Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Sebinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
Sebinhoo
Postanowiłem spróbować sił w facemakingu smile.gif To są moje jakiekolwiek 1 face'y jakie w życiu zrobiłem smile.gif

Amaury Bischoff, *hair by T-Mac

Jeffren, *hair by Alegor
perONE
I w sumie nawet niezły, drugi klapa wink.gif
bartek-brt
Taa pierwszy całkiem jak na ciebie ale drugi kiepski:)
PS. Nice bmp.
Jamnik
No i kolejny facemaker do "6" rośnie smile.gif No i dobrze imho biggrin.gif

Jeden z lepszych startów (tak myśle) zwłaszcza kwestii BMP. Bischoff fajny, Jeffren niestety słabo. Ale czekam na kolejne prace, bo może być fajnie smile.gif

Pozdrawiam biggrin.gif
szejk
Bardzo ładnie
Jacmen
Pierwsza mordka naprawdę jak na początkującego to dobra, ale o drugiej trudno coś dobrego powiedzieć oprócz włosów, ale niestety nie twoje ;d Czekam na kolejne mordki ;d
Sebinhoo
Bischoffa poprawie, Jeffrena przerobie wink.gif

Sergi Busquets

Hair by Alegor
ryba
Fotka byla chyba trudna , ale twarz niezla wink.gif
Sebinhoo
Mats Hummels biggrin.gif

Hair by Alegor
szejk
Naprawde świetny fejs!
Takich poczatków to niemieli nawet mystiq czy szolpas.
Jak bedziesz dalej pracował to może osiagniesz ich gigantyczny poziom.
Pozdro
Jamnik
Fajne BMP jak na początek. Faktycznie jak Szejk mówi - początek fajny masz smile.gif Dopracuj co tam uważasz i będzie gitnie biggrin.gif Oczy mi sie nie podobają i usta troszke.

Pzdr tongue.gif
BadNewz
CYTAT(szejk @ Dec 5 2008, 19:11) *
Naprawde świetny fejs!
Takich poczatków to niemieli nawet mystiq czy szolpas.
Jak bedziesz dalej pracował to może osiagniesz ich gigantyczny poziom.
Pozdro

Fakt. Jak Mystiq zaczynał to jeszcze nikt nie myślał o robieniu włosów nawet, ba kultowe czasy PESa 4. Więc proszę Cię nie mów o czymś o czym nie masz tak naprawdę pojęcia bo wszystko idzie za postępem i nawet te wasze 'początki', teraz są tutoriale miliony stron różnych forów i to nie wszystko, a jak kilka dobrych lat temu ludzie zaczynali sę 'w to' bawić tego wszystkiego nie było.

Ta i kto to mówi prawda? Wyprzedze zbędne opinie i powiem, że miałem okazję niejednokrotnie prześledzić temat wspomnianego już Mystiqa od początku do końca, a do tego dochodzi jako taka znajomość angielskiego i można się bardzo dużo dowiedzieć...

Twarze dobre, nawet bardzo, wydaję mi się, że Basquets na modelu Borowskiego od Alegora.
Sebinhoo
CYTAT(BadNewz @ Dec 5 2008, 19:21) *
Twarze dobre, nawet bardzo, wydaję mi się, że Basquets na modelu Borowskiego od Alegora.

Wydaje Ci się, włośy są jedynie od Borowskiego ale model jest w 100% brany z 0_text wink.gif
BadNewz
CYTAT(sebinho22 @ Dec 5 2008, 19:38) *
Wydaje Ci się, włośy są jedynie od Borowskiego ale model jest w 100% brany z 0_text wink.gif

Pozostaje pogratulować, szczęka jest ładnie wymodelowana, uszy wyglądają bardzo fajnie, to mnie zmyliło.
demiano7
Super początek smile.gif oby ryjki były na poziomie strojów biggrin.gif
El Guaje
CYTAT(sebinho22 @ Dec 5 2008, 19:02) *
Mats Hummels biggrin.gif

Hair by Alegor

Jak Ty teraz robisz takie twarze, to co będzie za miesiąc czy dwa solidnej roboty... strach pomyśleć biggrin.gif . Świetny Hummels, Busquets też dobry [trochę nie pasują mi osobiście te prześwity pod oczami, ale to pewnie wina fotki]... ^^. Gratki za twarz, naprawdę jak na początek to fenomenalnie smile.gif . Step by step jak to pewien pan mawia happy.gif . Pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj! Może z Ciebie być kolejny świetny polski facemaker biggrin.gif Popróbuj robić własne włoski, na początku może nie będzie to wyglądało tak jak byś sobie tego życzył, jednak patrząc na włosy choćby Alegora widać, że da się zrobić w PES'ie włosy wręcz jak prawdziwe.

