Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: House Techno Music Patch By Tommy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Tommy
Planuje zrobic a nawet juz jestem w trakcie przygotowania patcha ktory podmieni muze w menu. Motywem przewodnim planuje uczynic muze klubowa.
Moje pytanie brzmi: co wy na to?
Pixmanek
Jak na lato?
Co to za pytanie? Raczej nadaję się na shoutboxa lub chat niż na forum. Jestem za, bo słucham takiej muzyki, ale jakbym chciał taki "gadżet" to bym sam zrobił, każdy innego rodzaju techna słucha.
robien92
no trzymam cie za słowo, techno rules
Tommy
CYTAT(Tommy @ Nov 14 2008, 18:33) *
Planuje zrobic a nawet juz jestem w trakcie przygotowania patcha ktory podmieni muze w menu. Motywem przewodnim planuje uczynic muze klubowa.
Moje pytanie brzmi: co wy na to?

Oto link.

http://files.filefront.com/Tommy+Music+Patchrar/;1

Zapraszam do pobierania
JustMe1987
Moze by tak lista wykonawcow i utworow zawartych w dodatku... unsure.gif
Tommy
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 2 2008, 22:21) *
Moze by tak lista wykonawcow i utworow zawartych w dodatku... unsure.gif

"Man With The Red Face" , "Mark Knight"
"Pjanoo" , "Eric Prydz"
"Toca Me" , "Fragma"
"Once In A Lifetime" , "Gregorian"
"Apologize" , "Timbaland"
"Perfect Exceeder" ,"Mason,Princess Superstar"
"Music" , "Jochen Pash"
"The Killers" , "Human (Armin Van Buuren Mix)"
"Break The Ice" , "Britney Spears"
"Not Exactly" , "Deadmau5"
"Mercy" , "Duffy"
"Super Nature" , "Stoneface and Terminal"
"Feel The Wave" , "Didier Sinclair"
"Everybody's Free" , "Rozalla"
"Now We Are Free" , "Gladiator theme"
"De Janeiro" , "R.I.O"
"Candy Shop" , "50 Cent"
"In Da Club" , "50 Cent"
"Outta Control" ' "50 Cent"
"Bad Boyz" , "Most Wanted Dj's"
"Fiesta Beatz" , "Ellini"
"Nas Nie Dogoniat" , "Tatu"
"Eye Of The Tiger" , "Crew 7"
"Find Out" , "Aceyalone
"We are The Champions" , "Bossa"
"Everybody Dance Now" , "C&C Music Factory"
"Iko Iko" , "Captain Jack"
"Time Is Tickin` Away" , "C-Block"
"Money For Nothing" , "Dire Straits"
"Champione" , "E-Type"
"The Final Countdown" , "Europe"
"Whiskey In The Jar" , "Glamour DJ's"
"Hearts On Fire" ,"Vienna Orchestra"
"Rendez Vous" , "Jean Michel Jarre"
"U Know Y" , "Moguai"
"Ole, Ole, Ole" , "The Fans"
"One Vision" , "Vienna Orchestra"
"One Vision" , "Queen"
"It's Like That" , "Run Dmc"
"Funky Shit" , "The Prodigy"
"St.Elmo's Fire" , "Vienna Orchestra"
"We Are The Champions" , "The Royal Orchestra"
"Under Pressure" , "The Royal Orchestra"
"Infinity 2008", "Guru Josh Project"
"The Kids Arent Alright", "The Offspring"
mickel
gdzie to wgrac ?
Tommy
CYTAT(mickel @ Dec 2 2008, 23:45) *
gdzie to wgrac ?

folder cs0d.img skopiowac to folderu img w kitserwerze a plik songs skopiowac do folderu names w kitserwerze
JustMe1987
Sciagniete i przesluchane.

Po pierwsze mogles podglosnic troche te kawalki jakims progsem zeby byly bardziej wyraziste. Pamietaj o tym na przyszlosc jesli bedziesz wypuszczal jakies dodatki. Kilka kawalkow naprawde udanych zamiesciles no ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Ja osobiscie wgram sobie pare z nich. W kazdym razie mozesz smialo probowac dalej. Nie rob tylko przekrojowo bo wyjdzie nijak. Poswiec jeden na np pop/dance drugi zrob rock/metal trzeci np wylacznie z czarna muza czwarty z jakimis fajnymi z PL i wtedy napewno licznik na ff bedzie sie krecil cool.gif
Mastero000
Mi sie bardzo podobał taki jeden patch do PES6, w którym dodawał nową muzykę która grała po strzeleniu gola! To było coś świetnego! Fajnie, jak by ktoś coś takiego stworzył. smile.gif
Tommy
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 3 2008, 13:30) *
Sciagniete i przesluchane.

Po pierwsze mogles podglosnic troche te kawalki jakims progsem zeby byly bardziej wyraziste. Pamietaj o tym na przyszlosc jesli bedziesz wypuszczal jakies dodatki. Kilka kawalkow naprawde udanych zamiesciles no ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Ja osobiscie wgram sobie pare z nich. W kazdym razie mozesz smialo probowac dalej. Nie rob tylko przekrojowo bo wyjdzie nijak. Poswiec jeden na np pop/dance drugi zrob rock/metal trzeci np wylacznie z czarna muza czwarty z jakimis fajnymi z PL i wtedy napewno licznik na ff bedzie sie krecil cool.gif

Kazdy z kawałkow przeszedl przez mikser, zostal wzmocniony, oczyszczony z szumow i no i oczywiscie korektor graficzny ale masz racje, niektore z nich moga wydawac sie malo wyraziste bo przy korekcji ,gdzieniegdzie, moglem przegiac z basem, w duzej mierze moze zalezec tez od sprzetu audio.
FS360KICKFLIP
współczuję wam , że możecie grać i słuchać takie coś , bo muzyką to nazwać nie można , podziwy dla was
Tommy
CYTAT(FS360KICKFLIP @ Dec 3 2008, 19:55) *
współczuję wam , że możecie grać i słuchać takie coś , bo muzyką to nazwać nie można , podziwy dla was

MELOMAN !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.