Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupie Pesa 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
potter
Pytam sie wielu ludz z mego malego miasteczka i nikt nie ma nowej odlsony PESa a zanim sciagne 66 czesci z rapida to minie chyba mieisac
Moze by ktos mi nagral na dwie plytkii wyslal kurierem ? Zaplace jakas rozsadna cene, jakies 10 zl
lukaperry
Podaj adres, wyśle Ci... trochę wąglika żeby mniej takich tempych dzieci jak Ty było...
Pozdrawiam i zapraszam do sklepu
potter
Ty no bez przesady zebym oryginala kupywal, nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie
Nie bede frajer zeby dla online wydawal ponad banke
oliwer
A nie mozesz pomyslec i wejsc na torrenty? Pobrac bit cometa i sciagnac wersje skullputury? Raptem 2,5 gb, 1 - 1,5 dnia i masz.
CYTAT(potter @ Nov 16 2008, 22:00) *
Ty no bez przesady zebym oryginala kupywal, nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie
potter
Tak samo dlugo bedzie pobierac, juz bym chyba wolal z serwerow biggrin.gif
Tari
CYTAT(potter @ Nov 16 2008, 22:00) *

nie no leze...
frajerem to mozna cie nazwac bo okradasz tworcow tej gry. nie jestem swiety, sam nieraz pirace, ale jak juz gierka mi sie wyrazne spodoba, to kolejna czesc kupuje, bo uwazam ze tak jest uczciwie. no ale moze mnie tez mozna nazwac frajerem ;/
barman_2000
za 10 zl to mi sie nie opyla d*** ruszac do sklepu i na poczte tongue.gif
wanted92
Ja pograłem w demo,spodobało mi się to kupiłem oryginał. Także przyznam się ,że czasem zdarza mi się ściągnąć z internetu jakąś grę, ale to bardziej na testy (co i tak rzadko mi się zdarza) a potem jeśli się spodoba to kupuje a jak nie to do kosza. Tak samo jak koledzy wyżej odsyłam Cię na półki sklepowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.