Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe V. 5.0
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
maciag
Jesteście niemożliwi... Napisałem w jednym z tematów moją opinie o tym że nie macie odwagi ludziom powiedzieć o tym kiedy wyjdzie patch i jak sobie nie umiecie z patchem poradzić to zwalacie wine na użytkwników i zamykacie tematy... To chyba nie jest normalne że po napisaniu tego posat usuneliście cały wcześniejszy temat, zachowujecie się chamsko w stosunku do innych i nie szanujecie innych użytkwników-to jest moja opinia
P.S. Nie zamykajcie tematów ani nie usuwajcie tylko dajcie się ludziom wypowiedzieć (w końcu od tego jest forum ale przecież wy to wiecie bo go prowadzicie), dajcie też w końcu odpowiedź czy będzie patch... Czy to tak trudno jest powiedzieć np. Dajcie nam już spokój nie będzie patcha, a zamiast tego się kryjecie i zamykacie tematy...
mcmattt25
Napiszcie tu i teraz ze albo patch wyjdzie ( np . patch wyjdzie za tydzien w sobote i koniec ) albo ze patch nie wyjdzie ( np. patch nie wyjdzie wogule na 100 % nie czekajcie na niego ) i bedzie koniec dyskuji itp smile.gif pozdrawiamm
manio3
popieram was zamiast napisać jasno PATCH WYJDZIE albo PATCH NIE WYJDZIE to się kryjecie i nic nie wiadomo, czy mam czekać czy nie czekać
Windziak
Niestety również jestem podobnego zdania. Jeśli patch nie wyjdzie to nie trzymajcie nas w niepewności, gdyż każdy kto będzie chciał to wprowadzi sobie pewne zmiany w OFie albo ściągnie jakieś inne OFy i też będzie grał. Ekipo - dajcie oficjalne info! smile.gif
T-Mac
patch wyjdzie jak go ukonczymy
Tomak
I kto tu jest niemożliwy ?

Bez powodu tematu nie są zamykane i usuwane.
Windziak
No i to jest opinia na którą wszyscy czekali. Dzięki smile.gif

Tomak: fajna liczba postów biggrin.gif
Jamnik
CYTAT(maciag @ Nov 15 2008, 14:49) *
Jesteście niemożliwi... Napisałem w jednym z tematów moją opinie o tym że nie macie odwagi ludziom powiedzieć o tym kiedy wyjdzie patch i jak sobie nie umiecie z patchem poradzić to zwalacie wine na użytkwników i zamykacie tematy... To chyba nie jest normalne że po napisaniu tego posat usuneliście cały wcześniejszy temat, zachowujecie się chamsko w stosunku do innych i nie szanujecie innych użytkwników-to jest moja opinia
P.S. Nie zamykajcie tematów ani nie usuwajcie tylko dajcie się ludziom wypowiedzieć (w końcu od tego jest forum ale przecież wy to wiecie bo go prowadzicie), dajcie też w końcu odpowiedź czy będzie patch... Czy to tak trudno jest powiedzieć np. Dajcie nam już spokój nie będzie patcha, a zamiast tego się kryjecie i zamykacie tematy...

Tak, tylko podejrzewam że jakby napisali że patcha nie będzie to duża liczba userów jeździła by po Pol-Evo za to że zwlekali tyle, a w końcu go nie wydali. A jak pisali że wyjdzie jak go ukończą to należy cierpliwie czekać imho. Takie ciągłe pytania i tak tego nie przyspieszą, a tylko mogą opóźnić, bo twórcy sie wkurzą.

Pozdrawiam
maciag
CYTAT(T-Mac @ Nov 15 2008, 15:19) *

A można wiedzieć mniej więcej kiedy...?
mcmattt25
CYTAT(T-Mac @ Nov 15 2008, 15:19) *

uffffffff ulzylo mi hehe bo juz sie balem ze nie wyjdzie nigdy smile.gif wiec czekamyyy !
JuveR
CYTAT(maciag @ Nov 15 2008, 14:49) *

