Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Sie Dzieje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
czubinho
czesc wszystkim, mam ostantio problem z photoshopem, mianowicie wlaczam program laduje obrazek ale nic wiecej nie moge.
jak probuje wlaczyc np.pedzel to nie wyskakuje pedzel tylko taka raczka do przesuwania
moze kots wie ocb bo ja
z gory dziex za pomoc
thierry14
Być może masz zawalony system niepotrzebnymi programami i procesami. Mi osobiście działa 9 procesów w stanie spoczynku. Miałem taki sam problem, więc ściągnąłem konkretny program do czyszczenia kompa, zdefragmentowałem dysk i voila ! A jak i to nie podziała to odinstaluj i zainstaluj ponownie photoshopa.
DBAJ O SWÓJ KOMPUTER !

A np. jeżeli nie pokazuje Ci się kółeczko z np. softbrushem jak najeżdżasz na obszar pracy, wciśnij po prostu capslock. happy.gif
JuveR
CYTAT(thierry14 @ Nov 14 2008, 20:57) *
Być może masz zawalony system niepotrzebnymi programami i procesami. Mi osobiście działa 9 procesów w stanie spoczynku. Miałem taki sam problem, więc ściągnąłem konkretny program do czyszczenia kompa, zdefragmentowałem dysk i voila ! A jak i to nie podziała to odinstaluj i zainstaluj ponownie photoshopa.
DBAJ O SWÓJ KOMPUTER !

A np. jeżeli nie pokazuje Ci się kółeczko z np. softbrushem jak najeżdżasz na obszar pracy, wciśnij po prostu capslock. happy.gif

Jak tego dokonałeś? U mnie samych systemowych jest z ponad 20 huh.gif
czubinho
przed chwila dzialalo ,ale wkleilem zdjecie i chcialem nadac przeksztalcenie i znowu ta raczka
nie wiem co zrobic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.