Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spolszczenie Do Pes 2009 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
oposq3
co wy na to aby zrobic spolszczenie do pes 09 wiem co i jak
jest ktoś chenty do pomocy
Pixmanek
Pomocy w czym? Tłumaczeniu tekstów czy tworzeniem?
W sumie... Spolszczenie mi zawsze psuło klimat w tej grze.
artysta germanista
jeżeli wiesz jak to pozamieniac potem, to moge ci w tłumaczeniu pomóc
oposq3
własnie chodzi mi oto aby wipsac teksty po ang i przetłumaczyc je
Kamilbialego
Jeśli chodzi o tłumaczenia w controls to polecam poradnik z gier online, zresztą umiejętności też są tam przetłumaczone.
toldek
Można spróbować o ile będzie to tłumaczenie całościowe a nie tylko menu.
oposq3
jak by ktos mógby wypisywać tu różne kwestie z tlumaczeniem to by było dobrze
mcl
CYTAT
jest ktoś chenty do pomocy

Taa... spolszczenie nie ma sensu dopóki nie jest z komentarzem, więc sobie daruj.
Zywy
A po co polski komentarz? Tylko psuje gre
zomek
Po to na przykład że niektórzy chcieliby mieć po polsku jak ty nie chcesz to nie musisz ściągać tego jak już będzie. Jedna rzecz w innym temacie mówią że na piratach komentator zacina się na ang a na hiszpańskim idzie ładnie to może zróbcie tego komenta za hiszpańśki na przykład bo jak podłożycie za ang to może się ciąć ;/
EjPii
CYTAT(zomek @ Nov 16 2008, 14:23) *
Po to na przykład że niektórzy chcieliby mieć po polsku jak ty nie chcesz to nie musisz ściągać tego jak już będzie. Jedna rzecz w innym temacie mówią że na piratach komentator zacina się na ang a na hiszpańskim idzie ładnie to może zróbcie tego komenta za hiszpańśki na przykład bo jak podłożycie za ang to może się ciąć ;/

Komentator zacina się tylko na pirackich RIPach. Matko do czego to doszło piratów bronicie ?? cool.gif
zomek
kumpel sciagnal full wersje i tez mu sie tnie.
Orange_91
CYTAT(zomek @ Nov 16 2008, 15:13) *
kumpel sciagnal full wersje i tez mu sie tnie.

Ściągnął? Niech kupi grę w sklepie a potem zgłasza problemy. W temacie dyskutujemy na temat spolszczenia do PES 09 więc proszę bez OT i niepotrzebnych komentarzy.
Pelajs
Panowie, a ja mam orginal i tez mi komentarz zanika na angielskim. Pomozcie co mam zrobic.
Pzdr.
blk Sssss
Nie, nie masz oryginału skoro Ci zacina/zanika.

Ogólnie rzecz biorąc spolszczenie nie znajdzie zbyt wielu chętnych, ani nie ułatwi gry IMHO.
Pelajs
Mam orginal, a jesli mi nie wierzysz to nie musisz i wogole, gdybym nie mial orginalu to chyba nie bylbym tak glupi, zeby pisac, ze moge zagrac z wami online, tak ja pisze mi nizej (no chyba, ze ty na piracie tez przez neta mozesz)

CYTAT(blk Sssss @ Nov 17 2008, 17:50) *
Nie, nie masz oryginału skoro Ci zacina/zanika.

Ogólnie rzecz biorąc spolszczenie nie znajdzie zbyt wielu chętnych, ani nie ułatwi gry IMHO.
rynek
mozna wiedzieć kiedy wyjdzie to spolszczenie
donas88
CYTAT(rynek @ Dec 1 2008, 16:03) *
mozna wiedzieć kiedy wyjdzie to spolszczenie

Tak już jutro wyjdzie!!
mariusz123211
no i kiedy to spolszczenie??
maju17
Jak tam panowie praca idzie ?
Szkoda, że ja nieumiem dobrze angielskiego bo był pomógł ;]

PS: Kiedy wyjdzie wasze spolszczenie ? ;]
PozdRo ...

KonradZ
Spolszczenie wyjdzie na początku stycznia. Wyda je CD Projekt
frogas12
witam i co z tym spolszczeniem...
oposq3
chłopaki skąd ta pewność że wyda cd-projekt macie o tym jakieś info ja nigdzie o tym nie słyszałem
norek
CYTAT(oposq3 @ Jan 4 2009, 17:27) *
chłopaki skąd ta pewność że wyda cd-projekt macie o tym jakieś info ja nigdzie o tym nie słyszałem

Pewnosci nie ma nigdy i informacja o tym tez nie padla z tego co mi wiadomo. Tak na marginesie panowie czy pes jest tak zaawansowany jezykowo ze potrzebne wam spolszczenie. Mysle ze forumowicze chetnie pomoga w watpliwych kwestiach...
Norbi91
CYTAT(norek @ Jan 4 2009, 18:50) *
Pewnosci nie ma nigdy i informacja o tym tez nie padla z tego co mi wiadomo. Tak na marginesie panowie czy pes jest tak zaawansowany jezykowo ze potrzebne wam spolszczenie. Mysle ze forumowicze chetnie pomoga w watpliwych kwestiach...