[']
Timak już wcześniej pisał że patch BEDZIE jak zostanie ukończony. Koledzy z forum robią za darmo megapatcha a wam jeszcze przeszkadza że tak długo trzeba czekać huh.gif
Dokładnego terminu też nie będzie bo zawsze może pojawić się jakiś problem, a poza tym każdy z nich ma jakieś życie prywatne itp itd smile.gif
Czy nie można zamknąć mo... ust i cierpliwie czekać? tongue.gif
maciag
Nie można cierpliwie czekać bo już cierpliwie czekałem od września... A w ogóle to nie chodziło mi o to czy wyjdzie patch, tylko o to że autorzy nie potrafili odpowiedzieć "normalnym" użytkownikom na pytanie kiedy wyjdzie patch tylko zamykali tematy i usuwali posty... Dalej nie poznałem odpowiedzi kiedy wyjdzie patch( nie musi być konkretna data tylko mniej więcej kiedy w zime, za rok, po EURO?)
Kubisz 89
popieram jak napisałem poprzedni temat o tym samym odrazu usuneli po co pisać ze wyjdzie patch a potem robić z ludzi idiotów i pisać ze to wina tych co sie pytają kiedy wyjdzie patch
piotrekosa
Następnym razem proponuję napisać, że patch wyjdzie w grudniu. Wtedy wszyscy będą zadowoleni: pol-evo będzie miało czas na przygotowanie, a użytkownicy będą wiedzili kiedy wyjdzie (choć z pewnością wtedy co niektórzy będą pytać: czemu tak długo trzeba czekać? i też się zaczną narzekania). Jak wyjdzie wcześniej to będzie miła niespodzianka. Mi tam czekanie nie przeszkadza, bo wiem, że kosztuje to sporo pracy, ale chyba warto poczekac i delektować się dopracowanym patchem niż ściągać jakiegoś zrobionego na szybciora, żeby jeszcze później narzekać na błędy.
Sebinhoo
CYTAT(maciag @ Nov 15 2008, 15:52) *
Nie można cierpliwie czekać bo już cierpliwie czekałem od września... A w ogóle to nie chodziło mi o to czy wyjdzie patch, tylko o to że autorzy nie potrafili odpowiedzieć "normalnym" użytkownikom na pytanie kiedy wyjdzie patch tylko zamykali tematy i usuwali posty... Dalej nie poznałem odpowiedzi kiedy wyjdzie patch( nie musi być konkretna data tylko mniej więcej kiedy w zime, za rok, po EURO?)

W morde jeża, człowieku, przestań się żalić i spójrz na to, że tylko dupe zatruwasz swoimi refleksjami i narzekaniami. Poza tym nie tylko ty jeden. Wasze pieprzone pytania 'kiedy wyjdzie patch ?' coraz bardziej wkurzają maker'ów patcha. Oni robią tego patcha za friko i mogą go wcale nie wydawać. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko coś stworzyć żeby zadwolić wszystkich tych co na to coś czekają. Sępy jedne dry.gif
X_Climber
CYTAT(sebinho22 @ Nov 15 2008, 23:55) *
W morde jeża, człowieku, przestań się żalić i spójrz na to, że tylko dupe zatruwasz swoimi refleksjami i narzekaniami. Poza tym nie tylko ty jeden. Wasze pieprzone pytania 'kiedy wyjdzie patch ?' coraz bardziej wkurzają maker'ów patcha. Oni robią tego patcha za friko i mogą go wcale nie wydawać. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko coś stworzyć żeby zadwolić wszystkich tych co na to coś czekają. Sępy jedne dry.gif

Tak, ale gdyby patchmakerzy określili się jaśniej to nie było by takich pytań. Zapowiadany był o wiele wcześniej i nie można się dziwić reakcjom userów. Gdyby zapowiedziany był załóżmy na grudzień to przecież nikt by nie pytał kiedy wyjdzie ;f
JuveR
CYTAT(X_Climber @ Nov 16 2008, 01:29) *
Tak, ale gdyby patchmakerzy określili się jaśniej to nie było by takich pytań. Zapowiadany był o wiele wcześniej i nie można się dziwić reakcjom userów. Gdyby zapowiedziany był załóżmy na grudzień to przecież nikt by nie pytał kiedy wyjdzie ;f

A wy dalej swoje... Nie można się zamknąć i czekać?
Już widzę jakby to było gdyby ktoś napisał że patch wyjdzie w styczniu. Wtedy by było jeszcze 'x' czego tak późno sleep.gif

CYTAT
Następnym razem proponuję napisać, że patch wyjdzie w grudniu. Wtedy wszyscy będą zadowoleni: pol-evo będzie miało czas na przygotowanie, a użytkownicy będą wiedzili kiedy wyjdzie (choć z pewnością wtedy co niektórzy będą pytać: czemu tak długo trzeba czekać? i też się zaczną narzekania). Jak wyjdzie wcześniej to będzie miła niespodzianka. Mi tam czekanie nie przeszkadza, bo wiem, że kosztuje to sporo pracy, ale chyba warto poczekac i delektować się dopracowanym patchem niż ściągać jakiegoś zrobionego na szybciora, żeby jeszcze później narzekać na błędy.

