Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Przyciskiem Esc W Bal Mode.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
maras807
Nie mogłem znaleźć odpowiedzi na mój problem na forum, więc zakładam nowy temat.

Chodzi o to, że gdy gram sobie w BAL (na innych trybach nie sprawdzałem czy dzieje sie tak samo, bo gram tylko w ten) to w czasie meczu gra mi się pauzuje i jak wyłączam pause przyciskiem ESC to później ten przycisk juz nie dziala. Czyli gdy strzele bramkę to nie mogę wyłączyć powtórki, muszę zamknąć grę i włączyć na nowo i wtedy przycisk już działa. Oczywiście nie jest tak w każdym meczu, czasem jakimś cudem przycisk działa cały mecz. Przez ten problem muszę zapisywać grę co mecz.

Dodam tylko, że to nie wina klawiatury, ponieważ gram na laptopie i nie działa ESC na klawiaturze laptopa i na klawiaturze podpietej i tylko w tej grze. Aha i to zaczęło się dziać jakoś dopiero w drugim sezonie, wcześniej nie miałem tego problemu.
Pixmanek
Domyślam się, że ustawiłeś start na ESC? Jeśli nie, to na domyślnym ustawieniu masz na "V". Jeśli masz na ESC to po prostu zmień to w ustawieniach.
Start -> Wszystkie Program -> KONAMI -> Pro Evolution Soccer 2009 -> Settings. Zakładka keyboard.
maras807
gdyby to było takie proste to bym nie pisał na forum:P ustawiony jest START jako V, ale ESC również działa do wyłaczania powtórek itp. i jak mi przestaje działać ESC to i również V nie działa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.