Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moja Kariera W Pes 6 /jednak Na Początek Euro 08 W Pes 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
manio3
Witam, tutaj będzie moja kariera w PES 6 Lecz w oczekiwaniu na patcha 5.0 zrobię EURO 2008 tyle, że w PES 2009 będę grał NIEMCAMI już za niedługo zacznę..
manio3
CZAS POZNAĆ GRUPY NA EURO 2008!

Czekano na ten dzień od zakończenia eliminacji do Euro 2008. Dziś nadszedł ten moment poznaliśmy grupy EURO 2008 w Austrii i Szwajcarii.

Losowanie odbyło się w Szwajcarii, w Zurychu los skojarzył reprezentację Niemiec do grupy B wraz z gospodarzami Austrią, Chorwacją oraz Polską. Pierwszy mecz odbędzie się już 8 lipca w Klagenfurcie o godzinie 18 z Polską.

Za grupę śmierci można uznać grupę C do której trafili Mistrzowie Świata Włosi, wicemistrzowie świata Francuzi, oraz mocni zawsze Holendrzy. Z 4 koszyka dolosowano Rumunów.

Oto wszystkie grupy EURO 2008:

Wywiady tuż po losowaniu:

Lukas Podolski:
GOOL:Witam zgodzisz się na kilka pytań ?
PODOLSKI:Dobra możemy zaczynać
GOOL:Jak wrażenia po losowaniu, czy któraś z tych drużyn może wam sprawić kłopot ?
PODOLSKI:Na pewno Chorwacja i Polska a co pokaże Austria tego nie wiem..
GOOL:Czy macie szanse na mistrzostwo?
PODOLSKI:Oczywiście, że tak!
GOOL:Dzięki za wywiad, życzę powodzenia!
PODOLSKI:Dzięki

Joahim Loew
GOOL:Witam trenerze zgodzi się pan na wywiad ?
LOEW:Oczywiście zaczynajmy!
GOOL:Czy Chorwaci mogą wam zagrozić czymś ?
LOEW:Ich siłą jest na pewno atak
GOOL:Która grupa jest najsilniejsza ?
LOEW:Wiadomo, że C
GOOL:Dziękuję za wywiad
LOEW:Dziękuję i pozdrawiam..

Galeria:

Następna relacja jutro o 12.00 tam już o meczu z Polakami smile.gif [w formie gazety.. to tak na otwarcie jest normalnie a od jutra już gazeta]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.