Niektorzy nawet nie wiedza, co znaczy "change" i "progress without changing" po wyborze ligi w BaL/ML...
krzychu92
Jakos odzwiedzilem strone CD-Project i nie znalazlem by w planach na 2009 bylo wydanie pesa po polsku...
buli1151
To hu..... banki strzelil k... choiunki nie ma
Norbi91
CYTAT(buli1151 @ Jan 5 2009, 00:58) *
podzielam kwestie norbiego91.byly obiecanki a teraz jest co???????

Po 1 naucz sie edytowac, a po 2 ja tylko zasugerowalem, ze niektorzy nie znaja nawet podstaw, a nie ze spolszczenie musi byc tongue.gif
frogas12
panowie i jak tam te spolszczenie....

///////????

coolman666777
siema mam pesa już z 3 miesiące i mi się nie nudzi.Ale chciałem sobie załatwić spolszczenie ale znalazłem jakieś złe i nie moge go połączyć w commanderze bo gość co to wrzucił napisał że mam posklejać to pl za pomocą com... jak zrobicie to dajcie znać i napiszcie jak zainstalować tamto od tego gościa na stronie odsiebie.pl.I zapraszam na oglądanie mojago video na youtube link do części 1 (http://pl.youtube.com/watch?v=waImB7Jp7V8) a tu do drugiej(http://pl.youtube.com/watch?v=dSAYesF89lA) czekam na komętarze i odpowiedzi.SiEmA:-)
2pac
CD-Project na pewno nie wyda spolszczenia, bo juz jest przeciez 3 miesiace po premierze i jak dotąd tego nie zrobili to... Do tej gry naprawde znajomosc angielskiego ogranicza sie do minimum, przeciez kazdy wie co to znaczy Exhibition, albo Leagues smile.gif
BubelCk
Ale przydałby się Szpakowski bo dziwnie się gra Ekstraklasę słuchając angielskich komentatorów...
mariusz123211
CYTAT(coolman666777 @ Jan 16 2009, 14:26) *
siema mam pesa już z 3 miesiące i mi się nie nudzi.Ale chciałem sobie załatwić spolszczenie ale znalazłem jakieś złe i nie moge go połączyć w commanderze bo gość co to wrzucił napisał że mam posklejać to pl za pomocą com... jak zrobicie to dajcie znać i napiszcie jak zainstalować tamto od tego gościa na stronie odsiebie.pl.I zapraszam na oglądanie mojago video na youtube link do części 1 (http://pl.youtube.com/watch?v=waImB7Jp7V8) a tu do drugiej(http://pl.youtube.com/watch?v=dSAYesF89lA) czekam na komętarze i odpowiedzi.SiEmA:-)

naucz się pisać posty dry.gif
Becky
Każdy wykazuje inicjatywe że chcę zrobic.Był pewnien okres gdzie były zarysy planów ,ekipy sie zbierały ..ale efektów żadnych. Jak i ze samym spolszczeniem tak i z komentarzem.
mariusz123211
CYTAT(ariados @ Jan 17 2009, 20:21) *
Każdy wykazuje inicjatywe że chcę zrobic.Był pewnien okres gdzie były zarysy planów ,ekipy sie zbierały ..ale efektów żadnych. Jak i ze samym spolszczeniem tak i z komentarzem.

A my narobiliśmy sobie tylko nadzieje dry.gif
lewyy
Przecież tak jest zawsze ;//
Becky
Skąd Twój pesymizm ; ) To jest strasznie czasochłonna praca i nie zawsze są tego efekty , mówi się trudno najwidoczniej nie ujrzymy ani komentarza ani spolszczenia do pes`a 09 ... ja gdybym potrafił to bym się tym zajął , niestety jestem zielony w te klocki ; )
coolman666777
CYTAT(mariusz123211 @ Jan 17 2009, 10:12) *
naucz się pisać posty dry.gif

nie bądź taki mądry i powiedz gdzie znajde spolszczenie do pesa 09???????!
mariusz123211
CYTAT(coolman666777 @ Feb 3 2009, 14:32) *
nie bądź taki mądry i powiedz gdzie znajde spolszczenie do pesa 09???????!

chodzilo mi m.in. o wstawianie linków tongue.gif
Becky
Ciekawe skąd mamy ci wziąć linki . ?!
tom0417
nie wiem jak ze spolszczeniem menu bo mi nie potrzebne ale komentarz polski do pes 2009 jest z fify 2009
kris450
a mnie bardzie zalezaloby na spolszczeniu menu niz komentatorów
skotar(L)
to se zrob spolszczenie do menu jak Ci tak bardzo jest potrzebne
kris450
jakbym umiał to bym se sam zrobił
coolman666777
oto moje filmiki nowo powstałej drużyny fc executioners w pierwszym filmiku część akcji jest na regular a część na top player http://www.youtube.com/watch?v=zw8W7Id0aDc http://www.youtube.com/watch?v=g9Q7PETpADA http://www.youtube.com/watch?v=k48LyUtkByE miłego oglądania i czekam na komentarze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.