Wątpie żeby był ten "następny raz". I wcale się nie dziwie. Póki co to każdy jedynie narzeka że trzeba tyle czekać, a żaden nie doceni trudu włożonego w tego patcha.
ronaldo_9
CYTAT(maciag @ Nov 15 2008, 16:52) *

A ty się za normalnego uważasz? Żeby przygotować taki patch trzeba wyjąć z życiorysu kilkadziesiąt godzin, z tego co się orientuję to t-mac ma ponad 20 lat i pewnie ma pracę może dziewczynę/żonę i jakieś inne hobby. A ty masz po prostu za dużo wolnego czasu i Ci się nudzi. Ogarnij się, znajdź sobie jakieś zajęcie i wtedy szybciej zleci Ci czas w oczekiwaniu na patch. Gram na ich patchu od wersji 2.0 i uwierz że warto czekać, pozdro.
T-Mac
jezeli byla by to nasza praca dali bysmy termin i sie go trzymali, ale ze to jest takie nasze hobby to robimy te dodatki w wolnym czasie i udostepniamy je wam za darmo, jak ktos sadzi ze za dlugo czeka a jest tu paru, to czemu madrale nie zebraliscie sie w paczke i nie wykonaliscie sami jakiegos patcha, nie potraficie to cicho siedziec i szanowac to co inni dla was robia

Szymanzo
CYTAT(T-Mac @ Nov 16 2008, 13:52) *
jezeli byla by to nasza praca dali bysmy termin i sie go trzymali, ale ze to jest takie nasze hobby to robimy te dodatki w wolnym czasie i udostepniamy je wam za darmo, jak ktos sadzi ze za dlugo czeka a jest tu paru, to czemu madrale nie zebraliscie sie w paczke i nie wykonaliscie sami jakiegos patcha, nie potraficie to cicho siedziec i szanowac to co inni dla was robia

dokładnie smile.gif ale jeżeli prace cały czas trwają to będzie to najlepszy patch jaki kiedykolwiek wyszedł smile.gif więc trzeba cierpliwe czekać...
maciag
CYTAT(ronaldo_9 @ Nov 16 2008, 09:23) *
A ty się za normalnego uważasz? Żeby przygotować taki patch trzeba wyjąć z życiorysu kilkadziesiąt godzin, z tego co się orientuję to t-mac ma ponad 20 lat i pewnie ma pracę może dziewczynę/żonę i jakieś inne hobby. A ty masz po prostu za dużo wolnego czasu i Ci się nudzi. Ogarnij się, znajdź sobie jakieś zajęcie i wtedy szybciej zleci Ci czas w oczekiwaniu na patch. Gram na ich patchu od wersji 2.0 i uwierz że warto czekać, pozdro.

A ja mam nauke i dziewczyne i nie mam tyle wolnego czasu ile myślisz pisze tu w wolnych chwilach... A za normalnego się uważam bo od tego jest forum żeby się pytać i wyrażać swoje zdanie a ja się tylko pytam o datę wydania... I szanuje ludzi którzy wykonali ten patch (tak apropo to jak gram od wersji 1-szej patcha i każda mi się podobała najbardziej 3.0 bo była rewolucyjna);P
Pozdro ;D
ronaldo_9
Jeśli napisałeś prawdę to dziwię się twemu zachowaniu.
Jesteś od pierwszej części i masz 28 postów z czego kilka na ten debilny temat.
Jesteś naprawdę wzorowym userem, pozdro.
maciag
CYTAT(ronaldo_9 @ Nov 16 2008, 18:17) *
Jeśli napisałeś prawdę to dziwię się twemu zachowaniu.
Jesteś od pierwszej części i masz 28 postów z czego kilka na ten debilny temat.
Jesteś naprawdę wzorowym userem, pozdro.

A to że gram od 1-szej części to nie znaczy że mam pisać na każdym temacie... Zresztą nie siedze ciągle na forum i dlatego nie pisze (Zazwyszaj tylko szukam linków do ściągania patchy i dodatków) Pozdro
P.S. Zamknijcie najlepiej ten temat bo i tak już jest wyjaśnione że patch jednak będzie ;P
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Wtedy kiedy bedzie gotowy to wtedy wypusczom patcha, spokoj ludzie jescze troszke poczekamy ale przynajmnjej wiemy ze patch bedze z wyszom klassom wink.gif Narazie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.