W pełni też zgadzam się z BadNewzem, że Ci facemakerzy z krwi i kości, tworzący już od dawna mieli zdecydowanie trudniejsze początki. Dziś wystarczy obejrzeć kilka tutoriali i wszystko się wie, dlatego nieco bardziej cenię właśnie takie osoby jak choćby Mystiq- tworzący od dawna. Aczkolwiek Sebinho22 masz talent [broń boże nie chodzi tu o program TVN'u xD] i może być o Tobie głośno na twarzowym rynku. Z uwagą [boże, znowu ten TVN ^^] będę śledził Twój temat tongue.gif . Pozdrawiam i owocnej pracy życzę smile.gif
Stuart17
Ja rowniez uwazam ze jak na poczatek to twarze wygladaja przyzwoicie/wiadomo nikt nie jest doskonaly dry.gif ale pracuj dalej bo mozesz osiagnac wysoki poziom happy.gif
JustMe1987
Z takimi umiejetnosciami za kilka tygodni mozesz smialo myslec juz o zabieraniu sie za twarze z naszego rodzimego podworka. cool.gif
szejk
CYTAT(BadNewz @ Dec 5 2008, 20:21) *
Fakt. Jak Mystiq zaczynał to jeszcze nikt nie myślał o robieniu włosów nawet, ba kultowe czasy PESa 4. Więc proszę Cię nie mów o czymś o czym nie masz tak naprawdę pojęcia bo wszystko idzie za postępem i nawet te wasze 'początki', teraz są tutoriale miliony stron różnych forów i to nie wszystko, a jak kilka dobrych lat temu ludzie zaczynali sę 'w to' bawić tego wszystkiego nie było.

Ta i kto to mówi prawda? Wyprzedze zbędne opinie i powiem, że miałem okazję niejednokrotnie prześledzić temat wspomnianego już Mystiqa od początku do końca, a do tego dochodzi jako taka znajomość angielskiego i można się bardzo dużo dowiedzieć...

Okej, przepraszam za porównanie do mystiqa i szolpasa. Masz w tutaj racje, ale "wasze początki". Sam zaczynałes w erze tutoriali i wcale tak dobrze niezaczełeś, i niezaprzeczaj! Ale teraz prezentujesz śwatowy poziom. Uważam ze sebinho ma duzy talent który moze szybko rozwinac.

Nieodpisuj.
norek
Powiem tylko 4 słowa- Będą z Ciebie ludzie smile.gif
szołpas
Ładnie sobie poczynasz chłopcze.
Kubbas
wow świetnie, że facemakerzy do PES'a przybywają, tak trzymaj Sebu wink.gif
Mortin
CYTAT(norek @ Dec 5 2008, 21:29) *
Powiem tylko 4 słowa- Będą z Ciebie ludzie smile.gif

to byly 3 slowa, bo "z" to nie slowo, panie adminie ^^
Jacmen
Trzeba przyznać, że masz świetny początek, czekam na więcej. Mortin na końcu zdanie stawia się kropkę panie adminie. ;d ;d ;d
Sebinhoo
Dzieki chłopaki za wszelaką motywację smile.gif Zrobię jeszcze z 2 face'y i wydam paczkę wink.gif

Jonathan Pitroipa smile.gif

Hair by Alegor
Jamnik
Ekstra BMP Sebinho smile.gif Popraw oczka troszke, usta wyrówanaj. 2 stroan i takie fejsy już kroić smile.gif Popraw troszke profil lub collab może z kimś i będzie gicior mordka smile.gif

Czekam na paczkę smile.gif
bartek-brt
CYTAT(Mortin @ Dec 5 2008, 23:57) *
to byly 3 slowa, bo "z" to nie slowo, panie adminie ^^

Jak to nie? Chyba że mam głupią polonistkę laugh.gif

Niezły face Sebinho!
BadNewz
CYTAT(bartek-brt @ Dec 6 2008, 23:36) *
Jak to nie? Chyba że mam głupią polonistkę laugh.gif

Niezły face Sebinho!

"Z" to zdaję się przyimek miejsca, ale to nadal słowo wink.gif.

