kilkakrtotnie go przekładają to sie nie dziwie że ludzie traca cierpliwość...a to ze im nikt nie płaci to każdy wie i chwała imza to wink.gif... mogą powiedzieć... będzie w grudni i OK! ;P 
Q_B_A
a Ty Karolku wrzuć na luz...i nie bądź taki wyrozumiały bo to wygląda jakbyś  sie podlizywał młocie!
manio3
Było napisane PRAWDOPODOBNIE w następnym tygodniu
jeśli coś Ci się nie podoba to zrób razem ze swoją starą szybciej
Q_B_A
no to dobra ocena czasu... lekki poślizg 1,5 miecha wink.gif    a za patcha już sie bierzemy xD
Q_B_A
Dobra temat do zamknięcia bo widze że tu sami obrońcy wink.gif   a punktów za to nie ma... czekajcie!! PRAWDOPODOBNIE będzie w lipcu wink.gif nara!! 
19michau20
Q B A ----> morda psie! ja wcześniej miałem konto jeżeli ktoś wie (Miczal93), a teraz zrozumiałem pare rzeczy odnośnie patcha... więc zakalcu morda w kubeł! bana mu dajcie ... jak tak to se zrób patcha, a i powiedz swojej starej żeby Tobie dodatkowo FACE i KITSY zrobiła! hah
Q_B_A
19michau20 - zamknij ryj matkojebco z Katowic, chuj mnie obchodzi jaki miałeś wcześniej nick śmieciu! ;/...a moja matka jak będzie chciała to mi zrobi nawet stadiony, a tobie chuj do tego!! Aha i zmień ten nick może jeszcze raz bo tylko wstyd przynosisz  "Niebiskim" pedale!
PS: Proszę o zamknięcie tematu bo się powoli zaczynaja leszcze wypowiadać wink.gif...i sorka za pirwszy post w tym temacie ale mnie z lekka poniosło ... PZDR  wink.gif

___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Orange_91 lub ktos inny z ekipa niech zamknie ten temat bo sie smietnik tutaj robi bodzcie spokojne jak bedzie gotowy to patch wtedy wyjdzie tak ich nie przekonacie zeby wyszedl ranjej koniec OT!
perONE
Pa pa Q P A wink.gif

Oni robia to za darmo więc chociaż mogłbys byc wdzieczny, że poswięcają swój czas dl takich głupich dzieci jak ty oraz innych (normalnych) przede wszystkim cierpliwym i wdzecznym. A no i daj mi nuer do Twojej mamy to poproszę ją osobiście o zapodanie linkow do patcha.
Pozdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.