Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ml] Mały Budżet
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Archilus
Włączyłem sobie ML, zrobiłem stroje itp. dla własnej drużyny, a tu nagle się pojawia, że nie mogę kupić Buffona bo nie mam budżetu. I moje pytanie jest następującę:
Czy da się tak jak w Pro-evo6 ustawić początkowy budżet np. 50000 ?
kostek
Z tego co wiem, to tą opcję trzeba wykupić w PesShop.
Jak ściągniesz dobrego OF'a, to powinno to już być odblokowane.
Archilus
PesShop w 2009?
A wiesz może, gdzie to jest, bo ja tego nie mogę znaleźć. smile.gif
Artek
No wiesz, trudno zeby odrazu w ML moc kupic Buffona ;p W pierwszym sezonie to nawet nie ma co marzyc o kupnie takich kosiarzy...Pograsz kilka sezonow i dopiero, bo po ok. 5 sezonach to bedziesz mial w ch** kasy tongue.gif Ale moze byc tak ze dasz przyslowiowe "milion piencset sto dziewiencset" a i tak nie beda chcieli go sprzedac...
Archilus
Mi nie chodzi o samą grę smile.gif
w PES6 z bratem zrobiliśmy sobie "drużynę marzeń" i jak się wybiera piłkarzy na początku to wzięliśmy takich jakich chcieliśmy, a potem to tylko mecze towarzyskie tymi drużynami smile.gif
No i chodzi o to, że tu nie mam możliwości zrobienia takiej drużyny :/
el_fuego
Ja zadnego pes shop'a nie widzialem.
Aron
Zapewne chodzi Ci o tworzenie własnej drużyny w trybie ML. W pes'ie 6 dało się dobierać piłkarzy bez ograniczeń ale od wersji 2008 masz do dyspozycji określoną sumę (bodajże 2000) co uniemożliwia stworzenie "drużyny marzeń". Nie da się powiększyć liczby punktów na starcie a pes-shop'u nie ma.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.