Spróbuj powalczyć z wyglądem BMP po bokach, to chyba tyle.
Mortin
"z" na maturze nie licza jako slowo w pracach pisemnych z jezyka polskiego.

wracajac do tematu, mordka ma calkiem dobre bmp, lecz moglbys poprawic troche mapowanie, oczy nos i usta i mysle ze mordka bedzie przyzwoita. Oczywiscie nie czepiam sie profilu, bo za krotko robisz twarze zeby Ci wychodzily od razu idealnie
pozdro
szejk
BMP! Wspaniała praca.
Sebinhoo

Użyłem texturki Alegora aby dorobić zarost smile.gif więc kredyt dla niego.
Damian.
Poprawisz oczy(górna część) i będzie super ryjek wink.gif

pozdrawiam
bartek-brt
Bardzo mi sie podoba, lekko oczy do przerobienia i sajonara dawaj bina!
szejk
Zajebisty fejs. Czekam na download.
Takie fajsy robic na drugiej stronie ohmy.gif
PS mógłby mi ktos na priva napisac jak wyciac tak ladnie profil. Mam PS po polsku.
Jamnik
Super mordka kolego smile.gif

Chyba jesteś pierwszy (?) na scenie kto robi świetne kitsy i do tego mordki na poziomie smile.gif

Pozdro biggrin.gif

PS @Szejk: nie wiem jak Ci pomóc z tym profilem: http://socjolog.strefa.pl/dane.html
BadNewz
CYTAT(szejk @ Dec 13 2008, 08:40) *
Zajebisty fejs. Czekam na download.
Takie fajsy robic na drugiej stronie ohmy.gif
PS mógłby mi ktos na priva napisac jak wyciac tak ladnie profil. Mam PS po polsku.

Quick selection tool - taka jakby różdżka z kółkiem. Zdaję się trzecie narzędzie od góry na pasku narzędzi.
Sebinhoo
Wszystkich poprawie na koniec, do paczki, to co wypisaliście smile.gif A teraz :

closedeyes.gif

Next --> Thiago Neves
Jamnik
Bardzo ładna praca smile.gif Masz talent kolego smile.gif
luke
Tekstury ładne robisz, pracuj nad modelem(w tym także profilu), zacznij robić własne włoski(tak to już ten moment:P) i nie wpadnij w złe towarzystwo tych pijaków i narkomanów badnewzów i mortinów, a będą z Ciebie ludzie wink.gif
Mortin
CYTAT(luke @ Dec 14 2008, 14:19) *
Tekstury ładne robisz, pracuj nad modelem(w tym także profilu), zacznij robić własne włoski(tak to już ten moment:P) i nie wpadnij w złe towarzystwo tych pijaków i narkomanów badnewzów i mortinów, a będą z Ciebie ludzie wink.gif

za to pomowienie, moge isc do sadu i domagac sie odszkodowania za poniesione moralne straty ^^
btw odezwal sie ten co co czwartek nie imprezuje w lodzi ^^

morda git, na dobrym poziomie, cwicz a beda z Ciebie ludzie
pozdro
bartek-brt
Dajesz czadu sebinho!
perONE
Nie dosyć, że kitsy robi bdb to i mordy na dobrym poziomie wink.gif
Sebinhoo

Wolicie abym dorobił jeszcze 3 face'y i wtedy wydał pake czy 1, no i release ? biggrin.gif
JustMe1987
Pierw to popraw mu oczy bo wyglada jakby byl na haju a potem po kolejnym mozesz smialo dawac pake happy.gif
Sebinhoo
Ale on takie maa ! biggrin.gif

JustMe1987
Faktycznie na tej focie.. Uchwyciles niezle podobienstwo z tymi oczami ale w tym wypadku to troche na niekorzyc wyszlo.. Nie wiem sam.. Wydaje mi sie ze moze lepiej byloby je tak wyedytowac zeby nie wygladal jak niedorozwoj tongue.gif Pokombinuj tak zeby byly bardziej otwarte i jak uzyskasz efekt ze zrenice wydadza sie bardziej okragle(bedzie ich wiecej widac) to wtedy powinien byc miod i orzeszki - takie moje zdanie cool.gif
bartek-brt
Niezły face! Lepsza była tamta inna fota. Mniejsza ale lepsza jakość by z niej wyszła. Mam na myśli tą co taki typ z evo robił ale i tak brawa!
Mortin
on bardzo podobny do bellettiego jest, bylo jego modelu uzyc i napewno wygladalby jeszcze realistyczniej
pozdro
Sebinhoo
Fotka niezbyt była, ale się starałem smile.gif V2 Hair zrobiłem tylko dlatego, bo mi sie podobał biggrin.gif

Poprawie pare fejsów i dam download wink.gif
Jamnik
Oczy mi się wybitnie nie podobają, spróbuj moze usta zamknąc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.