Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maly Problem.....
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
majkel7
Hey! Gram w PES'a na PC, mam pada do PC, i w 2008 lewym analogiem sobie oczywiscie sterowalem a prawy analog sluzyl badz do podan badz - tak mialem ustawione najczesciej - do robienia roznych trickow itp. a w 09 co bym nie robil prawy analog to tylko podania, nie wiem czmu ale nie moge tak jak w wersji 2008 uzywac go do sztuczek/trickow.... ktos wie o co chodzi??? Co mam z tym zrobic? pzdr
Elzvis
Tak postanowili twórcy - lewy analog drybling, kiwki, sztuczki, a prawy podania. A czy da się to jakoś zmienić to nie wiem, ale wątpie.
majkel7
Aha czyli poprostu tak jest w tej wersji tak? ze nie da sie zrobic tak jak w 08?? Pytam bo myslalem ze moze ja cos zle robie albo cos zle z padem. No bo w 2008 prawym analogiem mozna bylo pewne sztuczki i zagrania wykonac. Ale jesli tak to dzieki za odp...
brtek00
tutaj jest inaczej niz w 2008 np Ruletke sie robi strzalkami tymi co sie chodzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.